ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παράταξη " Η πόλη που θέλω" ξεκαθάρισε πως δεν θα παίξει με ζητήματα ΗΘΙΚΗΣ τάξης .... Χα χα χα

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Η παράταξη " Η πόλη που θέλω" ξεκαθάρισε πως δεν θα παίξει με ζητήματα ΗΘΙΚΗΣ τάξης .... Χα χα χα


Ευτυχώς που υπάρχει και ο "ηθικός" κ. Γαβριήλ Αραμπατζής σε αυτή την πόλη που κυνηγάει ΜΟΝΟ  "κλέφτες" και αφού έμαθε από τον έλεγχο που διέταξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κος Θέμης Γιαννόπουλος πως υπάρχει έλλειμμα στον οργανισμό (ΠΑΟΔΗΛ) βγήκε να μας επισημάνει πως η παράταξη του που έχει υποψηφίους τύπου Χριστοφίδη   που ενδιαφέρονται να παραμείνουμε ΛΕΥΚΟΙ! θα πατάξει την λαμογιά δημοτικών υπαλλήλων αφού προφανέστατα και εάν είχε οιαδήποτε σχέση η νυν διοίκηση με το έλλειμμα ΔΕΝ διενεργούσε έλεγχο , και δεν θα έφερνε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο

Αφού ασχολείται λοιπόν με θέματα ΗΘΙΚΗΣ τάξης ο κος Αραμπατζής,  ας μεριμνήσει για να μην γίνουμε και πάλι εμείς οι "κακοί" προεκλογικά το 2023 , όταν ΔΕΝ θα έχει πάλι  απαντήσεις  όπως δεν είχε και στο ρατσιστικό ξέσπασμα του υποψηφίου του  στο διαδίκτυο. 


Όσο λοιπόν οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης θα ονειρεύονται λαϊκά δικαστήρια για τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη και όσο βυσσοδομούν κατά των συστημικών κατά αυτούς ΜΜΕ τόσο θα αποκαλύπτεται ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους. 

Θα πρέπει επίσης εάν μας θεωρούν λίγο ή και πάρα πολύ "ομοφοβικούς" εδώ στο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ να το πουν ΤΩΡΑ γιατί προεκλογικά το 2023 δεν θα έχουν και το περιθώριο να πείσουν τους "συντηρητικούς" συνδημότες μας πως δεν ήξεραν , δεν γνώριζαν,  και έπεσαν από τα ροζ σύννεφά τους. 


Γιατί μπορεί άλλη παράταξη να κινείται προς το "ροζ" του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά ατυχώς η πόλη έχει ροζ θέματα από "σεσημασμένους" επαγγελματίες ομοφυλόφιλους όπως ο κος Δημήτρης Μωραίτης τον οποίο διαφήμιζε μέσα από το site του Cityofilioupolis ο κύριος Αραμπατζής στα πρώτα χρόνια των μνημονίων. 

Προφανώς αγνοούσε δεν ήξερε , δεν έβλεπε , δεν άκουγε όπως δεν ΒΛΕΠΕΙ , δεν ακούει και δεν απαντάει ακόμα και σε ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ που τον κατηγορούν ευθέως για ΣΠΕΚΟΥΛΑ μέσω μαϊμού δημοσκόπησης που επικαλέστηκε σε δημοσίευμα του Cityofilioupolis. Θεωρούν όπως και άλλοι κεντροδεξιοί αυτής της πόλης πως θα δοξαστούν ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ και ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ! 

Όταν λοιπόν το Cityofilioupolis δεν είχε θέμα με τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ λόγο που εξέφραζε ο κος Μωραίτης άλλοι ΦΩΝΑΖΑΝ. Και αυτοί οι άλλοι ήταν και ΛΙΓΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. 

 Γιατί ατυχώς για το οιοδήποτε δεξιό στέλεχος αυτής της πόλης ΜΟΝΟ τμήμα της ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ δημόσια τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ λόγο του κ. Δημήτρη  Μωραίτη.

Αηδιάζουμε και ΜΟΝΟ στην σκέψη πως έχουν το θράσος οι φιλοχουντικοί και υμνητές του δοτού δημάρχου  Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα που ΚΑΤΑΦΕΣΩΣΕ τον δήμο μας φορτώνοντάς τον με ΧΡΕΗ εκατομμυρίων , να βγαίνουν και  να μας το παίζουν πως ΞΑΦΝΙΚΑ  νοιάζονται για τα οικονομικά του δήμου μας. 

Αυτοί που έφυγαν αφήνοντας έλλειμμα 14 εκατομμυρίων ευρώ και που ισχυρίζονται ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να προσκομίζουν ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο πως παρέλαβαν σχεδόν ίδιο έλλειμμα από την προηγούμενη διοίκηση. 

Δεν θεωρούμε πως μπορεί κάποιος να έχει ΔΙΚΙΟ και να κρατάει τα στοιχεία για τον ιστορικό του μέλλοντος ούτε είμαστε της άποψης πως δεν αφορούν τους πολλούς τα πόσα ξοδεύτηκαν αλλά το έργο που έμεινε. 

Γιατί η Ηλιούπολη των Δελλαπόρτα , Κιντή , Γεωργάκη, Αναγνώστου , Βαλασόπουλου και Χατζηδάκη είναι αυτή που εμείς ζούμε μια πόλη ΧΩΡΙΣ καθόλου περιουσία εκτός και κάποιοι εμμένουν πως θα μας δώσει η ΕΤΑΔ όσα έτσι και αλλιώς δεν δικαιούμαστε και πολύ πίσω από άλλους δήμους της περιοχής. 

Δεν κατέστρεψε ξαφνικά την πόλη ο κος Χατζηδάκης μπουρδέλο παρέλαβε και την ίδια πολιτική με όλους τους προηγούμενους ακολουθεί σε όλα τα σοβαρά θέματα ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΚΥΤ ΥΜΗΤΤΟΥ , ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ και Άγιος ο Θεός και με λιγότερους υπαλλήλους δουλεύει από όσους είχαμε προ μνημονίων. 

Λίγη ΝΤΡΟΠΗ δεν βλάπτει κύριοι της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" , αλλά δεν την έχασε και κανείς για να την βρει ο κύριος Αραμπατζής και οι συνοδοιπόροι του  σε αυτή την πόλη. 

Αυτά προς το παρόν χαιρόμαστε που κάποιοι φιλοχουντικοί συνδημότες μας θέλουν να διατηρήσουν τα "χρηστά ήθη" της πόλης,  και θα χαρούμε ακόμα περισσότερο όταν για ακόμα μια φορά θα ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ αφού δεν θα έχουν και πολλά να πουν η ΕΙΚΟΝΑ θα μιλάει από ΜΟΝΗ της! 

Το τι χρέη παρέλαβε ο Κιντής από τον δοτό δήμαρχο Κ. Δελλαπόρτα δεν προβλημάτισε ποτέ τα ορφανά του Στάλιν αφού συνέχισαν να μας καταχρεώνουν χωρίς αύριο και για αυτό χρεοκοπήσαμε κάτι που θα συμβεί και πάλι όσο οι ΞΕΝΟΙ δεν σφίγγουν τα λουριά σε ένα κράτος που έμαθε να ζει παρασιτικά για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ εις βάρος άλλων. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: