ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφήστε την καταστολή δεν θα σας σώσει! - Πρώτα στα δάση και μετά στην κοινωνία που δεν αντιλαμβάνεται και ορθώς γιατί ΔΕΝ πρέπει να καεί η στολή κάθε επίορκου!

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Αφήστε την καταστολή δεν θα σας σώσει! - Πρώτα στα δάση και μετά στην κοινωνία που δεν αντιλαμβάνεται και ορθώς γιατί ΔΕΝ πρέπει να καεί η στολή κάθε επίορκου!

 


Όσοι θεωρούν πως η χώρα μας θα γεμίσει ενστόλους για να έχουν αυτοί λόγο ύπαρξης ας το ξανασκεφτούν. Με τόσους πολλούς πυροσβέστες αλλά ακόμα και εάν είχαμε διπλάσιους οι φωτιές σβήνουν στο κύμα όπως συνέβη και στην Λέσβο. 

Το δάσος - ζούγκλα στον Έβρο καίγεται επί τρεις μέρες και θα καίγεται έως την ολοκληρωτική του καταστροφή επειδή κάποιοι θεωρούν πως υπάρχει κράτος το οποίο μπορεί να διαχειριστεί πυρκαγιά σε "ζούγκλες". 

Η παρουσία στρατού σε δασικές πυρκαγιές ευτελίζει το στράτευμα και δίνει το λάθος μήνυμα προς τους εχθρούς της πατρίδας. 

Η μη εφαρμογή και τα εμπόδια που βάζουν ακόμα και μετά τις φετινές καταστροφές στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας όσοι επιθυμούν περισσότερους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ υπαλλήλους δεν πείθει κανέναν από τους πολίτες που βλέπουν τα σπίτια τους να καίγονται και ενστόλους να τους απομακρύνουν από τα σημεία για να δουν στάχτη τις περιουσίες τους live από την τηλεόραση. 

Δένδρα που έπρεπε να είχαν κοπεί δεν κόπηκαν και ιδιοκτήτες πανάκριβων κατοικιών είδαν στάχτη την περιουσία τους επειδή κάποιοι "οικολόγοι" θεώρησαν και θεωρούν πως πρέπει να υπάρχουν πεύκα και μέσα στον αστικό ιστό. 

Θα καεί και το τελευταίο δένδρο ας μην έχουν αυταπάτες όσοι θεωρούν πως μπορεί να έχουν θέα από το μπαλκόνι τους "ζούγκλες". 

Η τοπική αυτοδιοίκηση που έτσι και αλλιώς είναι ανίκανη ακόμα και να μαζέψει τα απορρίμματα από τους δήμους της χώρας ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑ εκατομμύρια ευρώ συντηρώντας εθελοντικές ομάδες , πανάκριβο εξοπλισμό οχημάτων που δεν θα κατορθώσουν και πολλά πράγματα όσο υπάρχουν δένδρα πιο ψηλά από πολυκατοικίες πλησίον του αστικού ιστού. 

Είτε είναι οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών είτε πυρκαγιές από πυλώνες της ΔΕΗ δεν θα μας σώσει κανένας ένστολος παρά μόνο η ΠΡΟΛΗΨΗ. 

Βέβαια αυτοί που περιμένουν πάντα από έναν ένστολο να μας σώσει δεν θα αντιληφθούν ΠΟΤΕ πως οι ένστολοι δεν μας έσωσαν και δεν έσωσαν και κανένα κράτος διαχρονικά. 

Εκτός και θεωρούν ωφέλιμους τους πολέμους και δεν κατανοούν πως σε αυτούς ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ είναι όσοι συμμετέχουν. Οι νικητές κερδίζουν κάποια εδάφη για τις τεράστιες απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό που υπέστησαν και η ηττημένοι στα πεδία των μαχών χάνουν και μέρος των εδαφών που κατείχαν. 

Σε κάθε περίπτωση στην χώρα μας παρατηρείται εδώ και μια δεκαετία η προσμονή του ΛΟΧΙΑ και είναι χρέος του πολιτικού συστήματος να καθαρίσει τα καρκινώματα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που "καθάρισε" και με την Χρυσή Αυγή. 

Εάν περιμένει από τους πολλούς να αντιληφθούν πως δεν θα τους σώσουν οι ένστολοι είναι απλά χάσιμο χρόνο. 

ΥΓ: Ντροπιαστικές εικόνες χθες στα Εξάρχεια από μια ΕΛ.ΑΣ που δεν έχει ΣΩΤΗΡΙΑ. Αλλάξτε τους όλους πριν σας οδηγήσουν να χάσετε τις καρέκλες σας γιατί όσο νομοταγής και να είσαι τα χθεσινά ΑΙΣΧΗ δεν μπορείς να τα χωνέψεις. Εκτός και ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: