ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πλέον δεν υπάρχει Κωνσταντίνος Κονδύλης στην πόλη για να έχουμε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Πλέον δεν υπάρχει Κωνσταντίνος Κονδύλης στην πόλη για να έχουμε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο!

 


Το ροζάκι του ΣΥΡΙΖΑ και ένας επικεφαλής που δεν φοβόταν την ΔΕΞΙΑ που ήταν ΕΝΙΑΙΑ στις κάλπες του 2006 οδήγησαν σε μια νίκη για μόλις 503 ψήφους διαφορά στον δεύτερο γύρο. 

Και βέβαια οι γνωστοί Πασόκοι που στον δεύτερο γύρο δεν πήγαν να ψηφίσουν τον εκλεκτό τους αφού σφάζονταν όπως κάνουν και τώρα για θέσεις και αξιώματα . 

Από τις 15.313 ψήφους του πρώτου γύρου ο Θεόδωρος Γεωργάκης κατρακύλησε στις 15.043 ενώ πάνω από 3.000 κεντροαριστεροί προτίμησαν την παράταξη του κ. Γιάννη Αναγνώστου που ήταν πάνω από κόμματα και χρώματα και για τον λόγο αυτόν έστησε και άγαλμα στον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή για να δικαιώσει με πράξεις και όχι με λόγια τους "αγώνες" του στο θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας. Τα εισαγωγικά δικά μας και μειοψηφικά σε μια πόλη που θεωρεί τις καταπατήσεις ιδιωτικών εκτάσεων από τον εκάστοτε βλαχοδήμαρχο κοινωνική κατάκτηση και που πιθανότατα μετά το 10 μνημόνιο να αναζητήσει και στην κεντρική πολιτική σκηνή κάποιον "Βελουχιώτη" για να μας σώσει από την "ΤΥΡΑΝΝΙΑ" των Αγγλοσαξόνων! 

Τι άλλαξε τα 16 χρόνια στην πόλη από τότε; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ αφού είμαστε ΜΟΝΟΙ που παραμένουμε εκτός γραμμής από μια "πολιτική ορθότητα" ή μάλλον ανορθολογισμό που θεωρεί πως δικαιούμαστε να έχουμε ως δήμος κάτι που ουδέποτε ήταν δικό μας και που εξακολουθούμε και πιστεύουμε πως λεφτά υπάρχουν για περισσότερες μόνιμες προσλήψεις σε προσωπικό στον δήμο μας. 

Μετά από 4 μνημόνια η πόλη εξακολουθεί και θεωρεί πως πρέπει να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό,  πως πρέπει να διατηρηθούν οι "ζούγκλες" που μας κληρονόμησε η "αγωνιστικότητα" των κομμουνιστών της πόλης και πως κάθε δήμαρχος έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πολιτεύεται διεκδικώντας να δοθούν τα ακίνητα που πλέον είναι στην ΕΤΑΔ στον δήμο για να μείνουν και αυτά αναξιοποίητα ή στην καλύτερη τον περιπτώσεων να γίνουν παιδικές χαρές , αθλητικοί χώροι που δεν έχουν ούτε αποδυτήρια και γενικότερα οτιδήποτε ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ όπου θα έχουν πρόσβαση οι πάντες και που στο τέλος θα καταλήξει να μην πηγαίνει ουδείς. 

Η τετραετία Γιάννη Αναγνώστου δεν θα μπορούσε να αντιστρέψει το κλίμα ευφορίας που είχε δημιουργηθεί και φυσικά ο Θεόδωρος Γεωργάκης ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ στις κάλπες εκείνες και για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως προσπάθησε να βρει ΜΟΝΙΜΗ λύση στο θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας κάτι που από τους λαϊκιστές δεξιά και αριστερά θεωρήθηκε ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. 

Τώρα για τα επόμενα 50 χρόνια θα ταίζουν νέο σανό σε ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ( και είναι πράγματι πάρα πολλοί) πως μέρος ή και όλα τα ακίνητα κάποια στιγμή θα δοθούν στον δήμο ο οποίος σέβεται το βουνό και τον Υμηττό μόνο όταν πρόκειται για ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ άλλου και όχι όταν πρόκειται για το δικό του γκαράζ , ένα έκτρωμα που έστησε ο Βαλασόπουλος δίπλα από τον Προφήτη Ηλία κλείνοντας ένα μαγαζί που διασφάλιζε πως το σημείο δεν θα καεί και βέβαια ενοχλεί πάντα και η επέκταση του ξωκλησιού αλλά όχι οι "ψεκασμένες" αντιλήψεις του εφημέριου που εμάς μας ενοχλούν πολύ περισσότερο από τα λιγοστά τσιμέντα που έριξε. Να θυμίσουμε πως και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων μια ανοιχτή χαβούζα δηλαδή είναι και εκείνη μέσα στον Υμηττό όπως και μερικά κλουβιά από αδέσποτα για τα οποία ο δήμος δεν εξασφάλισε κάποιον άλλον χώρο αφού όλες και όλοι σε αυτήν την πόλη είναι φιλόζωοι αλλά δεν θέλουν και αδέσποτα ΔΙΠΛΑ τους. 

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους οι ψηφοφόροι του αείμνηστου Κονδύλη προτίμησαν αντί να ψηφίσουν κάποιον πιο κοντά στην ιδεολογία τους να στηρίξουν έναν κεντροδεξιό δήμαρχο και ούτε βέβαια θα μάθουμε και ποτέ. 

Άλλωστε αριστερές ψήφοι έχουν δοθεί σε αυτή την πόλη ακόμα και στον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα αφού πολλοί είναι ακόμα οι συνδημότες μας που δεν είδαν , δεν κατάλαβαν και δεν ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ στη ΧΟΥΝΤΑ των συνταγματαρχών αλλά τους πιάνει ο πόνος τώρα που δεν ξεσηκώνεται ο κοσμάκης κατά της "χούντας" Μητσοτάκη. 

Και μια και γράψαμε και το επώνυμο Μητσοτάκη ας θυμηθούμε και την συγκυβέρνηση ΔΕΞΙΩΝ και ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ το 1989 που είχε ως αποτέλεσμα το αναμφισβήτητο γεγονός πως μετά το 1993 η ΝΔ ήρθε και πάλι στην Εξουσία το 2004! 

Αλλά αυτά είναι παρελθόν στα δικά μας τώρα όσοι ευελπιστούν πως θα βρεθεί και πάλι παράταξη όπως αυτή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κονδύλη να σκεφτεί "λογικά" και να πείσει τους ψηφοφόρους της να πάνε κόντρα στην ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ τους απλώς έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Άλλωστε και σε δήμους που είχαμε τέτοιες συνεργασίες μετεκλογικά οι διοικήσεις δεν ΠΕΤΥΧΑΝ κάτι που θα αποδειχθεί για τους δήμους αυτούς και στις κάλπες του 2023. 

Το ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ έφερε και την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη στην Εξουσία εκτός και θεωρεί πως το σύνθημα μη γίνουμε Βενεζουέλα απευθύνεται σε πολίτες που ψηφίζουν με βάση τα προγράμματα και όχι τον ΦΟΒΟ! 

Βενεζουέλα δεν θα γίνουμε όπως και να έχει και έτσι ας κοιτάξει να διορθώσει την εικόνα της κυβέρνησης και κυρίως την ΕΙΚΟΝΑ του θεσμού της Δικαιοσύνης η οποία ΖΕΧΝΕΙ. 

Ούτε σκάνδαλο ούτε σκευωρία στην υπόθεση Novartis , ΒΙΑΣΤΗΣ αλλά ελεύθερος με αλλαγή του Ποινικού Κώδικα που ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ και η παρούσα κυβέρνηση και γενικότερα ΚΟΙΝΗ διαπίστωση των περισσοτέρων πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους! 

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να έχει η κεντροδεξιά τουλάχιστον είσοδο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023 δεν έχουν παρά να ενωθούν σε ΜΙΑ ενιαία παράταξη με δύο ή και με τρεις το έχουμε δει 10 χρόνια τώρα πως δεν "δουλεύει". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: