ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρόστιμα σε όσους πετούν ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια εκτός κάδων αποζητούν διαδικτυακά συνδημότες μας

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Πρόστιμα σε όσους πετούν ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια εκτός κάδων αποζητούν διαδικτυακά συνδημότες μας

Τρία χρόνια τώρα "ενημερωνόμαστε" από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η πόλη μας είναι βρώμικη και πως η διοίκηση θα έπρεπε να επιβάλλει πρόστιμα σε όσους την βρωμίζουν! 

Σε ένα χρόνο θα έχουμε εκλογές και εκεί οι πολλοί θα απαντήσουν προς τα που θέλουν να πάει η πόλη μας παρόλο που εδώ και δεκαετίες οι ΠΟΛΛΟΙ έχουν επιλέξει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να βρισκόμαστε σε αυτό το χάλι. 

Πίστεψαν και κάποιοι ακόμα πιστεύουν το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της δημοτικής περιουσίας, αγκάλιασαν κάθε αντιδραστική ΦΩΝΗ και προσπάθησαν να φιμώσουν όποια τους έλεγε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και πανηγύριζαν το 2019 την "αλλαγή" στο τιμόνι του δήμου μας προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχοντας αντιμνημονιακή διάθεση και κατηγορώντας όλους εμάς ως Γερμανοτσολιάδες! 

Χουντικοί , σταλινοφασίστες , συγγενείς εκβιαστών  του κοινού ποινικού δικαίου που από τύχη παραμένουν ακόμα ζωντανοί , και αμετανόητοι καραβανάδες που αναπολούν την "Εθνοσωτήριον" κατηγορούν την νυν διοίκηση για "μαζέματα" την ίδια στιγμή που οι ίδιοι "αγκαλιάζονται" με κόκκινους ή μαύρους φασίστες που διακινούν απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας. 

Η πόλη δεν θα καθαρίσει ΠΟΤΕ όσοι οι πολλοί θεωρούν πως η δομή της καθαριότητας πρέπει να παραμείνει υπό δημοτικό έλεγχο γιατί αυτός ο δήμος είναι πράγματι πολύ φτωχότερος από όλους τους όμορους που πληρώνουν χιλιάδες ευρώ σε ΣΔΙΤ για να συντηρούν πράσινο και να προτρέπουν τους δημότες τους για περισσότερη ανακύκλωση. 

Γλυφάδα , Άλιμος και Ελληνικό - Αργυρούπολη είναι λιγότερο βρώμικοι ως δήμοι αλλά στις πόλεις αυτές η πλειοψηφία των δημοτών δεν έχει σε καμία υπόληψη τους δημοτικούς υπαλλήλους και μπορεί άνετα η διοίκηση τους να κάνει όσες συμβάσεις θέλει με ιδιώτες για να πραγματοποιήσουν τις ίδιες ακριβώς δράσεις που κάνουν και οι δημοτικοί υπάλληλοι! 

Εδώ οι π@ρνες ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ διαδικτυακά κάθε φορά που ένας Αντιδήμαρχος χτυπάει ένα πλέξιγλκλας μπας και ξυπνήσει κανένας υπάλληλος που αμφισβητεί το κύρος ενός Αντιδημάρχου , δεν δέχεται τις εγγυήσεις του με το πρόσχημα πως "παρανομεί" για να μην ολοκληρώσει σε εύλογο χρόνο την δουλειά του. 

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ανάμεσα σε όσες φωνασκούν και κατηγορούν την νυν διοίκηση για αυταρχικότητα και έλλειψη δημοκρατίας είναι κυράτσες που επί Παπαδοπούλου τα έβλεπαν όλα τέλεια και δεν χάνουν ευκαιρία να αναπολούν τα έργα και τις τραγικές για την πόλη μας ημέρες της διακυβέρνησης του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα. 

Το ό,τι η πόλη δεν είχε κάδους επί "Εθνοσωτηρίου" προφανώς και δεν απασχολεί αφού τότε ήμασταν ασφαλείς μέσα στην μιζέρια μας , την πλήρη ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και φυσικά οι αυθαιρεσίες εις βάρος ιδιωτών ήταν μια καθημερινότητα ενώ υπάλληλος δεν θα τολμούσε όχι να αμφισβητήσει την ΕΝΤΟΛΗ προϊσταμένου του αλλά θα έχανε και την δουλειά εάν είχε την φαεινή ιδέα να μην δεχθεί την διαβεβαίωση ενός Αντιδημάρχου. 

Όλες και όλοι αυτοί με πρώτο τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που μόλις πέθανε ο δοτός δήμαρχος της χούντας έκανε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να τον ΤΙΜΗΣΕΙ θεωρούν πως έχουν το ηθικό πλεονέκτημα να χαρακτηρίζουν ως αυταρχική μια διοίκηση που ανέχεται από τις άναρθρες κραυγές του ΣΕΔΗ έως την δική μας σκληρή κριτική για την επιλογή κρατισμού που ακολουθεί όπως άλλωστε ακολούθησαν και ΟΛΕΣ οι προηγούμενες διοικήσεις. 

Οι δημότες λοιπόν που μας ξέρουν άλλωστε όλες και όλους πολύ καλά κατανοούν πως η πρεμούρα των Σταλινοφασιστών και των Χουντικών ήταν και παραμένει η καρέκλα και το ατέλειωτο φαγοπότι. 

Τα πόσα εκατομμύρια χάθηκαν επί δημαρχίας Κ. Δελλαπόρτα και η αναντιστοιχία έργων και χρημάτων που δαπανήθηκαν έχει κριθεί ιστορικά και βέβαια στις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδινε έλεγε μονότονα πως το έλλειμμα που άφησε ήταν απόρροια μιας κοσμογονίας έργων ξεχνώντας να πει πως κάποια από αυτά πληρώθηκαν και δεν ολοκληρώθηκαν ΠΟΤΕ! 

Βέβαια το πάρτι της χούντας και των δοτών δημάρχων της δεν τιμωρήθηκε ούτε έγινε ΠΟΤΕ αποχουντοποίηση των ενόπλων δυνάμεων με αποτέλεσμα ο στρατός μας ακόμα και σήμερα να μειονεκτεί έναντι πολλών δυτικών στρατών και να βρίσκεται πολύ πίσω από τον τουρκικό που είναι στην 13η θέση παγκοσμίως την ώρα που ο δικός μας βρίσκεται στην 27η θέση. 

Τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση και έτσι και αλλιώς αργά ή και πολύ γρήγορα το αξιόμαχο θα φανεί και στα πεδία των μαχών όπως βλέπουμε να συμβαίνει και στην Ουκρανία που παρά την βοήθεια της Δύσης είναι αδύνατον να κερδίσει τον δεύτερο στρατό στον κόσμο που είναι ο ρωσικός. 

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 οι συνδημότες μας είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αλλάξουν ρότα αφού έτσι τους έχουν εκπαιδεύσει δημοτικές παρατάξεις που έχουν την ΙΔΙΑ ακριβώς άποψη για θέματα όπως το ΚΥΤ Υμηττού , η δημόσια περιουσία και φυσικά ΚΑΜΙΑ δεν θέλει ούτε να ακούσει για ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ πόσο μάλλον για μείωση των 700 υπαλλήλων του δήμου μας που με πρόσχημα την πανδημία ενισχύεται ο αριθμός των εργαζομένων έστω και εάν αυτοί οι συμβασιούχοι δεν έχουν τις ελπίδες των προηγούμενων για να γίνουν και αυτοί ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ. 

Για εμάς η ΛΟΓΙΚΗ των χρηματικών προστίμων κ.ο.κ δεν θα τρομάξει κανέναν από όσους ίσως και από οικονομική αδυναμία πετούν ογκώδη όπου βρουν . Το παραμύθι να ενημερώσουν ας το φάνε όσοι το πιστεύουν αφού ογκώδη μένουν για εβδομάδες σε σημεία της πόλης και γενικότερα η ΛΟΓΙΚΗ του εάν δεν πληρώσει δεν θα μάθει εμάς δεν μας φαίνεται πως θα λύσει κανένα πρόβλημα. 

Άλλωστε 40 χρόνια τώρα η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των συνδημοτών μας έχει επιλέξει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να παραμένει στη ΛΑΘΟΣ πλευρά στην Ιστορία και να προσπαθεί να πείσει ένα περίπου 40% που είναι στην σωστή πως έχει αυτό την κακή επιλογή! 

Στην πλειοψηφία δεν αξίζει καλύτερος δήμαρχος από τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη ( άλλωστε καλύτερο είχαμε και τον στείλαμε ως πλειοψηφία  σπίτι του) μην τρελαθούμε κιόλας πως πρώην υποψήφιοι του Γιώργου Χατζηδάκη που άκουγαν τις αντιμνημονιακές του κορώνες προεκλογικά το 2019 δεν τον είχαν καταλάβει και τον κατάλαβαν αμέσως μόλις ανέλαβε θέση ευθύνης. 

Εμείς να δεχθούμε πως τους ξεγέλασε αλλά αδυνατούμε να κατανοήσουμε την συμπόρευσή τους φασίστες , πο@τ@νες και gay και τους επισημαίνουμε πως μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν το "παιγνίδι" πάμε από τον κακό δήμαρχο στον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ αλλά ας μην αναμένουν την δική μας συμμετοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: