ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η τακτική δικαιοσύνη αθώωσε τον πελάτη του κ. Κούγια και για τον λόγο αυτό δείχνει πως είναι σε ΣΗΨΗ - Μια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που κρίνει πως πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος έως το Εφετείο του ένας ΒΙΑΣΤΗΣ ανηλίκων προφανέστατα και αποτελεί ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του κράτους και όχι ΠΥΛΩΝΑ σταθερότητας

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Η τακτική δικαιοσύνη αθώωσε τον πελάτη του κ. Κούγια και για τον λόγο αυτό δείχνει πως είναι σε ΣΗΨΗ - Μια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που κρίνει πως πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος έως το Εφετείο του ένας ΒΙΑΣΤΗΣ ανηλίκων προφανέστατα και αποτελεί ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του κράτους και όχι ΠΥΛΩΝΑ σταθερότητας

Απλά πράγματα και κατανοητά . Εάν ο κ. Λιγνάδης δεν είναι ΒΙΑΣΤΗΣ ανηλίκων τότε κακώς η Ελληνική Δικαιοσύνη τον προφυλάκισε . 
Την ώρα όμως που τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ για δύο ΒΙΑΣΜΟΥΣ ανηλίκων το χθεσινό πρωτόδικο δικαστήριο  είναι τουλάχιστον ανήθικο να κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ έως το Εφετείο του , με το πρωτόγνωρο και παράλογο  σκεπτικό πως δεν θα τελέσει παρόμοιες αξιόποινες πράξεις! 

Η χθεσινή κατάπτυστη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης πως είναι ΒΙΑΣΤΗΣ ανηλίκων αλλά δικαιούται να κυκλοφορεί ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ έως και το Εφετείο του ( δηλαδή για 2-3 χρόνια) καταδεικνύει πως η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σε πλήρη ΣΗΨΗ και η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει για να μην καταρρεύσει η Αστική μας Δημοκρατία. 

Όσοι θεωρούν πως πρέπει μια κυβέρνηση να αφήνει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να αυτοεξεφτελίζεται προφανώς και είναι ΕΧΡΟΙ της Αστικής μας Δημοκρατίας και θα κριθούν για την επιλογή τους στις κάλπες του 2023. 

Το να παρακολουθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης ατάραχος τις αποφάσεις που εκθέτουν το ελάχιστο κύρος που έχει απομείνει στην Ελληνική Δικαιοσύνη είναι μια πράξη ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. 

Έπρεπε με δηλώσεις του να παρέμβει για το ΠΑΡΑΛΟΓΟ της αποφυλάκισης ενός ΒΙΑΣΤΗ ανηλίκων ή εάν πιστεύει στην ΑΘΩΩΤΗΤΑ του να καταδικάσει το γεγονός πως έμεινε προφυλακισμένος και πως καταδικάστηκε χωρίς στοιχεία για δύο βιασμούς. 

Το να είσαι και  με τον ΒΙΑΣΤΗ σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση αλλά να του παραχωρείς και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είναι κάτι που πλήγωσε ΚΑΘΕ ψηφοφόρο μιας παράταξης που τάχα θα έβαζε ΤΑΞΗ στα πάντα και τρία χρόνια μετά κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη οδηγώντας χιλιάδες πρώην ψηφοφόρους της σε ακραίους σχηματισμούς.

Το χθεσινό ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας ΛΑΘΟΣ πορείας της κυβέρνησης σε ένα σωρό ζητήματα και εάν δεν αφυπνιστούν θα "αναστήσουν" μια αντιπολίτευση που φλερτάρει με τον άκρατο λαϊκισμό και την δημαγωγία. 

Σε κάθε περίπτωση εάν διατηρήσει ο κος Μητσοτάκης στην ΘΕΣΗ του έναν άχρηστο ΥΠΟΥΡΓΟ όπως ο κος Τσιάρας μην αναμένει πως θα υφαρπάξει την ΔΙΚΗ μας ΔΕΞΙΑ ψήφο στις κάλπες του 2023. 

Ήδη η Εισαγγελέας Εφετών κα Μαρία Γκανέ προσπαθεί με παρέμβαση της να σώσει ό,τι διασώζεται ασκώντας ΕΦΕΣΗ κατά της απόφασης ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ενός καταδικασθέντα για δύο ΒΙΑΣΜΟΥΣ ανηλίκων , ενώ θα ερευνήσει και την ΟΡΘΟΤΗΤΑ της αθώωσης για ακόμη έναν ΒΙΑΣΜΟ. 

Σε κάθε περίπτωση ή είναι ΑΘΩΟΣ ο κος Λιγνάδης και ορθώς αποφυλακίζεται αλλά ως ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ πρωτόδικα για δύο βιασμούς ΑΝΗΛΙΚΩΝ  δεν δικαιούται να κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. 


Εάν η ΚΑΤΑΔΙΚΗ Λιγνάδη στηρίχθηκε στις καταγγελίες δύο επαγγελματιών ομοφυλόφιλων που δεν είχαν στοιχεία θα έπρεπε να αθωωθεί εάν οι μάρτυρες κατηγορίας είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. 

Η χθεσινή απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου κατέδειξε πως ΔΕΝ λειτουργεί λογικά η Ελληνική Δικαιοσύνη και φυσικά η νομοθετική εξουσία είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για να καθαρίσει έναν χώρο που ζέχνει και που τείνει οι επίορκοι δικαστές να είναι περισσότεροι από όσους τιμούν τον όρκο που έδωσαν. 

ΥΓ: Για το ύψος της ποινής φταίει ο νόμος Παρασκευόπουλου αλλά προφανέστατα και δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις κατάπτυστες αποφάσεις που έχουν βγει επί κυβερνήσεως κ.  Κυριάκου Μητσοτάκη που θεωρεί πως κρυπτόμενος θα δικαιωθεί! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: