ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το site Cityofilioupolis επικαλείται έρευνα που δείχνει την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή να περνάει στον δεύτερο γύρο και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αναρωτιούνται ποιος την έκανε!

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Το site Cityofilioupolis επικαλείται έρευνα που δείχνει την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή να περνάει στον δεύτερο γύρο και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αναρωτιούνται ποιος την έκανε!

 
Θα μας τρελάνουν στα αλήθεια οι Ενεργοί Φασίστες! 


Κανείς δεν πιστεύει πως η παράταξη " Η πόλη που θέλω" θα πάει καλύτερα από την πέμπτη θέση που τερμάτισε στις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Τότε που ο κος Κάνδηλας πίστευε πως είχε έρθει η ώρα του κ.  Τάσου Ευσταθίου να γίνει δήμαρχος της πόλης μας . Τότε που μόνο ΕΜΕΙΣ είχαμε γράψει ΔΗΜΟΣΙΑ πως οι 12.000 και κάτι ψηλά ψηφοφόροι που θέλησαν την αλλαγή έκαναν λάθος. 

Τότε που όπως μας κατηγορούν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν προβλέψαμε καλά τον ΝΙΚΗΤΗ του δεύτερου γύρου και δίκιο έχουν.  Αφού δεν υπολογίσαμε πως τόσες ΠΟΥΤΑΝΕΣ θα απείχαν από τον δεύτερο γύρο,  αφού είχαν πετύχει τον στόχο τους που ήταν και παραμένει το προσωπικό τους όφελος

Τέτοιες πουτ@νες & πούστηδες θα "ξεβρακώσουμε" προεκλογικά το 2023 , και έχουν μαζευτεί και στην παράταξη των φιλοχουντικών του κ. Αραμπατζή , που μάλλον και αυτός  αναρωτιέται ποιος έκανε την δημοσκόπηση που επικαλείται στο site του! Δηλαδή όταν το πιο αξιόπιστο τοπικό ΜΜΕ του γράφει εδώ και τρία σχεδόν χρόνια πως θα πατώσει γιατί δεν το επικαλείται και μας γράφει για μια δημοσκόπηση που μας κρύβει το όνομα της εταιρίας και του ιδιοκτήτη της. Μήπως είναι κανένας πούστης και φοβάται μην τον ματιάξουμε  ή  μήπως τρελάθηκε και επικαλείται κάτι που δεν ισχύει; 

Ο Αραμπατζής επικαλείται έρευνα και ο ενεργός φασίστας Κάνδηλας αναρωτιέται ποιος την έκανε! Μα γιατί δεν ρωτάει τον ΜΑΛΑΚΑ που την επικαλείται χωρίς να παρουσιάζει τα στοιχεία! 


Και επειδή η έγκριτη δημοσιογραφία δεν θα απαντήσει για το ποιος έκανε μια ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ την οποία επικαλείται το site του κύριου Αραμπατζή για να σας πείσει πως πάει καλά , να σας γράψουμε απλώς εμείς οι κατά φαντασίαν πολέμιοι του μαύρου και κόκκινου φασισμού της πόλης όπως μας αποκαλείται στερούμενοι άλλων επιχειρημάτων για τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που έχουμε ως τώρα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ εναντίον σας , πως ο  κ. Γιάννης Καραμαγκάλης και το ilioupolinews.gr σας "ξεβράκωσε" χωρίς καν να σας βρίσει! 

Είναι της σχολής της έγκριτης δημοσιογραφίας που κάνει "χτυπήματα" με το βαμβάκι για να μην σας πληγώσει και που χρησιμοποιεί ήπια γλώσσα απέναντι σε όσους έχουν φτάσει στο κατώτατο σημείο να ΥΜΝΟΥΝ δημόσια έναν δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ. 

Πουτάνες και πούστηδες λοιπόν θα περάσουμε καλά όλο το επόμενο ΔΙΑΣΤΗΜΑ τότε που τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και οι φιλοχουντικοί που "πέξαμε" στις προηγούμενες δημοτικές κάλπες θα είναι πταίσματα μπροστά στην ΔΙΚΗ σας ΣΑΠΙΛΑ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Διαβάστε επίσης: 

Ηλιούπολη: Καταγγελία Στο ΣΕΔΕΑ Για «Μαϊμού» Δημοσκοπήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: