ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το παρεάκι της "Λουκρητίας της Ηλιούπολης" θεωρεί πως δεν έχουν καταλάβει ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ πόσο ΠΟΥΣΤΗΣ είναι!

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Το παρεάκι της "Λουκρητίας της Ηλιούπολης" θεωρεί πως δεν έχουν καταλάβει ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ πόσο ΠΟΥΣΤΗΣ είναι!


Θα σας έσωζε από τα μνημόνια, θα έδιωχνε τους ξένους εργάτες από τα δημοτικά έργα,  απαιτώντας από τα ιδιωτικά συνεργεία  που τα υλοποιούν να έχουν εργάτες μόνο με "ΚΑΘΑΡΟ" DNA,  και σας δούλευε πάνω από ΔΕΚΑΕΤΙΑ ως κατά φαντασίαν ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ όπως αποδείχθηκε από την πραγματικότητα 

Και φυσικά αναφερόμαστε στον Δημήτρη Μωραίτη που μαζί με άλλα δύο σούργελα θεωρούν πως μας κάνουν και καμία ζημιά επαναλαμβάνοντας τις ίδιες αθλιότητες για τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη λες και ενδιαφέρει και κανέναν η παρουσία τους σε αυτή την πόλη πλην από κάνα δύο τρομοκρατημένες πουτάνες που θεωρούν πως θα μας ΦΙΜΩΣΕΙ ένας ΠΟΥΣΤΗΣ! 

Στο μεσοδιάστημα η Λουκρητία  έβγαλε μαζί  με άλλους (δεν θα αργήσει ο καιρός που θα αναφερθούμε και σε αυτούς)  μερικά φύλλα μιας φασιστοφυλλάδας , ξεκίνησε με έναν άνδρα  Αρχισυντάκτη κατέληξε στην Κούλα , και απαίτησε κρατική διαφήμιση από αιρετούς που έκαναν πως δεν είχαν καταλάβει πόσο ΦΑΣΙΣΤΑΣ είναι. 

Για αυτούς ή μάλλον με όσους ακόμα αναζητούν θέσεις ευθύνης θα τα πούμε και προεκλογικά αφού έτσι και αλλιώς η δική μας διαδικτυακή παρουσία έχει "κλειδώσει" , και δεν εξαρτάται πλέον από την ενεργή ή μη παρουσία του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη που έτσι και αλλιώς ήπιος ήταν και παραμένει συζητώντας ακόμα με δημότες αυτής της πόλης που μέχρι χθες εξήραν ιστολόγια που υμνούν ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Κάπου μέσα στο 2014 η δική μας διαδικτυακή παρουσία "ξεβράκωσε" τον ΜΥΘΟΜΑΝΗ που ισχυρίζονταν ΨΕΥΔΩΣ πως κατέχει πτυχίο ΝΟΜΙΚΗΣ , που έπαιζε τον "πετυχημένο" επιχειρηματία στο εξωτερικό χωρίς καν να έχει επιχειρήσεις και που από  τότε κατέβασε δύο ιστολόγιά του,  επειδή ο νυν Αντιδήμαρχος και τότε επικεφαλής δημοτικής παράταξης κος Στασινόπουλος πήγε έως το ΑΤ Ηλιούπολης και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον των διαχειριστών ιστολογίου με την επωνυμία "Εμείς θα τα λέμε". 

Οι "πουτάνες" έριξαν το ένα ιστολόγιο ΑΜΕΣΑ και ως ΚΟΤΕΣ λυράτες βγήκαν Κούλα και Κώστας να απειλούν διαδικτυακά συνδημότες μας που τους τόνιζαν πόσο ΔΕΙΛΟΙ υπήρξαν οι ίδιοι και ο δήθεν "Μεσσίας" τους. Ο Δημήτρης Μωραίτης είχε αποκαλυφθεί από εμάς αφού η Google μας έδωσε το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο είχε πιστοποιηθεί το εν λόγω ιστολόγιο. 

Ο  πούστης , η Κούλα και ο μπούλης  ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ  ΟΛΟ το ιστολόγιο "Εμείς θα τα λέμε" ο "ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ" εξαφανίστηκε ( ένα ακόμη ψευδώνυμο της Λουκρητίας της Ηλιούπολης)  και αυτοί που θα σας τα έλεγαν,  συνέχισαν μαζί με τον "Μεσσία" τους να πηδιούνται στα σοκάκια της "Μυκόνου".  

Μετά από 1,5 χρόνο και ενώ είχαμε ΚΑΝΕΙ γνωστά τα στοιχεία του ιδιοκτήτη άλλου ιστολογίου τους έριξαν και το Ηλιουπολίτικο Βήμα ή βλήμα όπως το γράφαμε εμείς  φοβούμενοι μην τυχόν και βρεθεί και δεύτερος Απόστολος Στασινόπουλος και τους μηνύσει. 

Έμειναν με την ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ο Μωραίτης και με την ψ@λ@ στον κ@λ@ κρυπτόμενος και βγάζοντας τον Κώστα Δήμου να σας εξηγεί ανορθόγραφα πόσο πολύ έχουμε αδικήσει έναν ΠΟΥΣΤΗ που έχει κάνει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. 

Μετά πατώντας πάνω στις φαντασίες μιας ΜΥΘΟΜΑΝΟΥΣ αποτυχούσας να εκλεγεί  υποψήφιας δημοτικής συμβούλου που θεωρεί πως οι γάμοι στην Ελλάδα είναι κρατικά μυστικά και το παίζει και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ! και πατώντας πάνω στο ερώτημα προς την ΕΣΗΕΑ ενός ΦΑΣΙΣΤΑ  συμβασιούχου σκουπιδιάρη βγήκαν να σας γράψουν ψευδώς πως γλιτώσατε από εμάς και πως καταδικάστηκε ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ δυσφήμιση! 

Τώρα πως θα καταδικαζόμασταν για συκοφαντική δυσφήμιση , χωρίς να υπάρχει καν δικαστήριο αλλά ούτε φυσικά  καταδικαστική απόφαση είναι κάτι που δεν σας εξήγησε ο κουνιστός αφού ήταν απασχολημένος με το να παίρνει "πίπες",  και έβγαλε την διαδικτυακή του πουτάνα και τον Μπούλη να σας κοινοποιήσουν μία ακόμα συκοφαντία χωρίς μισό στοιχείο! 

Όπως και όλες τις προηγούμενες φορές ο ΠΟΥΣΤΗΣ που τον έχουν πάρει τουλάχιστον δύο gay  άτομα με τα οποία συνομιλούμε από το 2014 και  είναι έτοιμα να μαρτυρήσουν ΥΠΕΡ μας εάν μηνυθούμε από την ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Να μηνυθούμε δηλαδή επειδή αποκαλούμε Λουκρητία τον ΠΟΥΣΤΗ γιατί για τα υπόλοιπα λέμε ξεκάθαρα την ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν  κατέβηκε ποτέ για δήμαρχος ,  δεν έχει καμία επιχείρηση στο εξωτερικό και επίσης δεν κατέχει πτυχίο νομικής είνια ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Εάν σας  λέγαμε ΨΕΜΑΤΑ θα ήταν απλό για τον ΠΟΥΣΤΗ να μας διαψεύσει ανεβάζοντας στο διαδίκτυο το ΠΤΥΧΙΟ ή βγάζοντας τα στοιχεία της ΔΟΥ όπου υπάρχει καταχωρημένη επιχείρηση στο όνομα του στο εξωτερικό. Αλλά φυσικά και η κραγμένη προτίμησε να μας πει τρελούς λες και απαλλάσσει κάποιον η "τρέλα" από ποινικά αδικήματα όπως η δυσφήμηση ενός τάχα ευυπόληπτου πολίτη! Φανταζόμαστε πως θα συνεχίσει να επικαλείται τα ίδια επιχειρήματα όταν θα δει και σε site των Νοτίων Προαστίων τα νέα κατορθώματά του , και θα κατηγορεί και αυτούς για τρελούς και για εμπαθείς! Αλλά αυτοί θα τον έχουν ήδη "κρεμάσει" και κάνει γνωστό σε μεγαλύτερο κοινό για την παραβατική δράση του κάτι που τον ενοχλεί αφού αυτή την περίοδο ψάχνει για "πελάτες". 

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να εμπλέξει σε τηλεφωνική του συνομιλία , Αρχιμανδρίτη της πόλης μας πως είναι ΚΙΝΑΙΔΟΣ,  υλικό που εάν χρειαστεί θα προσκομίσουμε στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εάν βρεθούμε ως ΜΜΕ να κατηγορηθούμε από την Λουκρητία της Ηλιούπολης  ή από οιαδήποτε άλλη "πουτάνα" που  θεωρεί πως εδώ γράφουμε ό,τι μας πουν,  και ΟΧΙ όσα αποδεικνύονται . 

Από την ΕΡΕΥΝΑ μας λοιπόν που μπορεί να την κάνει ο οιοσδήποτε από εσάς (δεν χρειάζονται παρά μόνο δύο τηλέφωνα)  ο ΠΟΥΣΤΗΣ δεν έχει σπουδάσει ΝΟΜΙΚΗ , δεν έχει καμία δηλωμένη ή αδήλωτη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και το επάγγελμα του το έχει περιγράψει περίφημα γνωστός ποινικολόγος με δύο λέξεις! 

Ακόμα και η επιχείρηση που εδρεύει στην οικία του στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,  δεν έχει ΚΕΡΔΗ σύμφωνα με τις φορολογικές δηλώσεις που καταθέτει στοιχεία που θα προσκομίσουμε εάν και εφόσον μας ζητηθούν και σίγουρα η δική μας οικονομική κατάσταση ΑΥΤΗ που καταγράφετε ΜΕΣΩ των φορολογικών δηλώσεων μας  είναι καλύτερη από την κατάσταση ενός ΠΟΥΣΤΗ που βγήκε να μας ζητήσει και τα ρέστα. 

Μάλιστα το ΣΚΟΥΠΙΔΙ αυτό περιφερόταν επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή μαζί με κάτι άλλους πούστηδες σε πολιτικά γραφεία,  αλλά εμείς ως ΜΜΕ που σεβόμαστε τον εαυτό μας δεν τα βάζουμε με "πολιτικά πτώματα" που είχαν τα ίδια γούστα με την κραγμένη Λουκρητία. 

Άλλωστε ο "είναι πολλά τα λεφτά Άρης" έχει φύγει εδώ και καιρό από την ΝΔ και βολοδέρνει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πολιτικής ανυπαρξίας! 

Εμείς και σε αυτούς τα γράψαμε όταν είχαν θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ,  όπως και η κριτική που ασκούμε είναι πάντα ΣΚΛΗΡΗ σε όσους κατά την δική μας πάντα άποψη ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ αρχές και αξίες που υπηρετούμε , χωρίς "εκπτώσεις". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Διαβάστε επίσης: 

Ο Δ.Μ αντί να κρύβεται και να βάζει εκδιδόμενες να ποστάρουν ασυναρτησίες ας βγει από την τρύπα του και ας απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα

Αναπαράγοντας παλιά δημοσιεύματα και μην έχοντας απάντηση για ΤΙΠΟΤΑ θεωρεί πως θα δοξαστεί ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ


Η ψεύτικη δημοσίευση του Ηλιουπολίτικου Βήματος που ξεφτιλίζει τον "Μεσσία" για τον οποίο έρχονται πολύ χειρότερα από ένα ψέμα που δεν ήταν τυχαίο

Ο Δημήτρης Μωραίτης κρυπτόμενος κάτω από την "διαδικτυακή φούστα" της Κικής Παρασκευά αναδημοσιεύει τις συκοφαντίες του ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ένοχα σε όσα με στοιχεία έχουμε αναρτήσει εναντίον του - Ούτε το φτύσιμο μας δεν αξίζει

Και η διαδικτυακή χυδαιότητα της Σούλας Μανώλη συνεχίζεται ....

Ούτε ιδιοκτήτης καμίας εταιρίας σε Ελλάδα ή εξωτερικό είναι , αλλά ούτε σπούδασε νομικά σε οιοδήποτε πανεπιστήμιο του δυτικού κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: