ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους συμμετείχαν στα παιχνίδια και τις προσεκτικά σχεδιασμένες διασκεδαστικές δράσεις των τριών πρώτων παιδικών εκδηλώσεων, την προηγούμενη Παρασκευή 15/7, στην Παιδική χαρά Εργατών Τύπου, το Σάββατο 16/7, στην Παιδική χαρά Σκόπα και την Κυριακή 17/7, στην Πλατεία Φλέμινγκ.




Οι φετινές μας εκδηλώσεις «Γέλια και Χαρές στις Παιδικές Χαρές», είναι κυριολεκτικά «όνομα και πράγμα» και επίσης πολύ μεγάλη είναι η ικανοποίησή μας, για την μαζική συμμετοχή, την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι παιδαγωγοί, για τα επιδοκιμαστικά σχόλια των γονιών αλλά κυρίως βλέποντας τα ευτυχισμένα προσωπάκια των παιδιών, που μας υποχρεώνουν σταθερά να πασχίζουμε για το καλύτερο!
 
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την ερχόμενη Παρασκευή 22/7, στην παιδική χαρά Δαμασκηνού και Κριεζή, το Σάββατο 23/7, στην Παιδική χαρά της οδού Νυμφών και ολοκληρώνονται πανηγυρικά την Κυριακή 24/7, στην ολοκαίνουρια παιδική χαρά της Κεντρικής Πλατείας Ηλιούπολης.

Προσκαλούμε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους Ηλιουπολίτες, να συμμετάσχουν στις πιο διασκεδαστικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού. Ας μη λείψει κανείς!


Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: