ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Καρανδρέας: Η δημοτική αρχή δεν λέει την αλήθεια

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Παναγιώτης Καρανδρέας: Η δημοτική αρχή δεν λέει την αλήθεια


Από τη μία πλευρά η δημοτική αρχή καμαρώνει και διαφημίζει τα αυτονόητα λες και δεν είναι υποχρεωμένη να ασπρίζει τα παρτέρια, να καθαρίζει τους χώρους, να περιποιείται το πράσινο και γενικά να φροντίζει την ευρύτερη περιοχή του ιερού ναού της Αγίας Παρασκευής που έγινε και το πανηγύρι.
Από την άλλη δεν λέει και την αλήθεια.


Και εξηγούμαι......

Από την Νυμφών τον δρόμο που πέρασε η λιτανεία της εικόνας δείχνει ότι κανείς δεν ασχολήθηκε και δεν ενδιαφέρθηκε με το άναρχο πράσινο της νησίδας.





Οι σημερινές φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι δεν υπήρξε καμία φροντίδα.




Ας κοιτάξει λοιπόν η δημοτική αρχή να λέει την αλήθεια στους κατοίκους της πόλης μας, να κάνει δουλειά και να αφήσει την προπαγάνδα και τα επικοινωνιακά τερτίπια 





Παναγιώτης Καρανδρέας 
Δημοτικός σύμβουλους Ηλιούπολης με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τίποτα δεν είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ σε αυτή την πόλη και για τον λόγο αυτό πολύ ορθά έκανε την παραπάνω ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος κος Παναγιώτης Καρανδρέας "εκθέτοντας" και εμάς που δεν πήγαμε βέβαια στην περιφορά της εικόνας της Αγίας Παρασκευής ( κακώς) αλλά που θα έπρεπε να είμαστε ενημερωμένοι για το χάλι λίγα μέτρα πιο πέρα από τις "εντυπωσιακές εικαστικές" παρεμβάσεις που έγινα για το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής. 

Και μόνο το γεγονός πως θα τελειώσει το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και θα ξεχορταριάζουμε όπως γίνεται βέβαια διαχρονικά σε αυτόν τον δήμο είναι για εμάς ΑΠΟΤΥΧΙΑ της πάλι για εμάς λάθος συνταγής να παραμένει η δομή Πρασίνου υπό δημοτικό - κρατικό έλεγχο ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς αφού σε κάθε περίπτωση την ΕΥΘΥΝΗ ο δήμος θα την έχει να περιμένουμε από τους 18 μεσήλικες ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους του Πρασίνου πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν μη βάζοντας παράλληλα βαθιά το χέρι στην τσέπη για συνέργειες και εργολαβίες που ήδη γίνονται εδώ και χρόνια με ιδιώτες. 

Πληρώνουμε για την ίδια δουλειά δύο μέσω ΣΔΙΤ που το μόνο που κάνουν είναι να εκτοξεύουν το κόστος χωρίς ουσιαστικά κανένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου είναι προς την σωστή κατεύθυνση και ευχόμαστε πως έως τις κάλπες του 2023 θα έχουμε πιο εξειδικευμένες προτάσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για το πως σκέφτονται να αντιμετωπίσουν μια εικόνα που είναι κακή χρόνια τώρα για την πόλη μας. 

Μπαίνοντας στη ΔΙΑΥΤΕΙΑ δήμων όπως π.χ ο δήμος Γλυφάδας μπορείτε να δείτε αναρτημένα ποσά για καθαρισμούς πάρκων - πλατειών και δημοτικών οικοπέδων που θεωρούμε πως εδώ θα τρόμαζαν τους πάντες και θα υπήρχαν πολλές αντιδράσεις στο δημοτικό συμβούλιο ( και εκεί η Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας έχει αναδείξει πολλές φορές το θέμα μιλώντας για σκανδαλώδεις συμφωνίες με εργολάβους) κάτι βέβαια που δεν εμποδίζει την εκεί διοίκηση να επαναλαμβάνει κάθε Άνοιξη και έως και τον δεύτερο μήνα το καλοκαιριού ανάλογες συμβάσεις. 

Και βέβαια για να δοθούν αυτά τα ποσά στην πόλη μας από κάπου πρέπει να κοπούν με δεδομένο πως τα έσοδά μας ως δήμος είναι υπερβολικά μικρότερα από τον δήμο της Γλυφάδας και διαχρονικά στηριζόμαστε την ετήσια κρατική επιχορήγηση! 

Πέρυσι ο σταθμός του Μετρό στην Ηλιούπολη είχε παραμείνει ακαθάριστος έως και τον Αύγουστο κάτι που φέτος δεν έχει συμβεί και γενικότερα αυτά τα "αυτονόητα" έχουν οδηγήσει πολλές φορές τους συνδημότες μας να επιλέξουν στις κάλπες διοικήσεις χειρότερες από τις προηγούμενες κάτι που δεν πρέπει να συνεχίζει να συμβαίνει για αυτό χρειάζονται ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ από όλους. 

Ορθώς λοιπόν ο δημοτικός σύμβουλος αναδεικνύει το πρόβλημα και θεωρούμε σίγουρο πως έχει και πρόταση για να μην συμβαίνει να "περιποιούμαστε" το Πράσινο όλο το καλοκαίρι και στην ουσία να περιμένουμε την επόμενη ΜΗΔΕΙΑ για να μας δώσει "ριζικές λύσεις". 

Ως πόλη θα πρέπει να αποφασίσουμε τι είδους πράσινο θέλουμε μέσα στον αστικό ιστό και να συμφωνήσουμε πως δεν είναι δυνατόν να έχει τελειώσει το καλοκαίρι και να ξεχορταριάζουμε ακόμη πατώντας στο ΓΕΓΟΝΟΣ πως δεν έχουν 100 μόνιμους υπαλλήλους στο Πράσινο και έως ότου να γίνει αυτό ( με τις παρούσες συνθήκες ποτέ) θα πρέπει να κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ! 


Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι πως η υπομονή των συνδημοτών μας τελείωσε άλλωστε μια "αγανακτισμένη" πλειοψηφία έφερε τον νυν δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη σε θέση ευθύνης για να δει και αυτός πως όσο στην καθαριότητα και το Πράσινο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχουν το ΣΕΔΗ διαφορετική εικόνα από την σημερινή ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. 

Η διοίκηση αυτή έχει δώσει με ΔΙΑΦΟΡΑ τις περισσότερες ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ σε εργαζόμενους στο δήμο μας τα τελευταία 20 χρόνια και το πράγμα ακόμα χωλαίνει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: