ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τάσος Ευσταθίου: Η δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς ....

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Τάσος Ευσταθίου: Η δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς ....

 


Μπορείτε να διαβάστε όλα τα θέματα της εφημερίδας ΣΦΥΓΜΟΣ στη σελίδα τους στο διαδίκτυο κάνε κλικ εδώ μιας και η πλατφόρμα στην οποία ανεβάζουν τα pdf τους έχει όπως μας ενημέρωσαν πρόβλημα. 

Και αφού μπήκαμε στη διαδικασία να διορθώσουμε το url που όχι με δική μας ευθύνη ΔΕΝ οδηγούσ στο νέο φύλλο της εφημερίδας ας σχολιάσουμε και λίγο την μίνι συνέντευξη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου. 

Στην συνέντευξη αυτή ο κος Ευσταθίου επισημαίνει την εγκληματική ολιγωρία της νυν διοίκηση για σημαντικά θέματα όπως ο νέος οδοφωτισμός της πόλης με νέα φωτιστικά τύπου led που δεν έχει προχωρήσει. 

Θεωρεί πως είναι ( και είναι σύμφωνα με όσα είχε πει η προηγούμενη διοίκηση) η σύμβαση ασύμφορη για τους δημότες μας αφού από 3.000.000 κόστος που έλεγε για νέο οδοφωτισμό ο κος Βαλασόπουλος φτάσαμε να αγγίζουμε τα 10.000.000 με όσα επικαλέστηκε η διοίκηση στα δημοτικά συμβούλια για το κόστος του νέου οδοφωτισμού και σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα που όλες και όλοι βλέπουμε είναι πως έως και σήμερα δεν έχει προχωρήσει η όλη διαδικασία αντικατάστασης των παλιών φωτιστικών στους δρόμους της πόλης μας. 

Τονίζει πως ο ανασχηματισμός που πραγματοποίησε η νυν διοίκηση αποτελεί ένα ακόμα επικοινωνιακό show αφού τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν είχαν θέσεις ευθύνης εδώ και δέκα χρόνια και απέτυχαν. 

Η δική μας άποψη είναι πως αυτούς έχει , αυτούς θα βάλει αφού θέση Αντιδημάρχου μπορεί να καταλάβει μόνο αιρετός και έτσι δεδομένου πως η δική του παράταξη εξέλεξε μόλις 6 δημοτικούς συμβούλους την διοίκηση συνδράμουν δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που έφυγαν και προσχώρησαν στην παράταξη του δημάρχου. 

Δεν είπε κάτι ψέματα ή λάθος ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου το πρόβλημά του όμως παραμένει πως πρέπει να πείσει τους πολλούς που εξέλεξαν αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους για την λάθος επιλογή τους. 

Έχει έναν χρόνο ακόμα ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση να το πετύχει κάνοντας διακριτές τις διαφορές της δικής του παράταξης με αυτή που σήμερα διοικεί και προτείνοντας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα από όσα συμβαίνουν για δεκαετίες στον δήμο μας. 

Δεν θα μπούμε σε ανούσια αντιπαλότητα αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως εμείς ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε διαφορετική ατζέντα για θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και το ΚΥΤ Υμηττού , έχουμε συγκεκριμένη άποψη ΥΠΕΡ του διαδημοτικού Κοιμητηρίου δίπλα από το ΚΥΤ Υμηττού και είμαστε επίσης υπέρ της ιδιωτικοποίησης της δομής καθαριότητας και Πρασίνου της πόλης μας. 

Σε όλα αυτά υπάρχει ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗ όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου που αρνούνται να δουν μια πραγματικότητα που δεν θα αλλάξει στα βασικά αυτά ζητήματα όποια διοίκηση και εάν εκλεγεί στις κάλπες του 2023! 

Εκτός και βγάλετε την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και αρχίσουν και πάλι οι καταλήψεις σε χώρους όπως το ΚΥΤ Υμηττού και βέβαια όλο και κάποιο ξεχασμένο ιδιωτικό οικόπεδο θα βρουν για να καταπατήσουν προς όφελος τάχα της τοπικής κοινωνίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: