ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Υπέροχη η συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ και δικαιολογημένη η αντίδραση του 64χρονου πλέον  Bruse Dickincon που τα "έχωσε" σε οπαδό του συγκροτήματος που άναψε καπνογόνο ακριβώς μπροστά την μούρη του την ώρα που τραγουδούσε. Ο σεβασμός στον καλλιτέχνη είναι κάτι που δεν κατανοούν οι βαλκάνιοι που έτσι και αλλιώς δεν κατανοούν ούτε τους στίχους του συγκροτήματος και ακούν heavy metal προφανέστατα για τον ρυθμό της μουσικής. Δεν τους κατηγορούμε για αυτό άλλωστε ευτυχώς που δεν καταλαβαίνουν τι πρεσβεύει το συγκρότημα αλλιώς δεν θα το άκουγαν! 

  • Πολύς κόσμος χθες στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης και σήμερα αναμένεται πολύς περισσότερος! Ίσως να φταίει και η καραντίνα των προηγούμενων ετών αλλά θεωρούμε πως με την παρουσία του ο κόσμος δεν πάει μόνο για την εμποροπανήγυριν αλλά για να στηρίξει την πιο δραστήρια ενορία της πόλης μας σε φιλανθρωπικό έργο. Εκπρόσωποι των περισσοτέρων δημοτικών παρατάξεων έδωσαν το παρών χθες αλλά αυτά αναλυτικά από Δευτέρα για να μην αδικήσουμε κάποιους που δεν είδαμε κατά την δική μας παρουσία. 

  • Δυστυχώς η πανδημία θερίζει και ο ιός επισκέπτεται τριπλοεμβολιασμένους αλλά ακόμα και όσους έχουν κάνει ήδη τέσσερις δόσεις. Χρειάζεται προσοχή τα εμβόλια βοηθούν να έχετε πιο ήπια νόσηση και δυστυχώς όπως πάει η κατάσταση θα χρειαστεί να κάνουν όλες και όλοι την τέταρτη δόση κάτι που εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν το επιθυμούμε αφού ΞΕΚΑΘΑΡΑ και από την αρχή για εμάς η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ήταν και παραμένει ο μοναδικός ορθός τρόπος για να εξαφανιστεί ο ιός. Βέβαια η οικονομία μας δεν αντέχει και έτσι θα πεθάνουν μερικές χιλιάδες ακόμα συνάνθρωποί μας ενώ ο χειμώνας προβλέπεται καταστροφικός αφού όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε μέτρα αυστηρά που θα ξεσηκώσουν όσους έτσι και αλλιώς αποζητούν λόγους για να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. 

  • Η ΝΔ θεωρεί πως μας δουλεύει κρατώντας ακόμα χιλιάδες νοσηλευτές ανεμβολίαστους στον χώρο της υγείας από τους οποίους έχει στερήσει μόνο τον μισθό την ώρα που είναι επιβεβλημένο να τους απολύσει. Δεν το πράττει για ψηφοθηρικούς λόγους που δεν της βγαίνουν έτσι και αλλιώς αφού η ψαλίδα πρώτου με δεύτερο κόμμα συνεχώς μειώνεται σε τρεις μήνες από τώρα η ψαλίδα θα έχει κλείσει τελείως και οι εκλογές με απλή αναλογική του 2023 θα είναι το απόλυτο ντέρμπι εάν δεν το έχουν αντιληφθεί οι επιτελείς της Πειραιώς! Η μία γκάφα μετά την άλλη και η γενική κατακραυγή για τα χάλια στο χώρο της Δικαιοσύνης είναι κάτι που οδηγεί χιλιάδες νέες και νέους μας να φωνάζουν σε ένα σωρό κοινωνικές εκδηλώσεις το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού που δείχνει να μην έχει επαφή με το τι συμβαίνει στη χώρα. Με Γιατρομανωλάκη και Πατέλη στο στενό του περιβάλλον το θεωρούμε ΛΟΓΙΚΟ για αυτό και από εμάς η αντιπολιτευόμενη διάθεση θα αυξάνεται όσο διατηρεί άχρηστους σε θέση ΕΥΘΥΝΗΣ.


  • Έτσι όπως πάει το πράγμα δεν θεωρούμε πως θα αποζητάει και κανείς στην πόλη μας την στήριξη της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές του 2023. Άλλωστε προηγουμένως η ΝΔ θα έχει ηττηθεί στις εθνικές εκλογές στον δήμο μας κάτι που είναι φανερό για όποιον ζει και κινείται σε αυτή την πόλη. Άλλωστε και το 2019 για μερικές ψήφους είχαμε επικρατήσει στον δήμο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τώρα οι διαρροές προς τα δεξιά είναι μεγάλες και θα κάνουμε μάγκα τον Βελόπουλο που το 2019 σχετικά με άλλους δεξιούς σχηματισμούς είχε πατώσει στην πόλη μας. Υψηλό ποσοστό πάνω από 2% θα έχει και το κόμμα Κασιδιάρη αφού οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης κυκλοφορούν πλέον και με τατουάζ σβάστικες με την ανοχή ενός ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ που τους θεωρεί αόρατους και πάλι καλά που υπάρχει και η ΕΥΠ να τους παρακολουθεί! 

  • Προεκλογικά θα βγουν τηλεφωνικές συνομιλίες στελεχών του κόμματος Κασιδιάρη για να μην έχουν και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που θα τους ψηφίσουν κενά για το τι ακριβώς πρεσβεύουν! Τότε θα δημοσιεύσουμε και πάλι φωτογραφία υποψηφίου του κόμματος Κασιδιάρη με δημοτικούς συμβούλους της πόλης μας. 


  • Ακούγεται έντονα πως θα υπάρξει στο δήμο μας και άλλη δημοτική παράταξη από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ πλην αυτών του κ. Ψυρρόπουλου , του νυν δημάρχου και των κυρίων Κουρέτση και Πανταζόπουλου που είχε συνδράμει την νυν διοίκηση στις κάλπες του 2023. Για επικεφαλής ακούγεται όνομα συνδημότη μας  που ασχολείται χρόνια με το επαγγελματικό μπάσκετ όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης).  Η δική μας αίσθηση είναι πως το ΕΝΑΚ θα κατέβει και πάλι μαζί με άλλον σχηματισμό και όχι αυτόνομο χωρίς να γνωρίζουμε όμως εάν θα είναι συμπλήρωμα αυτή την φορά της παράταξης του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη ή θα αναζητήσει αλλού την "τύχη" του! 

  • Το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας και στις κάλπες του 2023 δεν θα ξεπεράσει το 12% ας μην έχουν αυταπάτες όσοι με τις επιλογές τους σε τοπικό επίπεδο το ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: