ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....................

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....................


  • Είχαμε αρχίσει να "ανησυχούμε" μήπως η κραγμένη αδελφή Δημήτρης Ι. Μωραίτης αναζητήσει δικηγόρο για να μας τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί όπως ο ίδιος γράφει στο παρακμιακό ιστολόγιό του. ΄Μήπως δηλαδή ό,τι δεν κατάφεραν ένα σωρό επιχειρηματίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι πλέον με βραχιολάκια παρακολούθησης και εκτίουν ποινές στα σπίτια τους! το πετύχει ο gay φασίστας. Τέτοια "αναστάτωση" είχαμε να νιώσουμε από την περίοδο που η τρομοκρατημένη πουτάνα μας κατηγορούσε διαδικτυακά για ΕΚΒΙΑΣΜΟ προφανώς επειδή δεν βλέπει δίπλα της τους πραγματικούς. Σε κάθε περίπτωση να ευχαριστήσουμε τον κ. Μωραίτη για την "μεγαλοψυχία" του να μην μας σύρει στα δικαστήρια για να αποδειχθεί με ήχο και εικόνα πόσο ΑΔΕΛΦΗ είναι, να τον "συγχαρούμε" επίσης για  τις διαγνώσεις εξ αποστάσεως που έκανε για εμάς ( προφανώς πρέπει να είσαι αφελής για να  νομίζεις  πως όλες αυτές οι αναρτήσεις την ημέρα μπαίνουν ΜΟΝΟ από ένα άτομο) και του υποσχόμαστε πως θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ΘΕΜΑ στην σελίδα μας. Γιατί για εμάς ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν κρίνεται  στις δικαστικές αίθουσες της Αστικής μας Δημοκρατίας αλλά ατυχώς για τους Φασίστες ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ στους δρόμους. Σε αυτούς που ισχυροί παραμένουν όσοι δεν φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα αλλά παλεύουν κόντρα σε όλους και σε όλα για ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ. Άλλωστε και στην περίπτωση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα την ΤΙΜΗ της αστυνομίας έσωσε μια γυναίκα αστυνομικός την ώρα που οι συνάδελφοί της είχαν κάνει ό,τι μπορούσαν για να ολοκληρωθεί ένα έγκλημα ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια τους! Αυτή η γυναίκα αστυνομικός κατάλαβε πως η Πολιτεία δεν της έδωσε το περίστροφο για πλάκα και ζήτησε από τον πρώην κομμουνιστή και νυν μπολσεβίκο με ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ Ρουπακιά να παραδοθεί κάτι που έκανε αμέσως θεωρώντας πως παραδόθηκε σε φίλους! 
Ο "Κασιδιάρης"
 της Ηλιούπολης με την διαφορά πως ο Ηλίας είναι άνδρας αλλά ο άλλος γυναίκα έβλεπε πρωτιά για τον εαυτό του σε εφημερίδα που εξέδιδε μαζί μα άλλους σας θυμίζει κάτι από το σήμερα; 


  • Πείτε βρε Κυρ Παντελήδες ένα μπράβο σε όσους μέσα στον καύσωνα σας καθαρίζουν τα πάρκα και αφήστε την γκρίνια! 


  • Το να μην λες τον Βιαστή - βιαστή , τον πούστη  αδελφή και την πουτάνα πουτάνα δεν καταδεικνύει καμία Αστική Ευγένεια αλλά την ΟΥΤΟΠΙΑ σου πως ο κόσμος θα αλλάξει μένοντας εσύ ΣΙΩΠΗΛΟΣ και αφήνοντας σε ΘΕΣΜΟΥΣ να κάνουν την "βρώμικη" δουλειά για σένα. Άμα θυμάσαι τον βιασμό σου μετά από 10 ή 15 έτη προφανέστατα και η Ελληνική Δικαιοσύνη θα στηριχθεί σε μαρτυρίες και ίσως πέσει σε σφάλμα. Επομένως όποιος θεωρεί πως μαρτυρούν 2 και κρεμιέται ένας θα πρέπει να αναλογιστεί πως ό,τι ζούμε στις μέρες μας είναι απόρροια του  ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ πως κάποιοι σιώπησαν όταν έπρεπε και έγιναν λαλίστατοι απλώς για να δικαιώσουν και με την βούλα τους "βιαστές" τους. Ανώμαλο θεωρούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη και φυσικά εμείς κρίνουμε τους πάντες και στις λεπτομέρειες. Δεν μας είναι αδιάφορο κανένα πάθος ούτε θα θαυμάζαμε ΠΟΤΕ κάποιον με ιδιαιτερότητες. Παγκοσμίως υπάρχουν πολλοί που θεωρούν πως οι καλλιτέχνες μπορούν να έχουν μια παραβατική συμπεριφορά αφού είναι ιδιοφυείς και διαφορετικοί  από τους κοινούς θνητούς! Άλλωστε μόλις πέρισυ είδαμε και στην πόλη μας πόσο πολύ οι Κυρ Παντελήδες τους ένοιαξε το παρελθόν του κ. Κορκολή. Οι ίδιοι που σηκώνουν τώρα πανό κατά του Λιγνάδη θα μας έψεγαν ( είχε γίνει άλλωστε σε ΜΜΕ που τον είχε αποκαλέσει ΠΟΥΣΤΡΑ όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και του οποίο ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ποτέ γιατί κάποιοι τον τρέμουν) εάν γράφαμε μα καλά αυτόν τον ....(άσε μην το γράψουμε )βρήκε να βάλει! Όπως φαίνεται όλες και όλοι ήξεραν αλλά ουδείς τολμούσε να γράψει από τους χιλιάδες νέους ηθοποιούς που συνεργάστηκαν μαζί του πως του άρεσαν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ όσες είχαν ηλικία κάτω από τα 20 έτη! Από όλες και όλους αυτούς όμως βρέθηκαν οι πιο "τολμηροί" και περισσότερο αναξιόπιστοι για να τον καταγγείλουν. Το αποτέλεσμα ήταν πως ο Λιγνάδης ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ όπως φαίνεται αφού η τακτική Δικαιοσύνη δεν δικάζει και ορθώς βίτσια αλλά κακουργήματα. Με έξω τον Λιγνάδη μπορεί κάποιοι να κινδυνεύουν περισσότερο και αυτό ήταν κάτι που δεν υπολόγισαν οι δικαστές που σίγουρα έκαναν το καλύτερο δώρο σε όσους αμφισβητούν τον χώρο της Δικαιοσύνης και δημιούργησαν προβλήματα σε μια κυβέρνηση που έτσι και αλλιώς ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ τίποτα για να την καθαρίσει! Εδώ η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν είδε ούτε σκάνδαλο ούτε ΣΚΕΥΩΡΙΑ  Novartis και δεν άνοιξε μύτη για να τιμωρηθούν επίορκοι δικαστές που πήραν για το ίδιο θέμα δύο εντελώς αντιφατικές αποφάσεις. Κάποιοι είχαν ΑΔΙΚΟ διέσυραν "αθώους" στηριζόμενοι σε "αναξιόπιστους" μάρτυρες και θα έπρεπε να τιμωρηθούν. Εάν πάλι οι μάρτυρες ήταν ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ θα πρέπει να τιμωρηθούν τα πολιτικά πρόσωπα που τα "πήραν".

  • Η τιμή  του ρεύματος παρά τις επιδοτήσεις της κυβέρνησης είναι ακριβή για τον μέσο πολίτη. Προσέξτε κυρ Παντελήδες μην πάτε με τους Ρώσους τώρα που θα υποστούμε τις συνέπειες της ρωσικής εισβολής γιατί θα έχουμε έναν ακόμα λόγο για να σας ΦΤΥΝΟΥΜΕ! Και επειδή κάποιοι θεωρούν πως δεν πήραμε θέση και για τον ΑΝΑΡΧΙΚΟ Γιάννη Μιχαηλίδη προφανέστατα και αφού έχει συμπληρώσει τα 3/5 της ΠΟΙΝΗΣ του δικαιούται να μας ΑΠΕΙΛΕΙ με το τόξο του εκτός φυλακών! Εδώ έχετε τους μπράβους ελεύθερους και εάν δεν ήταν και οι σύμμαχοί μας να τους ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ θα εξακολουθούσατε να παίρνετε μεροκάματα για την γνωστή υπόθεση που την πάτε για αρχείο. Μην φοβάστε πτώματα θα μαζεύτε και πάλι από τα πεζοδρόμια δεν καταλάβατε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ μετά από τόσες δολοφονίες που δεν είχε ουδείς όφελος να τις κάνει παρά μόνο όσοι είναι ΞΕΝΟΙ με τα ήθη και τα έθιμα των Βαλκανίων! Δεν βαριέστε κάποιοι θεωρούν αθώους τους Παπαχρήστο και Μάλαμα και στήνουν "αγιογραφίες" για δημοσιογράφους που είχαν την ίδια άποψη μαζί τους. Από εμάς κανένα ΔΑΚΡΥ ελπίζουμε πως θα πάνε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι να συναντήσουν όλους αυτούς που για πάνω από δύο δεκαετίες ΣΚΟΤΩΝΑΝ, ΒΙΑΖΑΝ και ήλεγχαν παράνομα καταστήματα βγάζοντας πάνω από 1.000.000 ευρώ τον μήνα με τις πλάτες επίορκων αστυνομικών! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: