ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Ατυχής ο τίτλος site της πόλης μας για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ γυναικών του ΓΣΗ. Ο δικός μας "Ήλιος" δεν δύει ΠΟΤΕ!
  • Όχι δεν βλέπουμε με τα σημερινά δεδομένα  πως μπορεί να υπάρξει μόνο μία κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου στις κάλπες του 2023 , αλλά από την άλλη θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συμβεί αυτό. 

  • Σε όσους εξακολουθούν και γράφουν πως πέσαμε έξω στις εκτιμήσεις μας εμείς θα απαντήσουμε πως χαιρόμαστε πολύ για αυτό αφού ως πλειοψηφία οι συνδημότες μας ΔΕΝ αξίζουν καλύτερο δήμαρχο από τον Γιώργο Χατζηδάκη.  Άλλωστε στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει για το 2023 υπάρχουν περισσότερες γαλάζιες πινελιές αφού ως πλειοψηφία πιστεύετε σε αυτόν τον δήμο πως δεν παίζουν ρόλο τα κόμματα στα τοπικά θέματα και πως όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την πόλη μας Μπροστά. Σε μια πόλη όπου οι μισοί από τους ψηφοφόρους που ψήφιζαν είχαν για επιλογή τους έναν κομμουνιστή και οι άλλοι έναν πρώην κομμουνιστή και μετέπειτα χουντικό δεν περιμέναμε να γίνουμε και Γλυφάδα. Μας πέρασαν ( ελέω της ένωσης με το Ελληνικό) μέχρι και τα ορφανά του Ανδρέα Παπανδρέου της Αργυρούπολης που μας έγιναν με καθυστέρηση τριών δεκαετιών Αμερικανάκια! 

  • Όχι καζίνο δεν θα λειτουργεί έως και τις εκλογές του 2023 στο Ελληνικό όπως μας διαβεβαίωσαν στελέχη της Αμερικανικής Εταιρίας που ρίχνουν την ευθύνη για αυτό στην διαχειρίστρια εταιρία όλου του έργου την Lamda Development. Τέτοιο χάλι από πλευρά της δεν έχουν συναντήσει πουθενά στον κόσμο και ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το εγχείρημα τραβώντας την στα δικαστήρια για αθέτηση συμφωνιών. Τα ΜΜΕ εάν και γνωρίζουν την κόντρα που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού θεωρούν πως το θέμα θα λυθεί αλλά προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί πως το "δάγκωμα" είναι μεγάλο για να περάσει έτσι από μια Αμερικανική Εταιρία που τα έχει καλά και με τους ρεπουμπλικάνους εκτός από τους δημοκρατικούς των οποίων είναι διαχρονικά χορηγοί! Αυτό αποτελεί ζημιά για την χώρα αλλά καλό για την πόλη μας αφού θα καθυστερήσει και άλλο η ώρα που θα γίνουμε η πίσω αυλή μιας "μεγάλης" επένδυσης.

  • Έπεισε όσους είναι ευκολόπιστοι η επίκληση της νομιμότητας από την νυν διοίκηση και δυστυχώς για τους πολέμιούς της είναι υπεραρκετοί για να της χαρίσουν την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο στις κάλπες του 2023. Αυτό με βάση τις δικές μας προβλέψεις που στον πρώτο γύρο πέφτουν μέσα από το 2014 και έως σήμερα. Για τον δεύτερο γύρο δεν περιμέναμε τόσους ΔΕΞΙΟΥΣ να ψηφίζουν τον αντιμνημονιακό Γιώργο Χατζηδάκη για δήμαρχο Ηλιούπολης ούτε φανταζόμασταν πως όλο το ΠΑΛΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτό το "πατριωτικό" που δεν κατανοείς τις διαφορές του με το ΚΚΕ θα πήγαινε για την μεγάλη "ΑΛΛΑΓΗ" στον δήμο μας. Άλλωστε ο δήμος αυτός αποτελείται από δημότες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν κόψει χρόνια τις σχέσεις με αυτό που χοντροκομμένα ίσως αποκαλούμε ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Από μ@λ@κ@ς που αναμένουν να φύγει το ΚΥΤ Υμηττού ή πως θα μας δοθούν τα ακίνητα της ΕΤΑΔ εδώ για να τα "φάνε" κολλητοί και φίλοι δεν περιμέναμε τίποτα το καλύτερο. Σε δήμο που νομικός του σύμβουλος αμφισβητεί έως και την πανδημία η ατάκα τι ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ που αναπαράγουν στα social media τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ ταιριάζει γάντι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: