ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νικόλαος Κυρίτσης : Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές μας που τα κατάφεραν να έχουν καλές και εποικοδομητικές σπουδές και να χαρούν την φοιτητική τους ζωή

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Νικόλαος Κυρίτσης : Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές μας που τα κατάφεραν να έχουν καλές και εποικοδομητικές σπουδές και να χαρούν την φοιτητική τους ζωή



Ανακοινωθήκαν πριν λίγες ώρες (η ανάρτηση είναι της 28/7/2022)  οι βάσεις και οι σχολές όπου εισάγονται οι μαθητές που διαγωνίστηκαν στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.
Οι μαθητές του φροντιστηρίου μας στην συντριπτική τους πλειονότητα εισήλθαν στις σχολές των κύριων επιλογών προτίμησης. Είναι μια εξαιρετικά συγκινητική στιγμή για όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουμε στην χαρά των μαθητών και των οικογενειών τους με την είσοδο στο πανεπιστήμιο. Κάθε μαθητής είναι για πάντα αποτυπωμένος στην ψυχή του εκπαιδευτικού. 

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές μας που τα κατάφεραν να έχουν καλές και εποικοδομητικές σπουδές και να χαρούν την φοιτητική τους ζωή. 

Σε όσους μαθητές δεν τα κατάφεραν να μην απογοητεύονται αλλά να θωρακιστούν με πείσμα και με καθαρό νου να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον τους.

Νικόλαος Κυρίτσης 
Διευθυντής Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης "Κυρίτσης" 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η ανάρτηση έγινε πριν δύο μέρες και ενώ ήμουν σίγουρος πως οι συνεργάτες μου την είχαν ήδη αναρτήσει διαπίστωσα πως μόλις τώρα πως αυτό δεν είχε συμβεί. Σε κάθε περίπτωση να ευχηθούμε και εμείς από την πλευρά μας κάθε επιτυχία και καλή φοιτητική ζωή σε όσους σπουδαστές πέτυχαν στον στόχο τους και στους υπόλοιπους να μην εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους δεν χάνεται τίποτα από έχουν όλη την ζωή μπροστά τους για να συνεχίζουν να ονειρεύονται και να προσπαθούν. Για εμάς προφανέστατα και ένα πτυχίο είναι εφόδιο αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει αυτοσκοπός. Δεν κάνουν οι πάντες για τα πάντα και γνωρίζουμε χιλιάδες πετυχημένους που δεν είχαν αυτό το εφόδιο και όμως τα κατάφεραν αρκετά καλά με τις επαγγελματικές επιλογές τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: