ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Το "Χαλικάκι" δεν είναι αθλητικό κέντρο στερείται όπως όλες και όλοι γνωρίζουν αποδυτήρια και τουαλέτες και δεν έχει καμία δυνατότητα ο δήμος να βγάλει οικοδομική άδεια για να πραγματοποιήσει αυτές τις εργασίες. Ο δήμος εκμισθώνει στο ΓΣΗ χώρο που δεν του ΑΝΗΚΕΙ και φυσικά και το σωματείο πρέπει να κοιτάξει το θέμα αυτό και να αναζητήσει τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ του ακινήτου αλλιώς θα προπονείται σε χώρους που δεν πληρούν καμία προϋπόθεση για αθλητές που έχουν γεμίσει με μετάλλια την πόλη μας. Το θέμα χρονίζει και έχει να κάνει με τις "κατσαπλιάδικες" ενέργειες της διοίκησης Δ. Κιντή που καταλάμβανε ιδιωτικούς χώρους με το τρομερό επιχείρημα πως οι δημότες μας θα έπρεπε να έχουν χώρους για δομές που θα τους εξυπηρετούν! Τώρα γιατί δεν άφησε ο ίδιος την ακίνητη περιουσία του για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι δημότες είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μάλλον την θεώρησε λίγη και είπε να πάρει από ιδιώτες που είχαν πολλά για να κάνει πράξη τον κομμουνισμό στην πόλη μας. Όποιος παρακολούθησε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο κατάλαβε πολλά για εκτάσεις που "χάθηκαν", που δόθηκαν ως ΔΩΡΕΑ στο δήμο μας και άλλες που είναι αμφισβητούμενης ιδιοκτησίας! Και όλα αυτά προφανέστατα και δεν τα δημιούργησε ο διοίκηση Χατζηδάκη αλλά η ΕΜΜΟΝΗ κάποιων που για ίδιον όφελος προσπαθούν ανεπιτυχώς να σας πείσουν πως είναι προς όφελός σας η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ιδιωτικών περιουσιών από τον δήμο μας ενώ 40 χρόνια μετά έχει γίνει συνείδηση πως οι μόνοι που ωφελήθηκαν ήταν οι κατσαπλιάδες.


  • Δεν βλέπουμε καμία ανησυχία να πιάνει τους οικολόγους για το γεγονός της νομιμοποίησης του ΚΥΤ Υμηττού από το ΣτΕ . Άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουν πως το ΚΥΤ δεν είναι δυνατόν να φύγει από το σημείο που βρίσκεται και στο οποίο το διατήρησαν όλες οι κυβερνήσεις από την δημιουργία του έως και σήμερα. Προεκλογικά θα το θυμηθούν και πάλι και θα κατηγορούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη πως νομιμοποίησε και δεν έδιωξε ένα ΚΥΤ που ουδείς ακούμπησε παρά την παράλογη απόφαση του ΣτΕ που το έκρινε παράνομο . Το ΣτΕ άλλωστε και η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αυτή που έκριναν ΝΟΜΙΜΕΣ όλες τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις εξαιτίας της χρεοκοπίας του κράτους και των μνημονίων εκτός από τις ΔΙΚΕΣ τους! Αναμένουμε να κρίνουν παράνομα και τα μέτρα προστασίας κατά της covid-19 αφού τις αναστολές εργασίας των υγειονομικών τις έκριναν νόμιμες έως ότου τους δικαιώσουν και ζητήσουν από το κράτος να πληρώσει μισθούς σε όσους κάθονται πάνω από 2 χρόνια επειδή δεν επιθυμούν να κάνουν το "μπόλι". 

  • Οι θάνατοι από κορωνοϊό θα αγγίξουν  τις 40.000  έως το τέλος του έτους (το καλό σενάριο και πιο πιθανό)  ήδη μετράμε 30.476 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας και έχουμε περί τους 20 θανάτους ημερησίως μέσα στο καλοκαίρι! Το φθινόπωρο και το χειμώνα οι θάνατοι θα αυξηθούν και έως ότου έρθει δόση εμβολίου που να καλύπτει τις νέες παραλλαγές θέλει από όλους μας ιδιαίτερη προσοχή. 

  • Κάτω από 60 μέλη του ΓΣΗ ψήφισαν για να εκλεγεί το νέο Δ.Σ κάτι που είχε συμβεί και στις προηγούμενες εκλογές. Το ιστορικότερο σωματείο της πόλης με τα περισσότερα μετάλλια σε ένα σωρό ολυμπιακά αθλήματα δεν τραβάει το ενδιαφέρον των πολλών! Το γιατί συμβαίνει αυτό προφανέστατα και πρέπει να προβληματίσει τους αρμοδίους και τα νέα μέλη του Δ.Σ γιατί προφανέστατα και σε επαγγελματική κατηγορία με τόσα λίγα ενεργά μέλη δεν πας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: