ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Η παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία της πόλης μας έχει δοθεί ήδη προς χρήση και δεκάδες παιδάκια την επισκέπτονται καθημερινά. Όμως ο κος Αραμπατζής αναρωτιέται εάν έχει γίνει παράδοση - παραλαβή του συγκεκριμένου έργου! Θεωρεί μάλιστα έξυπνη την ερώτησή του και την κάνει και θέμα σε φιλικό προς την παράταξή του τοπικό ΜΜΕ. Δεν υπάρχει σωτηρία εκτός και έχει κάτι να καταγγείλει και περιμένει την απάντηση για το πράξει! Βέβαια οι κατά καιρούς καταγγελίες του κ. Αραμπατζή θυμίζουν τις αντίστοιχες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ή τις γενικόλογες του ΚΚΕ όπου για τα πάντα φταίνε οι ΗΠΑ , το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. Απαντήστε κύριοι της διοίκησης για να τον "βοηθήσετε" να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο με ουσία. Πείτε του πως η παράδοση - παραλαβή θα γίνει σε 10 χρόνια από σήμερα όταν ο ίδιος θα εξακολουθεί να ρωτάει ανούσια πράγματα που δεν αφορούν άλλωστε και κανέναν. Γιατί προφανέστατα και κανέναν σε αυτή την πόλη δεν αφορά το "πάρτι" που γίνεται όταν η πλειοψηφία συμμετέχει. Εάν δεν έχει καταλάβει ακόμα πως η πλειοψηφία συμμετέχει δεν φταίμε εμείς και κυρίως δεν φταίνε όσοι κεντροδεξιοί θεωρούν πως έχει μέλλον μια παράταξη που κάνει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ! 


  • Πως θα έβρισκε και τον μπελά του από Πασόκους αυτός που διέταξε έλεγχο και βρέθηκε κακοδιαχείριση στο ΝΠΔΔ που διοικεί δεν θα περνούσε καν από το μυαλό μας. Άλλωστε όλες και όλοι ΜΑΘΑΜΕ για το έλλειμμα μετά τον έλεγχο και τις ενέργειες του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλου. Το να γράφεις πως πάει να το ρίξει αλλού προφανέστατα και δεν έχει ανταπόκριση σε κανέναν λογικό συνδημότη μας . Πως είναι δυνατόν δηλαδή να μαθαίνεις στην ουσία από τον έλεγχο του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλου για ΕΛΛΕΙΜΜΑ που υπάρχει και ταυτόχρονα να τον κατηγορείς πως φταίει; Ειλικρινά σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ όταν δεν εκτιμούμε όσους ενδιαφέρονται για το που πάνε τα χρήματά μας και τους κατηγορούμε ΧΩΡΙΣ μισό στοιχείο πως πάνε να τα φορτώσουν ΑΛΛΟΥ! Ευτυχώς που έως τώρα την εξωφρενική αυτή άποψη δεν έχει εκφράσει ΔΗΜΟΣΙΑ καμία δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης που έτσι και αλλιώς δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα γιατί δεν ελέγχει και ΚΑΝΕΝΑΝ και άλλωστε με την αριθμητική δεν τα πάνε καλά. Και το λέμε εμείς αφού δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να μην τους πειράζουν τα πάνω από 10.000.000 ευρώ που δίνει ο δήμος μας κάθε χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας και τους πειράζουν τα 8.000.000 που τελικά θα δώσει για την αλλαγή του οδοφωτισμού της πόλης που θα την ΦΩΤΙΖΕΙ  για τα επόμενα τουλάχιστον 30 χρόνια! 

  • Για τις εκδηλώσεις της Αγίας Μαρίνας αύριο το αναλυτικό ρεπορτάζ όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί. 
  • Η υποψήφια βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα Ιωάννα Γκελεστάθη επισκέφτηκε την πόλη μας πριν λίγες μέρες και δεν το πήρε χαμπάρι ουδείς! Η επικεφαλής θεματικού τομέα Προστασίας του Πολίτη και δυναμική γυναίκα κα Γκελεστάθη ήπιε έναν καφέ με φίλους της παράταξης και συνομίλησε μαζί τους στο καφέ "Λούκουμος" και σίγουρα εάν ήθελε να μην μαθευτεί η επίσκεψή της στην πόλη μας το ΠΕΤΥΧΕ! Επειδή όμως θεωρούμε πως δεν είναι δυνατόν να μην ήθελε προφανέστατα και θα πρέπει να αλλάξει σύμβουλο επικοινωνίας εάν και δεν θεωρούμε πως έχει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: