ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για τους "κουνιστούς" που ζητάνε πιστοποιητικά ανδρισμού στον Όμιλο Φιλιππάκη!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις για τους "κουνιστούς" που ζητάνε πιστοποιητικά ανδρισμού στον Όμιλο Φιλιππάκη!



  • Η Λουκρητία της Ηλιούπολης  δηλαδή η Δήμητρα Μωραίτη , θεωρεί πως οι πολλοί δεν γνωρίζουν πως την εφημερίδα  "Εστία" την έχει ο όμιλος Φιλιππάκη , και θέλει να σας πείσει πως εκεί δεν συμπαθούν τις αδελφές! Ο όμιλος δηλαδή που βγάζει την Espεsso και βγάζει ψωμί από τους ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ θέλει να μας πει πως δεν θα φιλοξενούμε ένα ακόμα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ βιβλίο μιας  Λούγκρας της πόλης μας. Της Δημητρούλας που ως ορφανή έπεσε από την εφηβεία της στον βούρκο της αμαρτίας. Γελάνε και τα τσιμέντα της πόλης εάν κάποιος ισχυρίζεται πως ο όμιλος Φιλιππάκη έχει θέμα με τους κουνιστούς!  Αφού η αδελφή διαβάζει και Κικέρωνα θα πρέπει να γνωρίζει πιο ήταν το ΤΕΛΟΣ του. 








  • Δεν μας είπε τελικά ο Δ.Μ γιατί δεν πήγε στο δικαστήριο να πει και πάλι πως τον βίασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης; Τι και εάν η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε την βίαιη προσαγωγή του επειδή τους εξαπάτησε αυτός άφαντος είχε μάλιστα δώσει ακόμα και ψεύτικη διεύθυνση στον κ. Βλάχο που προφανώς θα θυμάται ακόμα το χουνέρι που έπαθε και που έκανε μάγκα τον Κούγια! 

  • Όταν δύο άνδρες φιλιούνται τι είναι και μάλιστα ανεβάζουν την φωτογραφία αυτή στο διαδίκτυο; Πούστηδες και πισωγλέντηδες θα πει η πλειοψηφία του λαού μας όμως κάποιοι θα αναζητούν και πάλι δικαιολογίες. Θα ωρύονται για τα τάχα προσωπικά δεδομένα και θα σκούζουν πως τάχα καταπατάται το δικαίωμά τους να είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! 

  • Όχι δεν μας έπιασε κανένα "ομοφοβικό" παραλήρημα,  αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε επαγγελματίας ομοφυλόφιλους , να θεωρούν πως μας κοροϊδεύυν κιόλας! Όπως όλες και όλοι κατάλαβαν (εκτός από τους ζαίους)  ξεγέλασαν τέσσερις  ενόρκους αλλά όχι την τακτική Δικαιοσύνη που θα ήταν αηδιαστικό να πιστεύει χωρίς προσκόμιση μισού ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ τον οιοδήποτε επαγγελματία ομοφυλόφιλο. Μπράβο στον κ.  Αλέξη Κούγια που τους "ξεβράκωσε",  ντροπή για τα  ΜΜΕ που στο όνομα των τάχα προσωπικών δεδομένων (λες και αυτά είναι αλά καρτ)   αποκρύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ από τους πολλούς.  Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι είναι και για αυτό δεν βγαίνουν να μιλήσουν ανοιχτά μετά την ΚΑΤΑΔΙΚΗ του Λιγνάδη,  γιατί φοβούνται πως από κατήγοροι θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Κανένας δεν δοξάζεται κρυπτόμενος ανεξαρτήτως από τις σεξουαλικές του επιλογές που όσοι τις κρύβουν προφανέστατα θα έχουν λόγους! Εάν ήταν ή όχι ο Δημήτρης Λιγνάδης ΒΙΑΣΤΗΣ θα πρέπει να το αποδείξουν άλλοι και όχι αναξιόπιστοι κουνιστοί. ΑΝΩΜΑΛΟΣ ήταν σε κάθε περίπτωση και υπάρχει τεράστια πολιτική ευθύνη αφού από τόσους ηθοποιούς και καλλιτέχνες βρήκε η "συντηρητική" ΝΔ να κάνει διευθυντή τον τοιούτο! Αυτές τις ευθύνες της η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα της αποφύγει ΙΔΙΩΣ όταν αφήνει τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ να είναι έρμαιο σε έναν όχλο που κινούμενο με πολιτικά κίνητρα βλέπει ΒΙΑΣΤΗ τον Λιγνάδη και δίνει αξιοπιστία σε όσους θυμήθηκαν τον "βιασμό" τους με καθυστέρηση πενταετίας! Και βέβαια μετά από πέντε χρόνια είχαν ξεχάσει και πολλές λεπτομέρειες έτσι ώστε να κάνουν μάγκα τον κοντό ποινικολόγο που ως γάτος τους εξευτέλισε μέσα στην δικαστική αίθουσα ρωτώντας τους ό,τι κάθε λογικός άνθρωπος θα ερωτούσε. 

  • Ωραίες οι φωτογραφίες  και του Αιγύπτιου και του Ουκρανού που κανένα ΜΜΕ δεν δημοσίευσε για να μην ΑΗΔΙΑΣΕΣΤΕ,  και για να συνεχίσετε να ΔΙΚΑΖΕΤΕ χωρίς να γνωρίζετε λέξη από όσα διαδραματίστηκαν σε μια δίκη που κράτησε 3 μήνες! Μια δίκη με εξαιρετικό ενδιαφέρον που εξόργισε πολλούς κυρ Παντελήδες που έμαθαν τα πάντα για τις ανωμαλίες του Λιγνάδη αλλά όχι για όσων τον κατηγόρησαν για βιασμό. Από τους 6 τελικά έμειναν 3 και από τους 3 οι ένορκοι πίστεψαν τους δύο ή μάλλον τον έναν αφού 5 χρόνια για βιασμό δεν δίνεις άμα έχεις πειστεί! 

  • Συνδημότης μας "Παλιο"- πασόκος  αναζητεί διαδικτυακά τον εξοπλισμό εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας στην πόλη μας . Βοηθήστε τον βρε παιδιά κάντε ένα ζουμ στην φωτογραφία! Ο τύπος δεν έβλεπε τις "σκόνες" που έκαναν "πάρτι" γύρω του , και βγήκε να το παίξει πως ενδιαφέρεται τάχα για το καλό της πόλης και της νεολαίας μας! Εντάξει αφού δεν ασχολήθηκαν αυτοί που έπρεπε όταν έπρεπε,  θα τον έχουμε να χασκογελάει σαν τον μ@λ@κ@ θεωρώντας πως επηρεάζει και κάποιους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: