ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναπαράγοντας παλιά δημοσιεύματα και μην έχοντας απάντηση για ΤΙΠΟΤΑ θεωρεί πως θα δοξαστεί ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Αναπαράγοντας παλιά δημοσιεύματα και μην έχοντας απάντηση για ΤΙΠΟΤΑ θεωρεί πως θα δοξαστεί ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ



 Επειδή δεν έχει να απαντήσει κάτι επί της ουσίας ο  ΦΑΣΙΣΤΑΣ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ κος Δημήτρης Ι.  Μωραίτης , πετάει την μπάλα στην εξέδρα και δηλώνει πλέον και "γιατρός"! 

Δεν έχει να απαντήσει κάτι για το πτυχίο νομικής που δεν κατέχει , αναμασά τις ίδιες ασυναρτησίες και συνεχίζει να ασχημονεί θεωρώντας πως 115 σελίδες του facebook που έχουν διαχειριστές από απλούς πολίτες έως και έγκριτους ποινικολόγους,  θα αναπαρήγαγαν τις αναρτήσεις μας εάν θεωρούσαν πως ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης είναι ψυχικά ασθενής και όσα γράφει δεν στέκουν! Πόσο μάλλον εάν τις θεωρούσαν μη αληθείς και συκοφαντικές όπως θέλει να τις παρουσιάσει στο νέο πόνημά του ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης και ο κατά φαντασίαν έχων σχέση με την τραγουδίστρια κα Τερζή. 

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με φωτογραφίες του GAY ΦΑΣΙΣΤΑ , και με δικά του ποσταρίσματα που υμνεί δικτάτορες , η εφημερίδα που εξέδιδε με άλλους έκλεισε για τον διάχυτο φασισμό της αλλά αυτός εμμένει να θεωρεί πως "αδικείται" την στιγμή που ακόμα και οι "σύμμαχοί" του από το άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος αδιαφορούν και τον έχουν εγκαταλείψει στον μάταιο αγώνα του να παρουσιαστεί ως τάχα "ορφανός" και αδικημένος! Και βέβαια οι ¨τρελοί" είμαστε εμείς που δεν τον πιστεύουμε και δεν τον αφήνουμε να συνεχίσει να σας πουλάει ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. 



Ο μη έχων κανένα πτυχίο νομικής (εύκολα μπορεί να αποταθεί ο οιοσδήποτε στον δικηγορικό σύλλογο ή στο Πανεπιστήμιο που επικαλείται για να το διαπιστώσει) που πλέον δηλώνει και "γιατρός" αφού από μακριά κάνει διαγνώσεις ΨΥΧΙΚΩΝ νόσων,  εμμένει να το παίζει "παρθένα" και θεωρεί πως κρυπτόμενος θα δοξαστεί. 

Οι "πουτ@νες" που τάχα προσφέρουν "αλληλεγγύη" ενώ κάνουν τα πάντα για τα χρήματα γιατί  δεν βγαίνουν να υποστηρίξουν την "αδελφή" τους; Λογικό για τέτοιες που είναι ακούγεται,  αφού  ξέχασαν ακόμα και  όσες καθημερινά δολοφονούνται,  και έχουν ΠΛΕΟΝ  το νου τους πως θα κονομήσουν παίζοντας τις "ζωόφιλες"! 

Η κα Τσακογιάννη συνομιλεί με τον κ. Δημήτρη Μωραίτη που κρύβεται πίσω από τα διαδικτυακά φουστάνια της Κυριακής Παρασκευά


Στο πλευρό του Δημήτρη Μωραίτη παραμένουν γραφικοί , ανήθικοι και κυρίως Φασίστες που θεωρούν πως "αγωνίζονται" κατά της Παγκοσμιοποίησης,  την στιγμή που η ίδια έχει ξεπεραστεί από τις ίδιες τις εξελίξεις. 

Και βέβαια δεν θα ασχολούμασταν με ένα πούστη εάν δεν επέμενε να δηλητηριάζει την πόλη με τις "ακροδεξιές αντιλήψεις του" , οι οποίες δεν είχαν και ΔΕΝ  έχουν καμία σχέση με αυτό που πρεσβεύει ο Εθνικισμός. 

Εθνικό πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ και δεν μπορεί ο οιοσδήποτε που δεν σέβεται καν τα άλλα έθνη να δηλώνει έστω και μπατριώτης! Πόσο μάλλον Εθνικιστής όταν δεν έχει διαβάσει καν Ίωνα Δραγούμη και δεν έχει αντιληφθεί εν έτει 2022 πως καμία ΦΥΛΗ δεν είναι ΚΑΘΑΡΗ πόσο μάλλον η Ελληνική που απώλεσε εδώ και ΑΙΩΝΕΣ την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της κάτι που είναι εμφανές εάν κοιτάξετε ακόμα και γύρω σας. Γιατί προφανώς και ουδείς δικαιείται να θεωρεί πως έχει στο dna του τον Περικλή , τον Μέγα Αλέξανδρο ή ακόμα και ήρωες της Επανάστασης την στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται πολύ πίσω από τον Πολιτισμό που ανέπτυξαν όλοι εκείνοι. 

Με τους κυρ - Παντελήδες , και τους "Κασιδιάρηδες" της πόλης δεν μας χωρίζουν απλά Ιδέες , αρχές και ΑΞΙΕΣ αλλά είναι αδύνατον να συμβιώσουμε γιατί πολύ, γιατί  απλά ο κόσμος αυτός δεν μας χωράει όλους. 

Σε έναν άλλο ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε στο χαβαλέ ό,τι πληγώνει την αισθητική μας και προσβάλλει τις ΑΞΙΕΣ μας , σε αυτόν όμως είμαστε "καταδικασμένοι" να πολεμάμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όσους επιβουλεύονται την Αστική μας Δημοκρατία  και αναπολούν κόκκινους ή μαύρους "παραδείσους"

Τέλος σε κανένα μέρος του κόσμου δεν είναι της μόδας "τα παιδιά του Χάϊντερ¨" ας απολαύσει λοιπόν η "Λουκρητία της Ηλιούπολης" την Αστική μας Δημοκρατία που του επιτρέπει να ασχημονεί και ας μην φαντάζεται την χώρα μας Ρωσία του Πούτιν ή Λιβύη του Καντάφι. 

Μην σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο μας για να του λύσουμε θέματα δικά του,  ας ασχοληθεί με το να λέει και να κάνει "πίπες" δεν είναι του στυλ μας να τα βάζουμε με αδυνάτους που τάχα σέβονται τους ψυχικά αρρώστους την ίδια στιγμή που ποστάρουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. 

Που τα πουλάς αυτά βρε πούστη ; 

Ένα από τα πρότυπα της ΛΟΥΓΚΡΑΣ ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ιωάννης Μεταξάς 

Τέλος Λουκρητία ΒΑΛΕ στην προσωπική σου σελίδα στο facebook τις αστήρικτες κατηγορίες εναντίον μας , μην θεωρείς πως κάποιος θιγόμενος δεν θα απαντούσε στον προσωπικό του λογαριασμό αλλά σε μία  και ΜΟΝΟ ομάδα ή θα κρύβονταν πίσω από τα "διαδικτυακά φουστάνια" της Κούλας! 

Σε κάθε περίπτωση συνέχισε κρυπτόμενος σαν ΑΔΕΛΦΗ που είσαι,  να ασχημονείς εμείς έχουμε συνηθίσει τις επιθέσεις δεν έχουμε θέμα να τα βάλουμε με τον οιοδήποτε. Ιδίως όταν έχουμε ΔΙΚΙΟ και κυρίως όταν εμείς είμαστε άνθρωποι όχι των λόγων αλλά των έργων. 

Στο τέλος της ανάρτησης μια σειρά παραπομπών για τις νέες μας και τους νέους αναγνώστες. που δεν γνωρίζουν τι θα πει ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Ο Δ.Μ αντί να κρύβεται και να βάζει εκδιδόμενες να ποστάρουν ασυναρτησίες ας βγει από την τρύπα του και ας απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα

Η "Λουκρητία" της Ηλιούπολης ασχημονεί και πάλι

Η πλαστή διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη επί Καραμανλικής ΝΔ στο Υπουργείο Εξωτερικών - Πλαστή και "πέτσινη" και αυτή σαν του κ. Φουρθιώτη ο οποίος τουλάχιστον έχει ένσημα του ΕΔΟΕΑΠ αφού έχει δουλέψει και δουλεύει στον δημοσιογραφικό χώρο

Φυσικά και ο κος Μωραίτης δεν είναι ο μοναδικός φασίστας της πόλης μας απλώς αυτός "τολμάει" και εκφράζει δημόσια τις απόψεις του και τις διακινεί διαδικτυακά μέσω της Κούλας
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ακόμα αναζητεί τις εταιρίες του σε Δανία , Σουηδία και Νορβηγία ο κος Δημήτρης Μωραίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: