Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Μετά τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης έχουμε τώρα και τον κατά φαντασίαν ισχυρό αντιπολιτευτικό πόλο που επικαλείται "μαϊμού δημοσκόπηση" κοροϊδεύοντας πρωτίστως τους αφελείς που τους διαβάζουν!

 


Μας έστειλαν ανάρτηση του Cityofilioupolis στην οποία γίνεται αναφορά για γκάλοπ που έγινε από εταιρία που δεν κατονομάζεται,  στο site ιδιοκτησίας του κ. Αραμπατζή και σύμφωνα με την "δημοσκόπηση"  περνάει η παράταξη του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023! 

Πέρα από το αστείο του πράγματος , κάποιος να "διαφημίζει" σε δικό του τοπικό ΜΜΕ πως "σαρώνει",  τίθεται και ένα θέμα όχι βέβαια αξιοπιστίας της παράταξης "Η πόλη που θέλω" που άλλωστε έχει απωλέσει εδώ και πολύ καιρό κάθε ίχνος της,  αλλά ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ όσων αφελών ενημερώνονται ακόμα από site , ομάδες στο facebook και ιστολόγια τα οποία μπαίνουν στην διαδικασία να υποτιμήσουν την νοημοσύνη σας παρουσιάζοντας σε εσάς ΜΙΑ δημοσκόπηση "εταιρίας" που κρύβουν και που τους προβάλλει ως επικρατέστερους στο να περάσουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2023. 

Μετά τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Μωραίτη που και αυτός στα τοπικά ΜΜΕ που διέθετε αναπαρήγαγε ανάλογα fake news, έχουμε τώρα και τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή με τα δικά του τοπικά ΜΜΕ να μας πουλάει σανό για όποιον βέβαια είναι πρόβατο ! 

Και όπως "τελειώσαμε" τον gay φασίστα που κρυπτόμενος δοξάζονταν έτσι και στις κάλπες του 2023 θα "ξεγυμνώσουμε" οιοδήποτε παριστάνει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Κάθε πούστης θα βγει να πει ΔΗΜΟΣΙΑ την ιδιαιτερότητα του όπως άλλωστε γίνεται πλέον σε όλα τα φιλελεύθερα κόμματα του κόσμου δεν θα ψηφίσουμε άνδρα για να μας βγει γυναίκα! 


Στο θέμα μας τώρα γιατί με τους "κουνιστούς" που κρύβονται θα τα πούμε προεκλογικά.  Εμείς δεν ανεχόμαστε "Λιγνάδηδες" και χαιρόμαστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ για το πάθημα όσων έμπλεξαν το κόμμα της ΝΔ με τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ- παιδεραστές που θα κριθούν στις κάλπες του 2023,  εάν βέβαια μέχρι τότε οι σύμμαχοί μας δεν έχουν ρίξει το κυβερνητικό τσίρκο που δεν μπορεί να θέσει υπό εποπτεία ούτε τον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης. Με τόσους πισωγλέντηδες που ανέχονται  θα την πάθουν όπως ο Μπόρις Τζόνσον και εμείς δεν έχουμε τις ίδιες άκρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ώστε το κόμμα να βγει αλώβητο και να μην διαλυθεί όταν θα σκάσει και άλλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με άλλον πισωγλέντη που του έχει δοθεί θέση ευθύνης. 

Έτσι και αλλιώς πρωθυπουργός Μητσοτάκης μετά τις κάλπες του 2023 είναι ένα ΛΑΘΟΣ που δεν θα συμβεί,  όσο και εάν το επιθυμούν όσοι ήρθαν στο κόμμα της ΝΔ ως "ξένοι " με την ιδεολογία της και τον ΔΕΞΙΟ προσανατολισμό της , με μοναδικό τους κίνητρο το προσωπικό τους συμφέρον! 

Το site του κ. Αραμπατζή λοιπόν χωρίς να κατονομάζει καν την εταιρία δημοσκοπήσεων (μάλλον είναι σαν τα πτυχία του Δημήτρη Μωραίτη που δεν υπάρχουν)  δεν είναι ηθικά αποδεκτό να προβάλλει  μια ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για την παράταξή του, που τερμάτισε στην πέμπτη θέση στις προηγούμενες δημοτικές  εκλογές όταν είχε μαζί της περισσότερους δεξιούς από όσους της απέμειναν σήμερα. 

Το  "ατόπημα" του κ. Αραμπατζή  θα πέρναγε απαρατήρητο από εμάς , εάν δεν διαβάζαμε θέμα στο ilioupolinews.gr  για την τοπική σπέκουλα που επιχειρείται και που στο τέλος θα έχει- όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν -ηττημένους όχι μόνο τον κ. Αραμπατζή (που ελάχιστα εμάς πλέον μας ενδιαφέρει) αλλά τα στελέχη της κεντροδεξιάς στην πόλη μας που αναζητούν τουλάχιστον ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ από τους επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης ,  που δεν έχουν καμία ελπίδα εισόδου στον δεύτερο γύρο εάν δεν ΕΝΩΘΟΥΝ.  

Και μάλιστα η ΕΝΩΣΗ αυτή θα πρέπει να συνδυάζεται με μια ευρύτερη συναίνεση από όλα τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης ώστε να μην έχουμε και άλλον υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο  στις δημοτικές εκλογές , του Οκτωβρίου του 2023. 

Για εμάς είναι χάσιμο χρόνου πλέον να ασχολείται ο οιοσδήποτε δεξιός , πόσο μάλλον ψηφοφόρος της ΝΔ,  με μια δημοτική παράταξη που τρία χρόνια τώρα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μας θυμίζει τον λαϊκισμό της περιόδου 2012-2015 , των "αγανακτισμένων" της πλατείας ,  με έναν επικεφαλής ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει ΤΙΠΟΤΑ σε λαϊκισμό και ψευτοτσαμπουκάδες από τους "ψεκασμένους" στα δύο άκρα του πολιτικού μας συστήματος. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...