ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα "σκυλιά γαυγίζουν" το καραβάνι προχωρά ...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Τα "σκυλιά γαυγίζουν" το καραβάνι προχωρά ...


Ανάμεσα στα "σκυλιά" βάζουμε και τους εαυτούς μας αφού ξεκάθαρα είμαστε ΥΠΕΡ της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της δομής Πρασίνου αλλά τουλάχιστον έχουμε την ευθιξία να αναρτούμε τις δράσεις των 18 περίπου μόνιμων υπαλλήλων της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου μας που όπως βλέπετε όσο εμείς πληκτρολογούμε αυτοί εργάζονται,. 

Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αφού είναι συγκεκριμένες οι ώρες εργασίας στον δημόσιο τομέα , οι ρυθμοί έχουν κριθεί διαχρονικά και οι περισσότεροι προτιμούν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που παρέχουν οι ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις εργασίας από έναν ιδιωτικό τομέα που μαστίζεται από την ανασφάλιστη εργασία και τα "έναντι" μισθού ιδίως στα χρόνια της κρίσης! 

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι είναι φανερό πως μπαίνουν σε νέους ρυθμούς και φυσικά εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα να πούμε πως το τελευταίο διάστημα οι κόποι τους αποδίδουν. 

Δεν είμαστε από αυτούς που γαυγίζουν για να γαυγίσουν ούτε βέβαια από αυτούς που δεν θα πουν μπράβο σε φιλότιμους υπαλλήλους που βγάζουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους. 

Τους έχουμε στεναχωρήσει δεκάδες φορές , θα τους στεναχωρήσουμε και πολλές ακόμα αφού για εμάς δεν συζητιέται ποιος θα επιμελείται το πράσινο μιας πόλης αλλά έως ότου καταλήξουν σε κάποια ιδιωτική εταιρία ως υπάλληλοι αυτούς έχουμε και με αυτούς θα πορευτούμε! 

Όταν με το καλό βρεθεί δημοτική παράταξη να υιοθετήσει την δική μας ατζέντα για ιδιωτικοποίηση δομών όπως η καθαριότητα και το πράσινο οι ίδιοι πιθανότατα θα καθαρίζουν εάν και ο ιδιώτης θα φροντίζει πάντα να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο για αυτόν κόστος. 

Δυστυχώς ή για εμάς ευτυχώς στις καπιταλιστικές κοινωνίες ο ανταγωνισμός κρίνει την επιτυχία ή αποτυχία μιας επιχείρησης και εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως ό,τι είναι εθελοντικό και ΤΖΑΜΠΑ έχει ημερομηνία λήξης! 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: