ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης στο πάρκο Κριάρη και μερικές δικές μας σκέψεις για τα "αυτονόητα"

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης στο πάρκο Κριάρη και μερικές δικές μας σκέψεις για τα "αυτονόητα"


 Στο πάρκο Κριάρη βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης μας κος Γιώργος Χατζηδάκης για να συγχαρεί φανταζόμαστε τους υπαλλήλους Πρασίνου της πόλης μας για τα "αυτονόητα" ΄όπως γράφει και site της πόλης μας. Εδώ τον βλέπετε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα και κάτω θα δείτε πως έγινε το πάρκο Κριάρη μετά τις εργασίες του τομέα Πρασίνου εν μέσω καύσωνα. 






Τα δένδρα είναι περιποιημένα το πράσινο έχει εξαφανιστεί σε πολλά σημεία του γκαζόν αφού σε αυτή την πόλη ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για τους πολλούς να πατάνε μέσα στο γκαζόν για να θυμηθούμε ό,τι πολύ ωραία είχε περιγράψει σε ανάρτησή του στο facebook ο προηγούμενος Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Καλούδης. 

Αυτονόητο επίσης σε αυτή την πόλη είναι πως το ΚΥΤ Υμηττού ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ από την Β΄ ζώνη Υμηττού αλλά εκεί πρέπει να παραμείνουν ο σταθμός μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου μας , το γκαράζ του δήμου μας και φυσικά το έκτρωμα Βαλασόπουλου δίπλα από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία αλλά να φύγει η εκκλησία και να γίνει πάλι ένα ξωκλήσι! 

Όλα αυτά τα αυτονόητα λοιπόν τα παλεύει και η νυν διοίκηση και τα διαφημίζει αφού τουλάχιστον πριν τον Αύγουστο η πόλη μας στον τομέα του Πρασίνου δείχνει καλύτερη από ό,τι ήταν πριν ένα , δύο , τρία , τέσσερα ή και δέκα χρόνια. 

Βοήθησαν και οι φυσικές καταστροφές όπως η Μήδεια αφού σε αυτή την πόλη παραμένει ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως κανένα πεύκο δεν ΚΟΒΕΤΑΙ πριν πέσει στα κεφάλια μας. 

Αυτονόητο ήταν αλλά δυστυχώς άλλαξε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο νέος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Κόκλας "ανησύχησε" πολίτες που είχαν ακαθάριστα τα οικόπεδά τους με επιστολές πως πρέπει εν μέσω αντιπυρικής περιόδου να τα καθαρίσουν! 

Γνωρίζαμε το θέμα αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΜΕ συνειδητά γιατί θεωρούμε πολύ ΑΔΙΚΟ από έναν δήμο που κατέστρεψε και καταστρέφει ιδιωτικές περιουσίες να απειλεί τους ιδιώτες ιδιοκτήτες που πάλευαν για χρόνια στα δικαστήρια για να αποδείξουν πως οι τίτλοι τους ήταν σωστοί με διοικητικά πρόστιμα. 

Ο δήμος παραβάτης , ο δήμος που κατάκλεψε την περιουσία ενός ΙΔΙΩΤΗ μετά τον θάνατό του και που σε συνεργασία με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ κατάφερε να βγάλει μια κατάπτυστη δικαστική απόφαση για εμάς ΔΕΝ θα δικαιείται ΠΟΤΕ να επιβάλλει την ΤΑΞΗ και τον ΝΟΜΟ αφού για δεκαετίες και όχι για μια εβδομάδα ή κάποιους μήνες τον ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ. 

Και βέβαια κάθε φορά που χάνει στα δικαστήρια και δεν ενημερώνουν οι δικηγόροι του δήμου μας για τις ΗΤΤΕΣ αυτές ασκεί έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για να ξοδευτούν και άλλα χρήματα για παραστάσεις σε ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ που έχουν ήδη κριθεί. 

Εκτός και κάποιοι έχουν ακόμα τις αυταπάτες πως με ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ και με τους τραμπουκισμούς του παρελθόντος θα επιτύχουν και πάλι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ υπέρ του δήμου και εις βάρος της χώρας μας. 

Σε κάθε περίπτωση δουλειά γίνεται από τους 18 εργαζόμενους του ΤΟΜΕΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ του δήμου μας και από τα ιδιωτικά συνεργεία που είναι αναμενόμενο πως με 20.000 ή 30.000 ευρώ δεν θα σου καθαρίσουν γρήγορα όλη την πόλη. 

Ένα κονδύλι της τάξεως των 300.000 -400.000 ευρώ θα ήταν απαραίτητο για να είναι η πόλη μας έτοιμη στην ώρα της για να αντιμετωπίσει τις "ζούγκλες" αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. 

Όπως και δεν γίνεται ο περιορισμός των άχρηστων δένδρων και εάν κοπεί κανένας ευκάλυπτος λίγο πιο βαθιά ( που έτσι πρέπει) γκρινιάζουν όσοι δεν το έχουν έξω από το σπίτι τους και πάνω στο πεζοδρόμιό τους αλλά όσοι έχουν ΚΑΘΑΡΑ τα δικά τους πεζοδρόμια για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους και βασανίζουν όλες και όλους εσάς παίζοντας τους "οικολόγους". 

Τα "αυτονόητα" λοιπόν σε αυτή την πόλη ΔΕΝ είναι αυτονόητα από τους πολλούς που εξακολουθούν και πιστεύουν σε όσους τους τάζουν ΦΥΚΙΑ για ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. 

Και βέβαια αυτή η διοίκηση έχει επιλέξει να διαφημίζει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ αφού τα "μεγάλα" το να διώξει δηλαδή το ΚΥΤ Υμηττού για να μείνουμε εμείς χωρίς ρεύμα και τμήμα των Νοτίων Προαστίων τα αφήνει να τα διαχειριστούν όσοι αναζητούν με τέτοια αιτήματα να καταλάβουν θέσεις ευθύνης. 

Το κόλπο πιάνει όπως είδαμε το 2019 και βέβαια το είχαμε δει και πολύ παλιότερα όταν η πόλη ψήφισε επί τρεις τετραετίες έναν κομμουνιστή δήμαρχο αφού η ενναλακτική ήταν ένας ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ! 

Σε μια τέτοια πόλη λοιπόν που οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ καμώνονται τις ΚΥΡΙΕΣ και οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ τους νοικοκυραίους εμείς όπως ήδη έχετε καταλάβει δεν μπορούμε να είμαστε με του ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ που δεν ΒΛΕΠΟΥΝ την μεγάλη ΕΙΚΟΝΑ της διάλυσης των ΘΕΣΜΩΝ που αγνοούν πως η  πραγματικότητα τους έχει ήδη ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ και αναζητούν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΙΣΟΤΗΤΑ σε μια κοινωνία που ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Το "αυτονόητο" λοιπόν για όλους μας και το αποτέλεσμα που βλέπουμε στοιχίζει μερικές ώρες υπερωρίας των ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ του δήμου μας πολλά παρακάλια και ρίξιμο στο φιλότιμο αυτών που εσείς επιλέξατε ως πλειοψηφία να διοικούν και φυσικά πολλή ΒΡΙΣΙΜΟ σε εμάς που αποζητούμε μια άλλη πόλη. 

Μια πόλη όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν θα είναι ΑΡΩΓΟΣ αλλά ΥΠΕΥΘΥΝΗ για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ της πόλης μας με τους μισούς ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους να παραμένουν στον δήμο και που φυσικά προσλήψεις δεν θα γίνονται στους ΤΟΜΕΙΣ που ήδη θα έχουν ιδιωτικοποιηθεί. 

Μέχρι να γίνει αυτό που σε κάποιους φαντάζει μακρινό όνειρο ή για κάποιους βολεμένους ακόμα και ΕΦΙΑΛΤΗΣ  στηρίξτε εσείς που αγαπάτε και στηρίζετε τον ΔΗΜΟΣΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ χαρακτήρα των δομών πηγαίνετε σε αυτούς τους μεσήλικες εργαζόμενους ένα μπουκάλι νερό αφού ενεργούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες και αφήστε την γκρίνια αφού ΔΕΝ προτείνετε κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. 

Κυρ Παντελήδες του Νόμου και της Τάξης που αγνοείται κάθε ΕΝΝΟΙΑ ηθικής και ενοχλείστε όταν σας λέμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ σταματήστε να πίνετε καφέ με τις κούπες με τον "Φοίνικα" οι ΕΠΟΧΕΣ άλλαξαν! 

Σε κάθε περίπτωση να πούμε ένα ΜΠΡΑΒΟ εμείς οι "κακοί" σε όσους ρίχνουν κουβάδες ιδρώτα για να έχουμε έστω αυτό το αποτέλεσμα κατανοούμε πως και οι ίδιοι νιώθουν περίεργα να βάλλονται διαρκώς από ένα τοπικό ΜΜΕ που δεν ξέρει να "χαϊδεύει" αυτιά και γνωρίζουμε πως κάποιοι από αυτούς θα μπορούσαν να δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα βγάζοντας διπλάσια χρήματα. 

Το κάνουν άλλωστε σε ώρες εκτός ωραρίου και ορθώς πράττουν εάν δεν υπάρχει ΚΙΝΗΤΡΟ επιβράβευσης χρηματικό δεν έχουν κανέναν λόγο να δουλεύουν περισσότερο για να ικανοποιήσουν κανέναν Κυρ Παντελή του διαδικτύου. 

Τις φωτογραφίες θα τις δείτε ΜΟΝΟ σε εμάς και στις κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα αφού είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για όλους τους άλλους πως το πάρκο Κριάρη θα έπρεπε να λάμπει και να είναι περιποιημένο με τους μόλις 18 μόνιμους υπαλλήλους που Πρασίνου που μένουν τόσοι παρόλο που ΟΛΕΣ οι διοικήσεις ζητούν περισσότερο προσωπικό επειδή η ΔΟΜΗ θα ιδιωτικοποιηθεί στο ΜΕΛΛΟΝ από ανάγκη αφού έτσι επέλεξαν όσοι θεωρούν πως θα "σώσουν" την Ελλάδα αλλά παράλληλα σκέφτονται και ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ. 

Η χώρα θα χρεοκοπήσει και πάλι επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει και πράττει ήδη να προσλάβει χιλιάδες ΜΟΝΙΜΟΥΣ εργαζομένους,  που δεν θα έχουν αύριο οι επόμενοι να πληρώσουν! 

Μετά θα κοπούν και πάλι μισθοί και συντάξεις σε ένα έργο που έχουμε δει αρκετές φορές την τελευταία 10ετία. 

ΥΓ: "Αυτονόητα" λοιπόν θα παίζαμε το θέμα και εμείς αφού ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ σε μια πόλη που ΥΜΝΕΙ φασίστες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: