ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απέτυχαν και πάλι αφού ερασιτεχνικά δρουν βασιζόμενοι σε εθελοντές και ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την διαχείριση κρίσεων- Μετά τον Χαρδαλιά καίνε και τον Κύπριο υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας όσοι είναι πάντα έτοιμοι πριν την ΦΩΤΙΑ και τρέχουν πανικόβλητοι ΜΕΤΑ !

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Απέτυχαν και πάλι αφού ερασιτεχνικά δρουν βασιζόμενοι σε εθελοντές και ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την διαχείριση κρίσεων- Μετά τον Χαρδαλιά καίνε και τον Κύπριο υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας όσοι είναι πάντα έτοιμοι πριν την ΦΩΤΙΑ και τρέχουν πανικόβλητοι ΜΕΤΑ !

Καίγεται όλο το ΝΤΡΑΦΙ  επειδή κάποιοι εμμένουν να διατηρούν "ζούγκλες" ή να χτίζουν μέσα σε αυτές. 

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ με τόσες εστίες φωτιάς , με τόσο δυνατούς ανέμους και με πευκοβελόνες παντού σε ένα δάσος που θα κάνει να ξαναγίνει εάν φυτέψουν και πάλι πεύκα σε μισό αιώνα από σήμερα. 


Ελπίζουμε να μην θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα εάν και η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ είναι απόλυτη με σπίτια να έχουν γίνει στάχτη και οχήματα να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. 

Ο στρατός δεν έχει καμία δουλειά στα πύρινα μέτωπα ας το ξανασκεφτούν όσοι συνεχίζουν να τον ευτελίζουν! 


Οι κάτοικοι μιλούν για εμπρησμό και τα "συστημικά" ΜΜΕ ανοίγουν τα ΜΑΤΙΑ σε όσους "ψεκασμένους" ακόμα κοιμούνται και ονειρεύονται ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! Συγκλονιστικός ο ρεπόρτερ  Μιχάλης Τεζάρης στον ΣΚΑΪ που δεν έπαψε να μας ενημερώνει επί τόσες ώρες για όσα ΤΡΑΓΙΚΑ διαδραματίζονται στην περιοχή. Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα,  και ευτυχώς που δεν έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γιατί θα είχαν καεί εκατοντάδες συνάνθρωποί μας. Όσοι χάσουν σήμερα τις περιουσίες τους θα κάνουν να τις ξαναφτιάξουν τουλάχιστον δύο  δεκαετίες. 








ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο Δ.Μ αντί να κρύβεται και να βάζει εκδιδόμενες να ποστάρουν ασυναρτησίες ας βγει από την τρύπα του και ας απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα

Ο GAY ΦΑΣΙΣΤΑΣ που παρουσιάζεται ως δικηγόρος και συγγραφέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: