ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Εμφύλιος" στο ΠΑ.ΣΟ.Κ για την Αναστασία Σιμητροπούλου - "Ανεπιθύμητη" στον δήμο Αργυρούπολης -Ελληνικού η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του "Κινήματος" επειδή απλώς έκανε την δουλειά της!

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

"Εμφύλιος" στο ΠΑ.ΣΟ.Κ για την Αναστασία Σιμητροπούλου - "Ανεπιθύμητη" στον δήμο Αργυρούπολης -Ελληνικού η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του "Κινήματος" επειδή απλώς έκανε την δουλειά της!

"Εμφύλιος" στο ΠΑ.ΣΟ.Κ αφού  στον δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού τα κομματικά στελέχη δεν επιθυμούν να "σουλατσάρει" στην πόλη τους μία δικηγόρος που σύμφωνα με όσα την κατηγορούν έχει παραστεί σε δίκες υπέρ του δήμου Αλίμου για εκτάσεις που διεκδικούν και  οι δύο δήμοι! 

Η  σκληρή η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ενωμένη Πόλη" του νυν δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου διαβάστε εδώ  μας καταδεικνύει πως οι "σύντροφοι" δεν είναι καθόλου δημοκράτες αφού ουδείς μπορεί να απαγορέψει στον οιοδήποτε να κάνει περιοδεία σε έναν δήμο. 

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους σταλινοφασίστες του ΠΑ.ΣΟ.Κ που θεωρούν πως ο κόσμος αγνοεί την πορεία του "Κινήματός" τους και που ευελπιστούν σε διψήφια ποσοστά στις κάλπες του 2023! 



Προφανέστατα και ως τοπικό ΜΜΕ καταδικάζουμε κάθε μορφή ΒΙΑΣ εναντίον οιοδήποτε προσώπου. Βέβαια δεν είχαμε στην προκειμένη περίπτωση τέτοια περιστατικά εκτός από τις διαμαρτυρίες Πασόκων που δεν καλοδέχθηκαν ως φαίνεται την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ στον όμορό μας δήμο. 

Μας άρεσε και ή έμμεση "απειλή" για ΜΑΥΡΙΣΜΑ του "κινήματος" στις κάλπες του 2023 διαβάστε παρακάτω και φυσικά για εμάς κάθε ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι μια μαχαιριά στην πατρίδα μας αφού αυτό το κόμμα έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη για την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας. 

Τον μόνο που μπορεί να κάνει ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ κος Ανδρουλάκης είναι να αποπέμψει την κα Σιμητροπούλου από την θέση ευθύνης που της ανέθεσε εκτός και θέλει να δει και πάλι στις κάλπες του 2023 την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με μεγαλύτερη διαφορά από τις κάλπες του 2019!

Χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του κ. Κωνσταντάτου "Ενωμένη Πόλη" που είναι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ περισσότερα χρόνια από ό,τι η φέρελπις πολιτικός! 

"Κύριε Ανδρουλάκη δικαίωμα σας να διορίζετε όποιο μπουμπούκι θέλετε σε κομματικά σας πόστα. Να μας την στέλνετε όμως πως τάχα θα αγωνιστεί για εμάς μόνο ως απαράδεκτο πολιτικά μπορούμε να το θεωρήσουμε. Από τη μια διώκτης εναντίον του Δήμου μας και από την άλλη υπερασπίστρια μας δεν γίνεται αγαπητέ πρόεδρε και για τον λόγο αυτό θα επανέλθουμε δυναμικά την ώρα που πρέπει."

ΥΓ: Επειδή ως τοπικό ΜΜΕ μπαίνουμε πάντα στην ουσία της υπόθεσης σαφέστατα και οι εκτάσεις δεν ανήκουν στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης αλλά έχουν ταΐσει τόσο σανό οι Πασόκοι τους εκεί οπαδούς τους που ακόμα και όταν αυτές καταλήξουν στο δήμο Αλίμου θα φταίνε πρωτίστως οι δικαστές και δευτερευόντως η κυβέρνηση που θα είναι στην Εξουσία όταν μια ΑΔΙΚΙΑ εις βάρος του δήμου Αλίμου θα αποκατασταθεί. Βέβαια για να πείσει ο κος Ανδρουλάκης τους ψηφοφόρους τους πως δεν πρέπει να "κλέβουν" και να πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία θα περάσουν μερικές δεκαετίες ακόμα . Για τον λόγο αυτό άλλωστε οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που είναι η φυσική συνέχεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ του μεγάλου λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου. Η κα Σιμητροπούλου είναι μία ικανή νέα γυναίκα κάτι που απέδειξε και στη θητεία της ως Αντιδημάρχου στον Άλιμο όμως η πολιτική της καριέρα έχει ήδη τελειώσει αφού προφανέστατα και το κίνημα δεν ξεκαθαρίζει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Και να αφήσει τον κ. Κωνσταντάτο δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης δεν το βλέπουμε η κα Σιμητροπούλου θα την πληρώσει επειδή δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ με αυτό το όνομα δεν μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του , θα το καταλάβουν όλες και όλοι στις κάλπες του 2023,  όταν θα είναι και πάλι μονοψήφιοι! Αναμένουμε από την παράταξη "Ενωμένη Πόλη" , τα ντοκουμέντα της συμμετοχής της κα Σιμητροπούλου σε δίκες υπέρ των συμφερόντων του δήμου Αλίμου γιατί μας έψεξαν πως δεν παίρνουμε ΘΕΣΗ! 

Εμείς πάντως  πήραμε , και είμαστε ΠΑΝΤΑ κατά καταπατητών δήμων,  όπως παραμένει και ο δικός μας  αυτός της Ηλιούπολης που έχει καταπατήσει πολλές ιδιωτικές αλλά και δημόσιες εκτάσεις 

Εκτάσεις τις οποίες χρησιμοποιεί χωρίς να καταβάλει μίσθωμα στους ιδιοκτήτες τους και που βέβαια δεν θα αποτελέσουν ποτέ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του δήμου μας αφού καμία κυβέρνηση δεν θα ήταν τόσο ανήθικη ώστε να δικαιώσει τους ΚΛΕΦΤΕΣ! 

Και βέβαια οι διώξεις στον Τύπο ( περιμένουμε να δούμε τα στοιχεία και την συμμετοχή της κα Σιμητροπούλου)  είναι απλώς χάσιμο χρόνου για τα πολιτικά πρόσωπα ή τους πολίτες που το επιχείρησαν. 

Άλλωστε διώξεις κατά ΜΜΕ έχει κάνει και ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κατά το παρελθόν αλλά και ο κος Κονδύλης χωρίς ποτέ να καταφέρουν να τους γίνεται λιγότερη κριτική ή να μην "συκοφαντούνται". Άλλωστε προεκλογικά και οι δύο θα βρεθούν ενόψει νέων τέτοιων επιθέσεων που είναι μέσα στο πολιτικό "παιχνίδι" και που δεν επηρέασαν όπως φαίνεται τις κάλπες του 2019 κάτι που μάλλον θα επαναληφθεί και στις κάλπες του 2023. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: