ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο site του δικηγορικού γραφείου του γνωστού Ποινικολόγου Αλέξη Κούγια αναρτήθηκαν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τους "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ" καταγγέλλοντες στην υπόθεση Λιγνάδη - Δείτε τους και χαρείτε τους !

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Στο site του δικηγορικού γραφείου του γνωστού Ποινικολόγου Αλέξη Κούγια αναρτήθηκαν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τους "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ" καταγγέλλοντες στην υπόθεση Λιγνάδη - Δείτε τους και χαρείτε τους !


Μπράβο στον ποινικολόγο κ. Αλέξη Κούγια όπως και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για την τελευταία ανακοίνωση του σχετικά με τις αντιδράσεις στην υπόθεση αποφυλάκισης του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Δημήτρη Λιγνάδη. 

Σεβόμενοι το αναγνωστικό μας ΚΟΙΝΟ και ΟΧΙ τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ δεν αναρτούμε σε κοινή θέα τους "αξιόπιστους" καταγγέλλοντες της υπόθεσης όμως για όσους σας ΑΡΕΣΟΥΝ οι ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ και είσαστε ΦΙΛΙΚΑ προσκείμενοι σε  ΛΟΥΚΡΗΤΙΕΣ σαν τον Δημήτρη Μωραίτη έναν εκ τους καταγγέλλοντων  που δεν έφτασαν καν στην ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ  για να υποστηρίξει τα ΨΕΥΔΗ του. 

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ   κάνοντας κλικ εδώ  ΘΑΥΜΑΣΤΕ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. 

Η ανάρτηση είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους της πόλης μας που θεωρούν πως μπορούν να φιμώσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ  Αφιερώνετε σε όσους δεν έχουν ΘΕΜΑ με τίποτα και με κανέναν και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ομιλούν για την ΥΠΟΘΕΣΗ Λιγνάδη ξεπλένοντας ένα σωρό άλλους ανώμαλους που μας τους παρουσιάζουν και ως ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ της ΤΕΧΝΗΣ! 

Λούγκρες ατυχήσατε , στο ΕΦΕΤΕΙΟ με περισσότερο υλικό και στοιχεία για την δράση σας από την ομάδα του δικηγορικού γραφείου του ΚΥΡΙΟΥ Κούγια το έργο σας θα είναι δύσκολο. 

Ήρθε ο καιρός να καταλάβουν όλες και όλοι και σε αυτή την χώρα πως  πως ΔΕΝ αρκεί να συμφωνήσουν δύο για να ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ένας! 

Και βέβαια και εμείς μη γνωρίζοντας στοιχεία της δικογραφίας ομιλήσαμε αρχικώς  για απαράδεκτη δικαστική ΑΠΟΦΑΣΗ. 

Τώρα πλέον δεν έχουμε παρά να ζητήσουμε συγγνώμη από έναν δικηγόρο που συνεχίζει να διασύρεται επειδή απλώς ασκεί ΣΩΣΤΑ και με ΗΘΟΣ το λειτούργημά του. 

Ντροπή και για τα ΜΜΕ που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ και προφασιζόμενα  για νόμο που δεν ΙΣΧΥΕΙ,  αλλά έχει ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ στην πράξη δεν ενημέρωσαν τους πολλούς για αυτά τα ΑΙΣΧΗ. 

Μέχρι ΤΕΛΟΥΣ λοιπόν  με όσους θεωρούν πως η ΗΘΙΚΗ μπορεί να γίνει λάστιχο,  για να συμπεριλάβει και τις ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ τους.  Όμως τα δικαστήρια δικάζουν ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ και όχι ΒΙΤΣΙΑ. 

Και βέβαια παραμένει η πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη που επέλεξε από τόσους ηθοποιούς και σκηνοθέτες έναν ΛΙΓΝΑΔΗ για να του δώσει θέση ΕΥΘΥΝΗΣ! 

Κυρίες και κύριοι της ΝΔ εκπροσωπείτε την συντηρητική παράταξη της Ελλάδος και έχετε εκλεγεί από ψηφοφόρους που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Χριστιανοί ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και θεωρούν την ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ αμάρτημα και όχι πράξη υπερηφάνειας! 

Ξυπνήστε στους μήνες που απομένουν αλλιώς θα πετύχετε να αναστήσετε πολλά "πολιτικά πτώματα". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: