ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνομιλούν διαδικτυακά με την Κική Παρασκευά που δεν γνωρίζουν ενώ στην ουσία συνομιλούν με την Λουκρητία της Ηλιούπολης !

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Συνομιλούν διαδικτυακά με την Κική Παρασκευά που δεν γνωρίζουν ενώ στην ουσία συνομιλούν με την Λουκρητία της Ηλιούπολης !


Πρέπει να είσαι τουλάχιστον αφελής για να μην πούμε κάτι βαρύτερο και παρεξηγηθούν ΟΣΟΙ δύο χρόνια μετά μένοντας σε αυτή την πόλη δεν έχουν καταλάβει πως τον  παραπάνω λογαριασμός στο facebook δεν τον διαχειρίζεται η κα Κυριακή Παρασκευά που δεν μένει καν  στην πόλη μας,  αλλά έχει ως αποκλειστικό διαχειριστή του,  τον γνωστό σε "όλα" τα gay bar ανά την υφήλιο κ. Δημήτρη Μωραίτη.  

Ο κος Δημήτρης Μωραίτης (παρόλο που δεν επιθυμεί το φύλο του)  δεν είναι φυσικά ο ευφυής Σωκράτης Γκιόλιας έτσι ώστε να γράφει και να αναρτεί  με ανώνυμη περιήγηση στο ιστολόγιό του και δυστυχώς για εκείνον η Google δεν έχει ΠΑΡΕΧΕΙ  ανωνυμία σε όσους φιλοξενούνται στην πλατφόρμα της,  και δεν αποφέρουν σε αυτή ΕΣΟΔΑ. 

Το κινητό με το οποίο έχει πιστοποιηθεί και το ιστολόγιο,  και ο λογαριασμός στο facebook της κα Κυριακής Παρασκευά ταυτίζονται με το ίδιο κινητό τηλέφωνο που ανήκε στον κ. Μωραίτη έως ότου με καινούργιο κινητό  παρουσιάζεται ως πωλητής βιβλίων και συγγραφέας σε εκδοτικό οίκο με έδρα το σπίτι του. 

Τίποτα το μεμπτό δεν υπάρχει στο τελευταίο , αλλά μην θεωρεί και κανείς πως κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Είναι απορίας άξιο πως με την Κυριακή Παρασκευά συνομιλούν όσοι ΔΕΝ την ξέρουν και μπαίνουν στην διαδικασία να της εξηγήσουν πόσο φασιστικά ή ρατσιστικά είναι αυτά που γράφει. 

Μερικά είναι ανόητα αλλά το θέμα μας δεν είναι πόσο ευφυής ή ανόητος είναι κάποιος αλλά πόσο μ@λ@κ@ς για να πιστέψει πως μια γυναίκα δεν θα είχε προσωπικές της φωτογραφίες στο προφίλ της στο facebook αλλά λογότυπο μιας εφημερίδας που έχει κλείσει πάνω από 10 χρόνια τώρα. 

Η παρουσία του κ. Δημήτρη Μωραίτη πάντα προεκλογικά δηλώντας ΠΑΡΩΝ και μη κατεβαίνοντας ΠΟΤΕ ως υποψήφιος δήμαρχος είναι άξιο έρευνας αλλά όχι από εμάς αλλά από όσους ΒΛΑΠΤΕΙ η διαδικτυακή του παρουσία που μας δηλώνει κάθε φορά πως ΜΟΝΟ αυτός ο έντιμος και ευυπόληπτος ΦΑΣΙΣΤΑΣ μπορεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα της πόλης μας! 

Εμείς το "πρόβλημα" Μωραίτη το είχαμε ΛΥΣΕΙ από το 2014 μετά τις επιθέσεις του ιστολογίου στον μακαρίτη Δημήτρη Παρρά. Ο ίδιος δεν θέλησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με τον πλήρη φάκελο που του είχαμε έτοιμο για την διαδικτυακή δράση ενός φασίστα και όχι μόνο και έκανε μάγκα τον κ.  Αποστόλη Στασινόπουλο που χωρίς στοιχεία πήγε στο ΑΤ Ηλιούπολης ( εδώ γελάμε και θα γελάμε έως ότου γίνει πολυδύναμο και μεταφερθεί από την πόλη μας για το καλό μας) και είχαμε το ρίξιμο ενός ιστολογίου αφού δεν ήταν σε θέση ένας κοινός συκοφάντης να παραστεί σε αίθουσα Δικαστηρίου για να υπερασπιστεί τα ΨΕΥΔΗ. 

Εδώ δεν παρουσιάζεται για να βρει το "δίκιο" του σε πολύ σοβαρότερα θέματα και αφήνει εμάς να τον ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ καθημερινά για όσα θεωρεί πως δικαιούται να κρύψει παρουσιαζόμενος με ιδιότητες που ουδέποτε είχε και που γνωρίζει πως δεν θα έχει και στο μέλλον. 

Σε κάθε περίπτωση δεν συνομιλείτε με αυτήν 


αλλά με αυτήν 


κάθε φορά που διαμαρτύρεστε για τον έναν από τους "Κασιδιάρηδες" της πόλης μας αλλά όχι για όλους τους υπόλοιπους. 

Ο κατάπτυστος νόμος Βαγγέλη Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα και το "απόρρητο" της Google μας κάνουν να ανεβάσουμε ένα ημιτελές κείμενο και αναμένουμε να μηνυθούμε για να αποδείξουμε ως κατηγορούμενοι με ΣΤΟΙΧΕΙΑ την ακρίβεια των λόγων μας. 

Για τις ασυναρτησίες περί επιχειρήσεων στο εξωτερικό , για πτυχίο νομικής και όλα όσα κατά καιρούς έχει παρουσιάσει ως δεδομένα ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ που αγκαλιάζεται ακόμα και από επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας υπομονή έως την προεκλογική περίοδο του 2023. 

Άλλωστε όπως ίσως δεν έχετε καταλάβει γιατί διαβάζετε ΜΜΕ που τα αποκρύπτουν ο κατάπτυστος νόμος Βαγγέλη Βενιζέλου έχει καταργηθεί στην πράξη και με δικαστικές αποφάσεις. 


Διαβάστε αναλυτικά εδώ   πως η παράνομη ηχογράφηση του επιχειρηματία Βγενόπουλου ΜΠΟΡΕΙ και με την δικαστική βούλα να είναι σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ έτσι ώστε όλες και όλοι εσείς να πληροφορηθείτε με ήχο ( εικόνα δυστυχώς δεν υπάρχει ) όσα κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να μένουν κρυφά πίσω από κλειστές πόρτες. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αδύνατον να βγει με νόμους που καλύπτουν τον οιοδήποτε ΠΟΙΝΙΚΟ εάν η κυβέρνηση ήθελε να βγει άκρη και στην περίπτωση Δημήτρη Λιγνάδη και σε πολλές άλλες θα έβαζε στο παιχνίδι την ΕΥΠ. 

Δεν θέλει και θα το πληρώσει στις κάλπες γιατί φυσικά και ΟΥΔΕΙΣ θα διανοηθεί ακόμα και από τα φιλικά προς αυτήν ΜΜΕ να μην παίξει κάτι που θα γίνει θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ. 

Και βέβαια είμαστε στην θέση 108 παγκοσμίως στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των ΜΜΕ γιατί δεν μπορούμε να πούμε τον ΨΕΥΤΗ ψεύτη, την πουτάνα πουτάνα και τον πούστη πούστη αφού ο νόμος Βαγγέλη Βενιζέλου που έγινε για να μην καταλήξουν όλα τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις φυλακές δεν σου αφήνει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να χρησιμοποιήσεις οπτικοακουστικό υλικό για να δείξεις πως ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ , ΝΑΙ ΕΙΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ


Διαβάστε επίσης : 

Τα "ερπετά" ζητάνε να μην τους εμπλέκω με τον Δημήτρη Μωραϊτη - Παραλογισμός και χυδαιότητα από τους ανώνυμους συκοφάντες μου


Δεν υπάρχουν σχόλια: