ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Λάθος πολιτική επιλογή η μη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες για να "σωθεί" η χώρα. Έως την άνοιξη του 2023 θα έχουμε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και ΚΑΜΙΑ ουσιαστική μεταρρύθμιση για την χώρα δεν θα γίνει από τον φόβο μη χαθούν ψηφαλάκια. Ήδη η κυβέρνηση Μητσοτάκη διόρισε χιλιάδες ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό στους χώρους της Υγείας και της Παιδείας που δεν χρειάζονταν , ενώ διαφήμισε ΔΕΝ έκανε αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, συνέχιζε να διορίζει με βάση το ΑΣΕΠ που όλοι και όλες γνωρίζουν πως δεν έχει αντικειμενικά κριτήρια και δεν ευνοεί τους ΙΚΑΝΟΥΣ που άλλωστε έχουν εγκαταλείψει την χώρα την επταετία 2011-2018 κατά χιλιάδες. Σε κάθε περίπτωση ο ανασχηματισμός όποτε και εάν γίνει θα δημιουργήσει περισσότερη εσωστρέφεια και θα κλείσει την ψαλίδα ανάμεσα στην πρώτη ΝΔ και τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και έως το 2023 θα έχει ελπίδες ακόμη και ο Αλέξης Τσίπρας να "αναστηθεί". Γιατί στο δίλημμα Μητσοτάκης ή Τσίπρας οι νέες και οι νέοι μας δεν έχουν ΚΑΘΑΡΗ απάντηση και το φαινόμενο να δούμε πάλι Ναζιστές στη Βουλή είναι πιο πιθανό από ΠΟΤΕ! 

  • Στην πόλη μας τα πράγματα είναι το ίδιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Όσο οι κεντροδεξιοί κοιτάνε να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου τόσο στη θέση του δημάρχου θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ ένας που θα προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και από κόμμα που δεν θα ξεπερνάει το 10% όπως συνέβη και το 2019 όπου όλες και όλοι οι Πασόκοι της πόλης μαζί με τις "κεντροδεξιές" εφεδρείες τους επέλεξαν ανάμεσα σε δύο Πασόκους τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Ας ελπίσουμε αυτή την φορά η πλέμπα της πόλης να επιλέξει τον καλύτερο ΨΕΥΤΗ από όσους σας τάζουν εδώ και χρόνια φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το κακό είναι πως και το σύνολο σχεδόν των κεντροδεξιών στελεχών της πόλης έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για θέματα όπως η δημόσια περιουσία, το ΚΥΤ Υμηττού, τις ιδιωτικοποιήσεις που είναι μονόδρομος αλλά δεν θέλουν και γενικότερα έχουν την τάση να τιμούν με εκδηλώσεις και προτομές όσους ζημίωσαν την πατρίδα μας. Γέμισαν την πόλη "σκουπίδια" σε βαθμό που να νιώθεις αηδία να δηλώνεις δημότης μιας πόλης όπου η πλειοψηφία των δημοτών της ήταν και παραμένει στην λάθος πλευρά της Ιστορίας! 

    • Δεν έχει ΤΕΛΟΣ ο λαϊκισμός μερικών που ζητάνε παραίτηση του προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΗΛ που ανακάλυψε και έδωσε στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ την "ρεμούλα" όσοι δεν έχουν να πουν λέξη για τα εκατομμύρια ευρώ που πετάει κάθε χρόνο ο δήμος μας για να είναι η πόλη μας τόσο ΒΡΩΜΙΚΗ. Άντε να φύγει και αυτός για να πάει κανείς άλλος και να μην μαθαίνουμε ποτέ πως τα χρήματα λείπουν όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν γιατί προφανέστατα και η χώρα χρεοκόπησε πρωτίστως από τα "πάρτι" που είχαν στηθεί στους ΟΤΑ με μεγάλη μερίδα των εργαζομένων της να "λαδώνονται" για να κάνουν ή τα στραβά μάτια ή απλώς την δουλειά τους! 

  • Η πόλη δεν θα έχει νέο νεκροταφείο έως και το τέλος του 2023 και αυτό είναι κάτι που θα "πονέσει" όσους αναγκαστούν να ψάχνουν για τάφους σε όμορους δήμους. Το νέο προεδρικό διάταγμα για την ανάπτυξη και προστασία του Υμηττού προβλέπει διαδημοτικό κοιμητήριο δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού αλλά οι εδώ "επαναστάτες" δεν θέλουν ο δήμος Αλίμου να έχει Κοιμητήριο και έτσι αφήνουν και εμάς χωρίς! Τα έσοδα πλέον από τα κοιμητήρια έχουν δοθεί στην Ελλαδική Εκκλησία και έτσι δεν θα δείτε ΚΑΝΕΝΑΝ αυτοδιοικητικό  να επιζητεί νέο νεκροταφείο αναζητώντας έσοδα για τον δήμο του αφού και εκεί η κυβέρνηση της ΝΔ δημιούργησε ένα έξτρα έσοδο για τις Μητροπόλεις την στιγμή που όπως όλες και όλοι γνωρίζουμε οι ιερείς και οι Αρχιμανδρίτες αλλά και όλος ο κλήρος στη χώρα μας είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Αυτό βλάπτει πρωτίστως την Ελλαδική Εκκλησία που εάν δεν αντιληφθεί πως ο συγχρωτισμός της με το ΚΡΑΤΟΣ της αφαιρεί πόντους από την κοινωνία θα απαξιωθεί και άλλο. 

  • Δεν έχουν κανένα θέμα επανεκλογής οι βουλευτές της ΝΔ που τρέχουν για τα προβλήματά σας αντίθετα εκτός Βουλής αναμένεται να μείνουν όσοι τρία χρόνια τώρα ασχολούνται με το πως θα κάνουν δημόσιες σχέσεις ώστε να αναδειχθούν μέσα στο κόμμα για να είναι "ισχυροί" την επόμενη μέρα των εκλογών. Ισχυρός όμως είσαι όταν έχεις χιλιάδες ψήφους για αυτό για εμάς ήταν ΛΑΘΟΣ και το σπάσιμο της Β΄ Αθήνας σε περιφέρειες γιατί άλλο να εκλέγεσαι βουλευτής με 20.000 ψήφους και άλλο με 200.000 ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: