ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" ξεχνά να αναφέρει πως το νόμο που δίνει την δυνατότητα στην δημοτική αρχή να κάνει έργο τον ΨΗΦΙΣΕ η κυβέρνηση Μητσοτάκη (update)

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" ξεχνά να αναφέρει πως το νόμο που δίνει την δυνατότητα στην δημοτική αρχή να κάνει έργο τον ΨΗΦΙΣΕ η κυβέρνηση Μητσοτάκη (update)

Η δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" προφανώς και δεν μας ξάφνιασε με την πριν ένα χρόνο ανακοίνωση της που είδαμε και πάλι να φιλοξενείται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα του νέου οδοφωτισμού της πόλης μας με led και τις γνωστές αιτιάσεις της πως το δημοτικό συμβούλιο "παρακάμπτετε" ενώ και οι πέτρες σε αυτή την πόλη γνωρίζουν τις προτάσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων για τον νέο οδοφωτισμό. 

Η αντιπολίτευση προφανέστατα και ελέγχει κ. Αραμπατζή , δεν διοικεί την πόλη και έτσι ο νόμος της ΝΔ που έδωσε στις διοικήσεις το αυτονόητο τους δικαίωμα να αποφασίζουν για το μέλλον μιας πόλης και διόρθωσε όλες τις στρεβλώσεις της απλής αναλογικής είναι ένας ΝΟΜΟΣ προς την σωστή κατεύθυνση,  και όχι όπως παρουσιάζεται στην ανακοίνωσή σας ως προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ φωνών που ήδη έχουν τοποθετηθεί για το θέμα. 

Οι δημότες ξέρουν να κρίνουν ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους,  αλλά και να μην ήξεραν αυτοί είναι που έχουν αποφασίσει διαχρονικά για όλες τις διοικήσεις της πόλης με την ΨΗΦΟ τους, φέροντας την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ως πλειοψηφία για τα σημερινά χάλια του δήμου μας. 

Με τον νέο εκλογικό νόμο που έφερε πάλι η κυβέρνηση της ΝΔ , δημοτικές παρατάξεις όπως η δική σας κε Αραμπατζή θα έχουν το πολύ 2 δημοτικούς συμβούλους και βέβαια δεν μπορεί οι ΔΥΟ να αποφασίζουν για το τι πρέπει να γίνει και να τίθενται στο περιθώριο οι 21 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας   παράταξης που θα κρίνουν οι συνδημότες μας πως ΑΞΙΖΕΙ έχει τα ηνία του δήμου. 

Και στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν αποφασίζει το ΚΚΕ ή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για το προς τα που θα πάει η χώρα αλλά το πρώτο κόμμα που αυτή την στιγμή είναι η ΝΔ. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι πλήρως ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ για το σχέδιο της διοίκησης δεν έχουν ΚΕΝΑ και είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως διαφωνούν με τις επιλογές της. 

Αντί να χάνετε χρόνο με ανακοινώσεις που δεν προσφέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στους δημότες εξηγείστε τους πόσο φθηνότερα θα βάζατε εσείς τα led , πόσα θα δανειζόσασταν και από που αφού διαφωνείτε με την Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης που είναι μια μέθοδος που ακολουθούν οι περισσότεροι δήμοι και να είσαστε σίγουρος πως οι δημότες θα καταλάβουν τους λόγους ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ σας και θα σας ανταμείψουν ή θα σας καταδικάσουν για το "άλλο" που προτείνετε. 

Τα εισαγωγικά γιατί από τις τοποθετήσεις που έχουμε δει από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης διαπιστώνουμε πως το θέμα σας είναι το ΚΟΣΤΟΣ κάτι για εμάς παντελώς οξύμωρο όταν ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις συμφωνούν για μια πραγματικότητα που συμβαίνει χρόνια και σπαταλά πάνω από το  80% της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης του δήμου μας για μισθούς και συντήρηση δομών υπό δημοτικό έλεγχο που αποβαίνει εις βάρος των δημοτών μας. 

Σας νοιάζουν τα 8.000.000 με 10.000.000 ευρώ που θα δώσουμε για νέο οδοφωτισμό και όχι τα πάνω από 14.000.000 ευρώ που ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ κάθε χρόνο για ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΠΡΑΣΙΝΟ και ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. 

Δεν πείθετε κανέναν κεντροδεξιό αυτής της πόλης και φυσικά η εμμονή σας στο να είσαστε και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ανοίγει τον δρόμο για μια δεύτερη τετραετία σε όσους δεν τα πάνε έτσι και αλλιώς καλά. 

Τέλος κε Αραμπατζή καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να περισώσετε τον εαυτό σας στις κάλπες του 2023 αλλά να κάτσετε σε ένα τραπέζι και να συμφωνήσετε σε μια ΚΟΙΝΗ πορεία με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για να έχουμε και εμείς οι κεντροδεξιοί ΥΠΟΨΗΦΙΟ δήμαρχο στον δεύτερο γύρο και να μην χρειαστεί να επιλέξουμε και πάλι από δύο κεντροαριστερούς. 

Είναι πολύ εύκολο να συμβεί αυτό συμφέρει και εσάς προσωπικά και τους δημοτικούς σας συμβούλους μπορεί να μην σας αρέσει η ΛΟΓΙΚΗ πρότασή μας πως σε συγχωνεύσεις ο μεγαλύτερος πολιτικός σχηματισμός έχει την επιλογή του επικεφαλής αλλά να είσαστε σίγουρος πως παίρνοντας την σωστή απόφαση θα είσαστε ο μεγάλος κερδισμένος σε οιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει από τις κάλπες. 

Γιατί κάποιος που παραμερίζει την καρέκλα του για τον ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ να υπάρξει κεντροδεξιός υποψήφιος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ παρά να γίνει συμπαθής σε όλους τους κεντροδεξιούς της πόλης ανεξάρτητα από τι θα γράψει ο οιοσδήποτε. 

Οι κεντροδεξιοί δημότες θα εκτιμούσαν μια τέτοια ενέργεια και να είσαστε σίγουρος πως μια τέτοια κίνηση θα έκανε τους πάντες να ξεχάσουν πολλά από τα "κακώς κείμενα" και τις αστοχίες σας. 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως είσαστε ευφυής και δεν θα ακούσετε όσους έτσι και αλλιώς το 2019 δεν ήταν δίπλα σας να σας βοηθήσουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: