ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενημέρωση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΦΑΔΗΛ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Ενημέρωση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΦΑΔΗΛ



Μετά από μία πολύωρη σύσκεψη του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ με Υπηρεσιακούς Παραγόντες (Διευθύντρια, Προϊστάμενοι), εμένα ως Πρόεδρος και παρουσία του Υπεύθυνου Γραφείου Τύπου κ. Θ'ανος Κ'ατσώνης συζητήθηκαν και ενημερώθηκε για πολλά και διάφορα θέματα, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΦΑΔΗΛ, τον προγραμματισμό των δράσεων του καθώς και της κοινοποίησης τους στο ευρύτερο κοινό.
Από τις 10 Ιουνίου όπου και ανέλαβα για δεύτερη φορά τα ηνία του ΝΠΔΔ, θεώρησα υποχρέωση να ενημερωθεί ο Δήμαρχος και από κοινού να χαράξουμε την Κοινωνική Πολιτική της Διοίκησης του.
Στην συζήτηση από ένα σημείο και μετά παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Χ.ΣΕΡΕΤΗ, όπου μαζί με τον Δήμαρχο συζητήσαμε πως η Κοινωνική Υπηρεσία και το ΚΑΦΑΔΗΛ μπορούν συνεργαζόμενοι να προσφέρουν ακόμα καλύτερες Υπηρεσίες στους Συνδημότες μας και ειδικότερα στις ΕΥΆΛΩΤΕΣ οικογένειες, που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται.

Το βέβαιο είναι ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, γιατί οι "ομάδες" κερδίζουν πιο εύκολα!!

Και όλα αυτά στη σκιά της θλιβερής είδησης που έχει να κάνει με την απώλεια ενός πολύ "ζωντανού" και "ζωηρού" μέλος των ΚΑΠΗ μας του Κώστα Βαρσαμή, που έφυγε ξαφνικά το απόγευμα του Σαββάτου.
 
Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια πριν αναλάβω Πρόεδρος στο ΚΑΦΑΔΗΛ το 2018 για πρώτη φορά με τον εκλιπόντα, αλλά και με μέλη της οικογένειάς του.

Τραγική ειρωνεία, τώρα που ανέλαβα για δεύτερη φορά Πρόεδρος, μιλήσαμε πριν μία εβδομάδα μετά από καιρό στο Α' ΚΑΠΗ και είχαμε μια πολύ όμορφη συζήτηση μεταξύ μας από αυτές που συνηθίζαμε να κάνουμε.


Την Παρασκευή δε, ήταν πάλι εκεί και μάλιστα αστειεύονταν με άλλα μέλη του ΚΑΠΗ, γιατί ο ίδιος ήταν μία πηγή αστείρευτου χιούμορ. Δυστυχώς όμως, ο Θεός τον ήθελε κοντά του.

Αύριο Τετάρτη, 11:00 η εξόδιος ακολουθία στο Νεκροταφείο Ηλιούπολης.

Ως Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ εκ μέρους του ΔΣ και της Υπηρεσίας θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγο, στα παιδιά και τα εγγόνια του για την απώλεια του ανθρώπου τους και προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα έναν τέτοιο "Άνθρωπο" στη ζωή μου!

Καλό ταξίδι Κώστα


Κώστας Καλούδης 
Πρόεδρος ΚΑΦΑΔΗΛ

ΥΓ: Η ανάρτηση είναι από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του κ. Καλούδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: