ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ο συνδημότης μας Νικόλαος Τηλεβερίδης

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ο συνδημότης μας Νικόλαος Τηλεβερίδης

 


Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο συνδημότης μας κος Νικόλαος Τηλεβερίδης μας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στις δημοτικές εκλογές του 2023 ( όπως βλέπετε στην φωτογραφία πάνω). 

Μάλιστα την ανακοίνωση του αυτή πλαισίωσε με μια φωτογραφία του μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Τάσο Ευσταθίου και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Καρανδρέα. 

Ο Νικόλαος Τηλεβερίδης ασχολείται χρόνια με τον χώρο της εστίασης και πρόσφατα άνοιξε μαζί με συνεργάτες του μαγαζί στην Αργυρούπολη. Το καφέ - μπαρ ονομάζεται Jovial και σας είχαμε γράψει σχετικά κάντε κλικ εδώ. 

Είναι εμφανές πως η φωτογραφία είναι από επίσκεψη που έκαναν στο μαγαζί του οι κύριοι Ευσταθίου και Καρανδρέας και βέβαια για όσους νόμιζαν πως δεν .... ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ. 

Πήγαν δηλαδή "κουβά" μαζί με όσους θεώρησαν πως ο δραστήριος Ηλιουπολίτης δεν θα επιχειρήσει και πάλι στον χώρο της εστίασης μετά το κλείσιμο της επιχείρησης που διατηρούσε στην πόλη μας. 

Δεν βαριέσαι κάποιοι χαίρονται με τις "αποτυχίες" των άλλων και είναι εξοργιστικό αφού ο συνδημότης μας δεν έχει κακό λόγο για κανέναν που δεν τον ενοχλεί! 

Ε για τους άλλους δεν είναι και "Άγιος" , όπως δεν είναι και κανένας μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: