ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αντιλήφθηκε πολύ αργά την ΣΗΨΗ και θα πληρώσει το τίμημα στις κάλπες του 2023!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αντιλήφθηκε πολύ αργά την ΣΗΨΗ και θα πληρώσει το τίμημα στις κάλπες του 2023!

 


Πρέπει να έπεσε από τα σύννεφα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος όταν μέσω της υπηρεσίας "Αδιάφθορων" της ΕΛ.ΑΣ που εποπτεύει πληροφορήθηκε για τα κατορθώματα ενός αστυνομικού βιαστή ανήλικης ( κάτω από 15 ετών) που συνέβη σε νησί του Βορείου Αιγαίου. 

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων  Ασφαλείας είναι αυτή που αμφισβητεί την εμπεριστατωμένη έρευνα της ΕΥΠ και αυτή που δεν γνώριζε ΤΙΠΟΤΑ παρά τις καταγγελίες για την εγκληματική δράση του Σπύρου Παπαχρήστου που δεν τιμωρήθηκε ΠΟΤΕ για την δράση του εκτός και κάποιοι θεωρούν τιμωρία την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του συνταξιούχου αστυνομικού το 2018 έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη. 

Και τότε η ΕΛ.ΑΣ δεν συνέλαβε κανέναν για το έγκλημα και ένα χρόνο μετά μάλλον έπεσε από τα σύννεφα όταν ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ο "τραπεζίτης" εγκληματικής οργάνωσης με τζίρους που άγγιζαν το 1.000.000 ευρώ τον μήνα από προστασίες οίκων ανοχής , παράνομων καζίνο, στριπτιζάδικων, προστασίες μαγαζιών, κ.ο.κ 

Στο κύκλωμα εμπλέκονταν και δικηγόροι , επίορκοι αστυνομικοί σαν τον Σπύρο Παπαχρήστο και υπήρξαν εκτενή ρεπορτάζ στα μεγάλα ΜΜΕ που παρουσίασαν μέρος του πορίσματος της ΕΥΠ. 

Πρόσφατα η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν "πείστηκε" από τα χιλιάδες στοιχεία και ζήτησε να μάθει ποιοι πράκτορες της ΕΥΠ έκαναν τις παρακολουθήσεις αφού την Ελληνική Δικαιοσύνη δεν την ενδιαφέρει να τιμωρηθεί ο νταβατζής αλλά να μπει στο στόχαστρο όποιος με παρακολουθήσεις ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ να "ξεβρακώσει" την ΣΑΠΙΛΑ. 

Δικαστές που έτσι και αλλιώς φοβούνται πως θα έχουν άσχημο τέλος ανάλογο των Μάλαμα - Παπαχρήστου αφού έχουν αντιληφθεί πως στο στόχαστρο της ΕΡΕΥΝΑΣ της ΕΥΠ ήταν και δικοί τους επίορκοι που παζάρευαν αθωωτικές αποφάσεις με την εγκληματική οργάνωση. 

Η εξέλιξη της υπόθεσης θα κρίνει και την τύχη της ΝΔ στις κάλπες του 2023 για τον λόγο αυτό ας μην έχουν αυταπάτες πως όσοι θίχτηκαν και θίγονται από τα απομεινάρια της εγκληματικής οργάνωσης θα έχουν σε ΤΙΠΟΤΑ να δημοσιοποιήσουν ΥΛΙΚΟ που αφορά πολιτικά πρόσωπα με όνομα και επώνυμο και όχι "φωτογραφίζοντας" αυτά κάτι που άλλωστε έχει συμβεί ήδη. 

Το ποιος έκανε τις παρακολουθήσεις για εμάς δεν είχε ΠΟΤΕ καμία ΑΞΙΑ , όταν όχι μόνο με ΗΧΟ αλλά και με ΕΙΚΟΝΑ έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους εμπλεκόμενους να διακινούν ΜΑΥΡΟ χρήμα θεωρώντας πως είχαν πολιτική κάλυψη που θα τους προστάτευε και από ξένες πρεσβείες. 

Ο προηγούμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Μιχάλης Χρυσοχοίδης είχε παραδώσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη αναλυτικό διάγραμμα με τα μέλη και τις δραστηριότητες της Greek Mafia ή όπως αποκαλούν ό,τι απέμεινε από ομάδες μπράβων που με την κάλυψη επίορκων αστυνομικών διαφεντεύουν ακόμη τομείς της εμπορικής δραστηριότητας δημιουργώντας προβλήματα στους νόμιμους. 

Όπως πολύ σωστά είχε τονίσει ο κος Χρυσοχοίδης το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με τα υπερκέρδη που συγκεντρώνει ΑΠΕΙΛΕΙ ευθέως τα θεμέλια της ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κάτι που προφανώς οδήγησε και στην άδικη απομάκρυνσή του από ένα υπουργείο στο οποίο μόνο ο ίδιος προσέφερε κάτι στον αφανισμό εγκληματικών ομάδων που ήταν βέβαιο πως θα αντιδρούσαν. 

Οι εγχώριες ομάδες που ήταν καταγεγραμμένες στην έκθεση που χειρίστηκε με τους έμπιστούς του αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αποτελεί πλήρη οδηγό καταγραφής του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα μας και πάνω σε αυτό πρέπει να πατήσει η νέα ηγεσία του υπουργείο για να ξέρει τουλάχιστον ποιοι έχουν το ΚΙΝΗΤΡΟ να βγάλουν έναν εγκληματία από την μέση και ποιος θα είναι ο πιθανός διάδοχός του. 

Σε κάθε περίπτωση η ΕΛ.ΑΣ θα κριθεί στην καθημερινότητα του πολίτη αφού όπως σωστά ανέφερε ο πρώην υπουργός τον μέσο πολίτη δεν τον αφορούν τα ακριβά ή φθηνά συμβόλαια θανάτου αφού θεωρεί πως δεν κινδυνεύει από αυτά. 

Αλλά και στο θέμα της καθημερινής εγκληματικότητας που είναι πιο εύκολα για την ΕΛ.ΑΣ τα πράγματα δεν βλέπουμε ιδιαίτερες επιτυχίες αφού εάν το σώμα έχει πρόβλημα με επιόρκους που αναζητούν μεροκάματα δύσκολα θα ασχοληθούν με δράσεις που δεν τους αποφέρουν ιδιαίτερο οικονομικό όφελος εκτός από τους πενιχρούς μισθούς τους για τους οποίους ΚΑΤΙ πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ. 

Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει κάποιος για λίγα ευρώ , δεν υπάρχει καμία πρόοδος όταν βασίζεσαι σε πολίτες που δεν έχουν εξασφαλίσει ούτε καν στοιχειωδώς την επιβίωση την δική τους και τον οικογενειών τους. 

Και βέβαια όταν βγάζεις αστυνομικούς στους δρόμους και τους δίνεις 800-1000 ευρώ τον μήνα τους οδηγείς πιο εύκολα στο να "εγκληματήσουν". 

ΥΓ: Όσο για τους "ελάχιστους που δεν τιμούν την στολή" θα κριθεί από τους πολλούς στις κάλπες του 2023 γιατί το εάν είναι ελάχιστοι ή όχι θα το γνωρίζαμε εάν η ΕΥΠ είχε διπλάσιο αριθμό εργαζομένων και εάν υπήρχε η πολιτική βούληση να καθαρίσει η ΕΛ.ΑΣ Δεν υπάρχει και θα την "καθαρίσουν" οι σύμμαχοί μας αφού η ΕΛ.ΑΣ είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και για τα δικά τους συμφέροντα. Τέλος για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την ΕΛ.ΑΣ δεν είχαμε καμία εξέλιξη προς το δίκαιο αίτημα της κοινωνίας να τεθούν εκτός ΕΛ.ΑΣ όσοι συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: