ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "γεωστρατηγική ανάλυση" της κα Παρασκευά και η καρδούλα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της πόλης μας που έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Η "γεωστρατηγική ανάλυση" της κα Παρασκευά και η καρδούλα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της πόλης μας που έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

 


Οι Ρώσο- Ναζί που έχουν απομονωθεί από όλη την Δύση ανάμεσά τους φυσικά και η χώρα μας παρουσιάζονται από τους αγράμματους Κούλα και Δημητρούλα  ως ΣΩΤΗΡΕΣ της ανθρωπότητας. Η  "Λουκρητία" της Ηλιούπολης κρυμμένη κάτω από τα  διαδικτυακά φουστάνια της Κούκας  εξακολουθεί και από το σπίτι του εδώ στην Ηλιούπολη  διοχετεύει τον Ναζισμό του , σε πρόβατα που περιμένουν ΣΑΝΟ. 

Έτσι αναμένει όπως και τα άλλα ΠΟΥΤΙΝΑΚΙΑ την κατάρρευση των Αγγλοσαξόνων που για 80 ολόκληρα χρόνια έχουν μόνο ΝΙΚΕΣ απέναντι σε οιοδήποτε ΙΘΑΓΕΝΗ. Γιατί προφανέστατα και έτσι μοιάζει όποιος με εξοπλισμό "ιθαγενή" θεωρεί πως μπορεί να επιβληθεί στον δυτικό κόσμο.  Τα οπλικά συστήματα χωρών όπως η Ρωσία είναι "τσεκούρι Απάτσι¨ απέναντι σε έναν πολύ ανώτερο στρατιωτικό εξοπλισμό  που διαθέτουν οι Αγγλοσάξωνες! 

Όμως δεν πολεμάει ο πρώτος στρατός στον κόσμο με τον δεύτερο αλλά οι Ρώσοι με ένα πρώην κράτος του ανατολικού μπλοκ που δεν διαθέτει ακόμα πλήρη ΔΥΤΙΚΟ εξοπλισμό για αυτό και δεν έχουν πετάξει ακόμα τους εισβολείς έξω από την πατρίδα τους. 

Η κα Παρασκευά βλέπει ή μάλλον η Δημητρούλα για να μην σας μπερδεύουμε ( αφού η κα Παρασκευά δεν μένει στην πόλη μας και η ανάρτηση του Φεβρουαρίου έχει γίνει από Ηλιούπολη) πως οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας είναι πουλημένοι επειδή δεν είναι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ για να μας  οδηγήσουν στην ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας.  Εκεί όπου τύποι σαν την Λουκρητία της πόλης μας θα ήταν στις φυλακές ή θα έγλυφαν το ΠΕΟΣ του δικτάτορα Πούτιν. Και βέβαια δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως θα το έπρατταν αφού έχουν κάνει πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή τους. 

Δεν ξέρουμε εάν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε που ανάμεσα σε αυτούς που έβαλαν ΚΑΡΔΟΥΛΑ στις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ που δεν έχουν καμία ΛΟΓΙΚΗ βάση και δεν υιοθετούνται παρά ΜΟΝΟ από τους "Κασιδιάρηδες" βρήκαμε και αυτή του υποψηφίου της παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Ελευθέριου Χριστοφίδη. 

Την άλλη φορά που θα τον πετύχουμε σε συγκέντρωση της ΝΔ που τάσσεται κατά της ρωσικής εισβολής και είναι σταθερά στο πλευρό των συμμάχων μας Αμερικανών και Βρετανών θα του υπενθυμίσουμε εάν και δεν είναι ΗΛΙΘΙΟΣ τα βλέπει,  πως βρίσκεται σε λάθος πολιτικό χώρο. Μαζί με αυτόν βέβαια και άλλα ΠΟΥΤΙΝΑΚΙΑ που θεωρούν πως η χώρα ζημιώνεται από την στοίχισή της στην ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας. 

Η κα Παρασκευά- Δημητρούλα Μωραίτη  σίγουρα έχει ωφεληθεί από τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς,  αφού έτσι και η χώρα δεν βρίσκονταν στη σωστή  πλευρά της Ιστορίας θα είχε γεννηθεί σε ένα κομμουνιστικό κράτος όχι πως θα την ένοιαζε και ιδιαίτερα αφού συχνά - πυκνά ΥΜΝΕΙ εκτός από ΜΑΥΡΟΥΣ και ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ δικτάτορες  

Για την Δύση και τους Αγγλοσάξωνες τέτοιοι στυγνοί ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ έχουν άσχημο ΤΕΛΟΣ . 

Σαντάμ, Καντάφι, Παπαδόπουλος και προσεχώς Πούτιν , Κιμ Γιούγκ θα δολοφονηθούν από τους λαούς τους που για χρόνια διοικούν δικτατορικά. Η αλήθεια είναι πως οι Αμερικανοί ήταν ήπιοι με τους "Απριλιανούς" ή για να ακριβολογούμε τους την χάρισε ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής για να έχουν Ιδέες και άλλοι καραβανάδες να νομίζουν πως θα την βγάλουν απλώς φυλακισμένοι! Λάθος το κλίμα συμφιλίωσης ΤΟΤΕ αλλά η χώρα μέσα από αυτό ξαναγύρισε σε μια κανονικότητα που διέκοψαν ξεφτιλισμένοι καραβανάδες οι οποίοι έδωσαν την ΑΦΟΡΜΗ να μπει ο Αττίλας και να καταλάβει το 38% της Κύπρου. Η Κύπρος ήταν και παραμένει ΜΑΚΡΙΑ αφού είναι αδύνατον να ηττηθεί ο 13ος στρατός στον κόσμο από τον 27ο και για τον λόγο αυτό ουδείς είναι βλαμμένος να επιθυμεί μια σύρραξη με την Τουρκία χωρίς την ΒΟΗΘΕΙΑ άλλων κρατών. 

Εάν μας αφήσουν  να πολεμήσουμε μόνοι μας θα ΗΤΤΗΘΟΥΜΕ όπως ηττηθήκαμε πάρα πολλές φορές από Πέρσες, Γερμανούς , Βούλγαρους, Τούρκους κ.ο.κ όταν στο πλευρό μας δεν ήταν Βρετανοί και Αμερικάνοι. 

Η ίδια η απελευθέρωση της Ελλάδας μετά από τέσσερις ΑΙΩΝΕΣ υπήρξε απόρροια της βοήθειας των Αγγλογάλλων τότε και είχε αποτύχει όταν στο πλευρό μας στάθηκαν και μας πούλησαν στα Ορλοφικά οι Ρώσοι της Τσαρικής ακόμα Αυτοκρατορίας. 


Την ενσωμάτωση της ΤΑΪΒΑΝ και το αστείο με την Νότια Κορέα της Κούλας  προφανέστατα και έχουν γραφεί από κάποιον που ξεχνά πως για να μείνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ η Νότια Κορέα έχουν δώσει την ζωή τους και Έλληνες ΔΕΞΙΟΙ. Και αυτό συνέβη για κυρίως για να μπει η χώρα μας στο ΝΑΤΟ γιατί όλοι καταλάβαιναν πως εάν μέναμε εκτός θα ήμασταν ο εύκολος στόχος της Τουρκίας. 

Αυτά προς το παρόν αφού θεωρούμε βέβαιο πως ο κος Χριστοφίδης δεν θα είναι ΠΟΤΕ ξανά υποψήφιος με καμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ παράταξη στην πόλη μας ,  παρά μόνο με αυτή του "Μεσσία" έστω και ΕΡΜΗ,  που δεν θα κατέβει! 

Γιατί απλούστατα εδώ δεν είναι Ταϋλάνδη,  και για να εκλεγείς έστω και δημοτικός σύμβουλος πρέπει να ξέρεις να ξεχωρίζεις τον ΨΟΦΙΟ από κάποιον που στο πέρασμά του αφήνει ΜΟΝΟ συντρίμμια. 

Και  βέβαια η Ρωσία δεν θυσιάζει κανέναν ανθό της νεολαίας της Δημητρούλα αλλά ένα τσούρμο Φασίστες που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως η χώρα τους είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ  ανίκανη  , πολιτικά, πολιτιστικά , οικονομικά και κυρίως στρατιωτικά να τα βάλει ακόμα και με κράτη όπως η Ουκρανία. 

Η Ρωσία θα ηττηθεί σε αυτόν τον πόλεμο και γενικότερα σε οιοδήποτε πόλεμο μπλέξει , και που θα έχει απέναντί της  τους Βρετανούς. 

Σε κάθε περίπτωση ο κουνιστός είναι έτοιμος για κόμμα Κασιδιάρη με τέτοιες αναλύσεις μόνο που ακόμα και εκεί ΔΕΝ πιστεύουν σε τέτοιες ανοησίες τουλάχιστον αυτοί που ηγούνται! 

Τώρα για την "φίλη" χώρα Ρωσία δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από έναν παντελώς ΑΜΟΡΦΩΤΟ αφού ΑΙΩΝΕΣ τώρα και η τσαρική Ρωσία και η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ήταν εχθρός της χώρας μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: