ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε χώρα που δήθεν διώκεται η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ βγαίνει φασιστοφυλλάδα με τέτοιο πρωτοσέλιδο!

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Σε χώρα που δήθεν διώκεται η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ βγαίνει φασιστοφυλλάδα με τέτοιο πρωτοσέλιδο!

Όσο και να ψάξει κανείς στο "έγκριτο" ρεπορτάζ δεν παρουσιάζεται ούτε ΜΙΣΟ στοιχείο που να πιστοποιεί πως ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μαθήματα ορθοφωνίας και μάλιστα με καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Για τους "λευκούς γάμους" και όλα τα υπόλοιπα προφανέστατα μερικά ακόμα ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ μιας εφημερίδας που αγνοεί παντελώς πως για ό,τι γράφεις πρέπει να προσκομίζεις έστω μισό στοιχείο. 

Το γεγονός πως ο Στέφανος Χίος έπεσε θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας προφανέστατα και δεν τον καθιστά τιμητή των πάντων και βέβαια το κακό είναι και παραμένει πως ΟΛΗ αυτή την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ δεν την καταδικάζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αλλά κάποιοι προσδοκούν κομματικά οφέλη από τέτοιους ΒΟΘΡΟΥΣ. 

Σε κάθε περίπτωση ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπάρχει και με το παραπάνω , ΑΣΥΔΟΣΙΑ επίσης και έτσι όσοι θεωρούν πως η Αστική μας Δημοκρατία ΦΙΜΩΝΕΙ τον οιοδήποτε ας το ξανασκεφτούν. 

Η εφημερίδα που φυσικά δεν είναι στο όνομα του Στέφανου Χίου για να γλιτώνει τις συλλήψεις αλλά σε εταιρία με άλλον διαχειριστεί συνεχίζει να προσφέρει γέλιο σε όσους πίστεψαν πως μέσω αυτής θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί ο ΔΕΞΙΟΣ χώρος. 

Οι Ρωσόφιλοι "ψευτοπατριώτες και όσοι "ψεκασμένοι" ακόμα την ακολουθούν και την διαβάζουν είναι απλώς ΦΑΣΙΣΤΕΣ που αρνούνται να το παραδεχθούν. 

Στέφανε βγάλτα όλα αλλά με στοιχεία βρε ΑΔΕΛΦΕ όχι να γράφουμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι! 

Γράψε πάλι κανέναν ύμνο για τον "καλό" δικτάτορα Παπαδόπουλο και για τον "εθνικό ηγέτη" Μεταξά μπας και μαζέψεις κανέναν μπατριώτη γιατί για τον εθνικιστικό χώρο Παπαδόπουλος και Μεταξάς είναι απλώς περιττώματα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ που με την δράση τους εκτός από την ζημιά που έφεραν στην πατρίδα , είναι υπεύθυνοι που δεν υπήρξε ΠΟΤΕ στην χώρα ισχυρό ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα. 

Γιατί άμα έχεις για πρότυπα ΦΑΣΙΣΤΕΣ και δεν σέβεται τα άλλα έθνη,  μπολσεβίκος με ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ είσαι και ΟΧΙ Εθνικιστής. 

Άλλωστε Εθνικισμός δεν υπήρξε ποτέ σε κράτη παρίες,  όπως αυτά που διαφημίζει τάχα για σημαντικά η φασιστοφυλλάδα "σου". 

Και τα εισαγωγικά αφού εσύ επέλεξες να βάλεις μπροστινό παίζοντας το και εσύ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ με τράτα το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: