ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Βασίλης Κουβελέτσος : Ο δήμος δεν χρειάζεται να έχει χρώματα κομμάτων όσοι με γνωρίζουν ξέρουν που ανήκω ιδεολογικά και πολιτικά

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Βασίλης Κουβελέτσος : Ο δήμος δεν χρειάζεται να έχει χρώματα κομμάτων όσοι με γνωρίζουν ξέρουν που ανήκω ιδεολογικά και πολιτικά

 \

Ευχαριστώ τον δήμαρχο Ηλιούπολης George Chatzidakis για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.
Θα αγωνιστούμε και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για την πόλη μας,την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ.
Αφήνω πίσω την κομματική μου ταυτότητα,(οι φίλοι που με ξέρουν, γνωρίζουν που πρόσκειμαι ιδεολογικά και πολιτικά),ΓΙΑΤΙ ο δήμος ΔΕΝ πρέπει και ΔΕΝ χρειάζεται να έχει και αυτός είναι ΕΝΑΣ από τους λόγους που με έπεισε ο δήμαρχος να θέσω την υποψηφιότητα μου και ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι το έθεσα σαν όρο για να συμφωνήσω.

Εύχομαι σε όλες και όλους τους συνυποψηφίους μου και κυρίες-ους υποψηφιους των άλλων παρατάξεων, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τους φίλους-συγγενείς μου για τα μνμ αγάπης,στήριξης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου.

Βασίλης Κουβελέτσος 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη"

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εμείς που πιστεύουμε στα κόμματα και τα χρώματα του είπαμε να μην κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" αλλά ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης  ήταν πιο πειστικός από εμάς και έπεισε τον φίλο μας! Είναι εμφανές πως με ευθύνη των κεντροδεξιών στελεχών της πόλης μας η "λογική" του πάνω από χρώματα και κόμματα έχει επικρατήσει το βλέπουμε σε όμορους δήμους το νιώθουμε από την πολιτική που ασκεί η Περιφέρεια Αττικής με διοίκηση Πατούλη , και ενώ όλη η Ελλάδα είναι μπλε υπάρχουν ακόμα πολλοί δήμοι από το 2019 που παραμένουν "πράσινοι" με "ροζ" απόχρωση ενώ υπάρχει και η Πάτρα που είναι κόκκινη! Για την Πάτρα είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει γαλάζια για μια σειρά άλλων δήμων της Αττικής δεν είμαστε αισιόδοξοι!  Αναμένουμε αύριο την ανακοίνωση των 80 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" για να κάνουμε σούμα πόσοι γαλάζιοι τελικά θα είναι υποψήφιοι με αυτή την παράταξη. Ανάλογα "αφιερώματα" θα έχουμε και για τις παρατάξεις " Πρώτα η Ηλιούπολη" και "Φωτεινή πόλη" αλλά έως τώρα εάν εξαιρέσεις τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις τους περισσότερους φανερούς Νεοδημοκράτες τους συναντάς από τις κεντροαριστερές παρατάξεις σε αυτή που ονομάζεται "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" το θέμα είναι πόσοι θα εκλεγούν από αυτούς γιατί το πότε έγιναν Νεοδημοκράτες δεν δείχνει να προβληματίζει και κανέναν ρίχνοντας μια ματιά στο πόσοι από άλλους πολιτικούς χώρους πριν μερικά χρόνια υπουργοποιήθηκαν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όταν υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη πως τα προβλήματα των συνδημοτών μας είναι κοινά αυτά τα φαινόμενα θα τα έχουμε. Βέβαια τα προβλήματα σίγουρα δεν είναι κοινά ακόμα και ανάμεσα στα άτομα με την ίδια επαγγελματική ιδιότητα. Θα το αναλύσουμε σε άλλη ανάρτησή μας γιατί οι στρεβλώσεις αυτές στην ουσία δημιουργούν ακραίες καταστάσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: