ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ούτε πέντε λεπτά δεν κράτησε η παρουσία μας στο Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης αφού στην γιγαντοοθόνη ξεπρόβαλε το "φάντασμα" του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα!

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ούτε πέντε λεπτά δεν κράτησε η παρουσία μας στο Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης αφού στην γιγαντοοθόνη ξεπρόβαλε το "φάντασμα" του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα!


Προφανώς και μας μέτρησαν λάθος! Δεν εξηγείται αλλιώς η "ελαφρότητα" με την οποία αντιμετώπισαν όσοι διοργάνωσαν την σημερινή εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ την σημερινή ομιλία του κ. Αθανάσιου Βαμβίνη για τις προοπτικές και το μέλλον της πόλης μας

Μιας πόλης που σίγουρα είχε περισσότερες ΜΑΥΡΕΣ σελίδες από λαμπρές από το 1974 έως και σήμερα. Σίγουρα όπως μας εξήγησαν η προβολή όλων των προηγούμενων δημάρχων δεν είχε σκοπό να εξάρει την συνεισφορά τους στην Ιστορία της πόλης μας. 

Βέβαια με ποιο σκεπτικό ανάμεσα στους εκλεγμένους δημάρχους είχαν και έναν ΔΟΤΟ που ταλαιπώρησε για δεκαετίες την κεντροδεξιά της πόλης μας εμείς δεν  γνωρίζουμε. 

Φύγαμε γιατί θα ήταν τεράστια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ εκ μέρους μας να παραμείνουμε σε μια εκδήλωση όπου  εναλλάσσονταν στην γιγαντοοθόνη όσοι πάλεψαν και φυλακίστηκαν για την ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μαζί με κάποιον που συνεργάστηκε με όσους την κατέλυσαν! 

Δεν θεωρούμε πως ο κος Βαμβίνης είναι ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ αλλά η "ελαφρότητα" με την οποία αντιμετωπίζει έστω και σαν παρουσίαση "φαντασμάτων" όσων πλήγωσαν την πόλη μας,  φυσικά και καθιστά προβληματική κάθε προσπάθειά του να ασχοληθεί με τα κοινά. 

 Γιατί το να κάνει ιστορική αναδρομή με ακροατήριο που δεν καταδίκασε ΠΟΤΕ τους "προβληματικούς" Δελλαπόρτα και Κιντή δεν το φανταζόμαστε και δεν θα συνέβη, και μετά την δική μας αποχώρηση που έτσι και αλλιώς δεν αφορά παρά ΜΟΝΟ εμάς ,και όσους λίγους ή πολλούς πιστεύουν και συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες μαζί μας . Πόσοι είναι θα το δούμε στις αυτοδιοικητικές κάλπες , αλλά και σε αυτές των εθνικών εκλογών, αφού για εμάς η πλειοψηφία εξακολουθεί και ψηφίζει με βάση τον ιδεολογικό της προσανατολισμό. 

 Απολιτίκ λύσεις δεν υπάρχουν , και όσοι παλεύουν για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Αστικής μας Δημοκρατίας και είναι συνεπείς στις Ιδέες τους , έχουν καταλάβει πως υπηρετώντας κάτι γίνεσαι μέρος του προβλήματος και ΠΟΤΕ η ΛΥΣΗ! 

Βέβαια η πόλη είναι γεμάτη με όσους συνεργάστηκαν από την εδώ πλευρά , με τον ΔΟΤΟ δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα τις εποχές που υποκριτικά αγάπησε την Αστική μας Δημοκρατία , και σε αγαστή συνεργασία με τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή λεηλάτησαν και υφάρπαξαν ιδιωτικές περιουσίες ( για το πάρκο Μπέλες είχαμε πρόσφατα δικαίωση σε δεύτερο βαθμό ιδιώτη οικοπεδούχου) με ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους κριτήριο το πολιτικό τους όφελος και σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρθηκαν για το καλό των δημοτών μας. 

Εκτός και εάν κάποιοι θεωρούν καλό πως για 99 χρόνια η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ θα αξιοποιείται όπως αξιοποιείται από την ΕΤΑΔ , και θα μετά από έναν αιώνα θα μας δώσουν κάποια ακίνητα για να τα "αξιοποιήσουν" , διοικήσεις που με το ζόρι συντηρούν όσα ήδη έχουν στην κατοχή τους. 

Άλλωστε την μια μέρα ο δοτός ονόμαζε την Λεωφόρο που σήμερα ονομάζεται Μαρίνου Αντύπα σε Αλεξίου Νάστου και την επόμενη συγχρωτίζονταν με τον Κιντή και από κοινού τον αποκαλούσαν ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ!  Από την μία πλευρά δέχονταν η διοίκηση Δελλαπόρτα τις ΔΩΡΕΕΣ Νάστου μη αμφισβητώντας αυτές άρα και την ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ και ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ τους ,  και από την άλλη θυμόταν την δράση του ως ΕΠΟΝΙΤΗΣ στην Λευκάδα! Με την δεύτερη του ιδιότητα έπαιζε τον "καταληψία" ιδιωτικών χώρων μετά την πτώση της χούντας και αφού ως διοίκηση του δήμου είχαν εξασφαλίσει αρκετές δωρεές από την οικογένεια Νάστου. Σε μία από αυτές έχει χτιστεί και ο ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης. 

Με τέτοιο καιροσκοπισμό οδηγήθηκε τελικά στο να πεθάνει πάμφτωχος αφού οι ΧΟΥΝΤΕΣ δεν κρατάνε αιώνια στην Ελλάδα της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ,  εάν ήταν σε οποιοδήποτε κράτος της Μέσης Ανατολής σίγουρα θα είχε καλύτερη τύχη. Βεβαίως δεν θα αμφισβητήσουμε την ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΗ στο δόγμα μας , όπως και το ενδιαφέρον του για την πόλη αλλά για μια πόλη με Π κεφαλαίο που συναρπάζει "Αραμπατζήδες" και ίσως και κάποιους πατριδοκάπηλους,  αλλά όχι εμάς! 

Δεν ακούσαμε λέξη από όσα ειπώθηκαν στην σημερινή  εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αφού φύγαμε πριν αρχίσει , και από τοπικά ΜΜΕ αντιληφθήκαμε όσο καθίσαμε ( 5 λεπτά όλα και όλα) την παρουσία του ιδιοκτήτη της εφημερίδας "ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ" κ. Γιάννη Καραμαγκάλη. 

Επομένως υπομονή για όσα ειπώθηκαν σε αυτή την εκδήλωση,  θα τα διαβάσετε από το ilioupolinews.gr , και σίγουρα θα  υπάρξει και σχετικό δελτίο τύπου από τους υπευθύνους του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Να καταδικάσουν όσα  είδαμε στην σύντομη παρουσία μας ή να τα βάλουν με το "φάντασμα"του   "Ντίνου" δεν το βλέπουμε σε καμία των περιπτώσεων,  επομένως δεν είχαμε καμία άλλη επιλογή από το να αποχωρήσουμε από όπου έστω ως πλάνο μας γύριζε σε εποχές όπου εμείς δεν θα υπήρχαμε καν ως τοπικό ΜΜΕ. 

Και αυτό γιατί  ξεφτιλισμένοι καραβανάδες με τους δοτούς δημάρχους τους ανά την Ελλάδα είχαν σε γύψο την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ των πολιτών,  και τότε μεσουρανούσαν οι Γεωργαλάδες! 

Σήμερα η Αστική μας Δημοκρατία σας επιτρέπει να ενημερώνεστε από χιλιάδες ΜΜΕ για όσους "ψεκασμένους" θεωρείται πως τα τάχα συστημικά σας κρύβουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Γιατί να σας την κρύψουν; Αφού πελάτες θέλουν και αρκετές φορές σας "χαϊδεύουν" τα αυτιά κολακεύοντας την απέραντη ανοησία σας! Δεν θες τον ΣΚΑΪ,  μπορεί να δεις το Open του Ιβάν του τρομερού ενώ για όσους έχουν νοσταλγία σε δικτάτορες υπάρχει και το "πατριωτικό" ΜΑΚΕΛΕΙΟ! 

Αυτά προς το παρόν, ελπίζουμε να στεναχωρήσαμε όσους εξακολουθούν εν έτει 2023,  να κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό  ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , και θεωρούν ίσως και ΑΔΙΚΙΑ που η Αστική μας Δημοκρατία δεν  επιτρέπει στους φασίστες  να την καταλύσουν! 

Εμείς θα αποχωρούσαμε και εάν στην γιγαντοοθόνη βλέπαμε τον Άρη  Βελουχιώτη, τον Ιωσήφ Στάλιν ή ακόμα και τον Τσε Γκεβάρα. Αυτονόητο πως θα αποχωρούσαμε,  για αυτό και στην αρχή του κειμένου γράφουμε πως μας μέτρησαν ΛΑΘΟΣ! 

Άλλωστε στην πόλη μας ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν και δεν συμπορεύτηκαν στην μεταπολίτευση με τον δοτό δήμαρχο της χούντας που ντύθηκε το μανδύα του δημοκράτη και προσπαθούσε να πείσει τους συνδημότες μας για την ΑΓΑΠΗ του προς την ΑΣΤΙΚΗ μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό όχι τόσο όσο να εκλεγεί δήμαρχος όπως συνέβη σε άλλους δήμους ( δήμος Ζωγράφου) και το 1994 η τότε ηγεσία της ΝΔ τον κατέβασε και ως υποψήφιο βουλευτή της στη Β΄ Αθήνας! Όμως η ΝΔ του 1994 δεν είναι η ΝΔ του 2023 και ευτυχώς γιατί θα παρέμενε για χρόνια στην αντιπολίτευση αφού δεν μπορείς να επικαλείσαι πως είσαι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας , όταν ανέχεσαι την συνύπαρξη με όσους δεν είχαν και δεν έχουν καλό λόγο για τους συμμάχους της χώρας μας. 

Κρίμα που στην εκδήλωση δεν έδωσε το παρών ο κος Αραμπατζής που είχε ζητήσει να τιμηθεί από τον δήμο μας ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ,  και φυσικά για εμάς είναι πλέον ξεκάθαρο πως με "φθαρμένα" υλικά και με ΜΙΣΕΣ αλήθειες δεν θα πάει η πόλη μας ΠΟΤΕ μπροστά! Δεν αναφέρουμε και τον έτερο επικεφαλής της κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης όχι επειδή έχουμε κανένα συμφέρον -άλλωστε ΟΛΟΙ θυμούνται πως εμείς μέσα από ΕΔΩ παίξαμε για τον ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟ υποψήφιό του που πόσταρε στο facebook τα πουλιά της χούντας, -αλλά επειδή θεωρούμε πως έχει κατανοήσει το λάθος τέτοιων επιλογών. Εάν δεν το έχει εδώ είμαστε εμείς. Άλλωστε από κόσκινο θα περάσουμε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αφού δεν αναμένουμε να το πράξουν όσοι για 100 ευρώ θα σου έβγαζαν δημοκράτες τον Πατακό, τον Στάλιν, τον Χότζα, τον Παπαδόπουλο, τον Μεταξά και από τους τωρινούς τον Άσαντ, τον Ερντογάν και τον Πούτιν! 

Όταν εννοούμε ΙΣΟΒΙΑ εννοούμε ΙΣΟΒΙΑ είχε πει ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής προφανώς επειδή φοβόταν ό,τι η όποια επιείκεια προς τους πραξικοπηματίες  θα οδηγούσε σε σύγχυση οπαδούς του κόμματος του ,που πέταξαν τα φλιτζάνια του καφέ με το λογότυπο της ΕΠΕΝ και το αντικατέστησαν με αυτό της ΝΔ! 

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως η αντίδρασή μας αυτή είναι υπερβολική , αλλά ως εθνικιστές αρνούμαστε να συνυπάρχουμε με όσους σακάτεψαν τον ΗΡΩΑ Έλληνα στρατιωτικό Σπύρο Μουστακλή και κυρίως με όσους  στήριξαν τους βασανιστές του. Φανταζόμαστε πως την ίδια αντίδραση με εμάς  θα είχαν και όσοι βασανίστηκαν στο όνομα της ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑΣ!  

Γιατί από "Κασιδιάρηδες" ζέχνει η πόλη , ένα 10% πιστεύει στον ακόμα στον  κομμουνισμό και ένα αντίστοιχο ποσοστό αναπολεί τον "ηγέτη" Γεώργιο Παπαδόπουλο! Για να μην γίνει αυτό το 20% ,30% , ή ακόμα και 40% υπάρχουμε ,άλλωστε οποιουδήποτε χρώματος δικτατορία εμείς δεν θα την υπηρετήσουμε ΑΥΤΟ είναι βέβαιο! 

Γιατί ας μην κρυβόμαστε εάν υπήρχαν και άλλοι "Μουστακλήδες" στον Ελληνικό Στρατό ούτε δύο ώρες δεν θα κρατούσε η "Εθνοσωτήριος". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: