ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Ο "δρόμος του μεταξιού" και η κινεζοποίηση της Ελληνικής Αριστεράς την εξαφάνισε. Δεν θα τους "σώσει" ούτε ο εξ΄ Αμερικής ορμώμενος κος Στέφανος Κασσελάκης αφού για χρόνια δηλητηρίασαν τους Έλληνες με ανέξοδο και επιβλαβή για την χώρα μας Αντιαμερικανισμό! 

  • Σε ένα μήνα θα γίνει η ορκωμοσία των νέων δημοτικών συμβούλων. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα λένε οι δικές μας πληροφορίες αφού προς τα τέλη Νοεμβρίου λήγει η περίοδος των ενστάσεων για την σταυροδοσία των δημοτικών συμβούλων που θα επικυρωθούν από το Πρωτοδικείο Αθηνών στις 15 Νοεμβρίου. Έως τότε φανταζόμαστε πως θα υπάρξουν σενάρια επί σεναρίων στα τοπικά ΜΜΕ για το ποιος θα αναλάβει την τάδε ή την δείνα Αντιδημαρχία με τις επιλογές του κ. Ψυρρόπουλου να είναι συγκεκριμένες αφού από τους 21 δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε οι 10 θα αναλάβουν Αντιδημαρχίες! Και αυτό γιατί από 8 που ήταν με την κατάργηση των ΝΠΔΔ του δήμου μας θα πάνε στις 10 με δυνατότητα αυτές να γίνουν έως και 11! Οι έμμισθες θα παραμείνουν 8 αλλά αυτό φανταζόμαστε πως δεν θα είναι πρόβλημα αφού όλες και όλοι λένε προεκλογικά πως δεν το κάνουν για τα ΧΡΗΜΑΤΑ (ψέματα λένε στην συντριπτική τους πλειοψηφία ) αλλά για να "σώσουν" την πόλη! Με δεδομένο πως η πόλη δεν σώζεται όσο οι πολλοί είναι διεφθαρμένοι παραμένει να δούμε εάν όντως υπάρχουν συνδημότες μας που στήριξαν την νέα διοίκηση που εκλέχθηκε που θα μείνουν ΑΜΙΣΘΟΙ για πέντε χρόνια παίζοντας τους εθελοντές που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε μια πόλη που ακόμα και η "αλληλεγγύη" κατάντησε μεροκάματα! Εμείς "εθελοντικά" θα πάμε σίγουρα έως το τέλος του 2024 και μετά βλέπουμε . Εάν κοιτάγαμε το συμφέρον μας θα έπρεπε να είχαμε εγκαταλείψει την προσπάθεια γύρω στο 2019 αλλά τελικά συγκυρίες μας οδήγησαν να "υπάρχουμε" ακόμα και σήμερα συνεχίζοντας μια πορεία που ξεκίνησε το "μακρινό" 2013!

  • Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουμε πολλές αναρτήσεις σε αντίθεση με το προηγούμενο που ήμασταν "εκτός" πόλης και έτσι οι αναρτήσεις ήταν περιορισμένες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: