ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αρνητικά ρεκόρ συνέχειες ή η δική μας απάντηση στους "Ενεργούς"

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Αρνητικά ρεκόρ συνέχειες ή η δική μας απάντηση στους "Ενεργούς"



 Επειδή είναι "ανησυχητικό" το γεγονός πως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ επανήλθαν "δριμύτεροι"  να βάλουμε και εμείς ένα αρνητικό ρεκόρ που αφορά τον ιδιοκτήτη τους κ. Κάνδηλα . Τρεις  διαδοχικές φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (2014, 2019, 2023) και δεν κατάφερε να εκλεγεί! 

Το 2014 ήταν σε παράταξη που τερμάτισε στην πέμπτη θέση , το 2019 σε παράταξη που ήταν στην τρίτη θέση και το 2023 σε παράταξη που κατέληξε στην έβδομη θέση! 

Ποιο κάτω θέση για την παράταξη στην οποία συμμετείχε  δεν υπήρχε , αλλά και για τον ίδιο οι σταυροί ήταν τόσο λίγοι που τον πέρασε και ο Κωνσταντίνος Ραβάνης! 

Τουλάχιστον ο κος Χατζηδάκης πέτυχε να γίνει δήμαρχος ενώ υπήρξε και μια 8ετία Αντιδήμαρχος Οικονομικών! Για τον Γιάννη Αναγνώστου τα έχουμε γράψει και άλλες φορές είναι από το 1974 και έως το 2028 θα παραμείνει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας! 

Το 2028 όσοι επιθυμούν να αλλάξει αυτό θα πρέπει να αρχίσουν να τρέχουν από τώρα! Εμείς είχαμε καλέσει εγκαίρως την παράταξη του κ. Αραμπατζή να συγχωνευτεί με αυτή του κ. Ευσταθίου αλλά οι "ΕΝΕΡΓΟΙ" τον "φούσκωναν" και τον παρουσίαζαν ως επόμενο δήμαρχο! 

Τελικά τον πήραν στο λαιμό τους! Πέταξε τα χρήματά του αφού άκουγε ανθρώπους που τον οδήγησαν να τερματίσει στην έβδομη θέση! Εμείς στηρίξαμε μια παράταξη που δεν υιοθέτησε ΤΙΠΟΤΑ από την δική μας ατζέντα και πήραμε και εμείς το μάθημά μας για την επόμενη φορά που σίγουρα θα είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα για εμάς τουλάχιστον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: