ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η κομμουνίστρια Λιάνα Κανέλλη προφανώς και δεν θα έδινε τον μισθό της για κανέναν ! - Άλλωστε αυτοί που μας έσφαζαν το 1945-1949 έχουν δείξει τις διαθέσεις τους για την κοινωνία

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Η κομμουνίστρια Λιάνα Κανέλλη προφανώς και δεν θα έδινε τον μισθό της για κανέναν ! - Άλλωστε αυτοί που μας έσφαζαν το 1945-1949 έχουν δείξει τις διαθέσεις τους για την κοινωνία


Η έλλειψη ιδεολογίας στα μεγάλα κόμματα εξουσίας δικαιολογούν εν μέρει να βρίσκεσαι από την ΝΔ στο ΚΚΕ.
Άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν η νομιμοποίηση του ΚΚΕ και η απαλλαγή του από εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού. Έτσι στελέχη του που πολεμάνε για να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία πληρώνονται από αυτήν τάχα για να την υπηρετούν.

Το ιστολόγιό μας έχει αναφερθεί ενδελεχώς σε πολλούς που συγκυριακά βρίσκονται στο κόμμα της ΝΔ και φυσικά ασκεί κριτική σε κάθε αριστερή πολιτική που εφαρμόζει οποιαδήποτε κυβέρνηση της ΝΔ που εκλέγεται από δεξιούς αλλά ενίοτε βάζει σε υπουργικές καρέκλες πολλούς πρώην σταλινικούς.

Αυτό συμβαίνει και τώρα και θεωρούμε βέβαιο πως η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και το γεγονός πως αυτός είναι πρωθυπουργός είναι αρνητική συγκυρία για την χώρα μας.

Η κυβέρνηση έχει πολλούς υπουργούς και υφυπουργούς που εφαρμόζουν πολιτικές που δεν συνάδουν με όσα ένα Αστικό Δεξιό κόμμα πρεσβεύει.

Αλλάζει διαρκώς θέση στα εθνικά μας θέματα, και στο θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν ξέρει τι κάνει. Άλλωστε τα σύνορα έκλεισαν μετά από απαίτηση της Ε.Ε και όχι επειδή η Ελλάδα ξαφνικά θέλησε να γίνει σκληρή με αυτούς.

Άλλωστε στα νησιά θα ξαναδούμε τώρα το καλοκαίρι και νέες ροές από μετανάστες σε μια προσπάθεια της Τουρκίας να ξεφορτωθεί όσους έχει μαζέψει και να πιέσει την Ε.Ε για περαιτέρω χρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία.

Την φωτογραφία με την Λιάνα Κανέλλη μας την έστειλαν αναγνώστες που εξοργίστηκαν με όσα είπε στο πρωϊνό του ΑΝΤ1 όταν ο Γιάννης Παπαγιάννης την "στρίμωξε" ρωτώντας την απλώς γιατί δεν βάζουν πλάτη και οι βουλευτές σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. Η απάντησή της ενδεικτική της αλληλεγγύης που επιδεικνύουν διαχρονικά οι κομμουνιστές για τον Ελληνικό λαό τον οποίο κατέσφαξαν την περίοδο 1945-1949.

Δείτε και το βίντεο για να δείτε με τι επιχειρήματα η βουλευτής του ΚΚΕ δικαιολογεί πως δεν πρέπει να δώσει τον μισό βουλευτικό της μισθό στο κοινό ταμείο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: