ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ροή χρήματος συνεχίζεται κανονικά όπως βλέπετε και στο παρακάτω ένταλμα πληρωμής

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Η ροή χρήματος συνεχίζεται κανονικά όπως βλέπετε και στο παρακάτω ένταλμα πληρωμής




Τα έξοδα προφανώς και δεν κοιτάνε Κορονοϊό , ίσα-ίσα η περίοδος αυτή είναι καλή αφού κανείς δεν ασχολείται με τα οικονομικά του δήμου αφού σου λέει ο άλλος εδώ θα χρεοκοπήσει όλη η χώρα!



Και θα χρεοκοπήσει επειδή οι αυτοδιοικητικοί έμαθαν μόνο να ζητάνε αλλά όχι να παράγουν πλούτο.

Το Ωδείο μας , η Φιλαρμονική μας χρειάστηκαν τις υπηρεσίες της εταιρίας New Step και βέβαια ΤΖΑΜΠΑ κανείς δεν προσφέρει τις υπηρεσίες του. 

Ήταν αναγκαίες αυτές οι υπηρεσίες; Προφανώς και ήταν αφού ουδείς δημοτικός σύμβουλος δεν βγήκε να πει πως είναι πεταμένα λεφτά. 

Απλά επειδή εμείς δεν μπαίνουμε πλέον καθημερινά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ να βλέπουμε τις υπερωρίες που "χτυπάνε" κάθε μήνα οι υπάλληλοι του δήμου μας καλό θα ήταν να μην νομίζει κανείς πως άλλαξε τίποτα από τον Σεπτέμβριο και μετά σε θέματα που έχουμε χρόνια από εδώ αναδείξει.

Άλλωστε όλες οι άχρηστες δομές παραμένουν ανοιχτές και ο δήμος σπαταλάει 40 εκ. ευρώ κάθε χρόνο για να προσφέρει ό,τι βλέπετε. Τα λεφτά αυτά για τους δημοτικούς μας συμβούλους κρίνονται λίγα αλλά ουδείς δεν μας λέει πως θα υπάρξουν και περισσότερα αφού λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν το παραδέχεται πλέον και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δείχνουν να το αγνοούν το ΚΚΕ , ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλα κόμματα που θέλουν να πεινάσει η χώρα μας και να γίνουμε ένα κράτος παρίας όπως αυτά που αυτοί επευφημούν ιδίως τώρα εν μέσω COVID-19 . 

Ζητάνε μεγάλους μισθούς και συντάξεις την ώρα που υποστηρίζουν καθεστώτα που έχουν τους πολίτες τους να ζουν με 1 δολάριο την ημέρα ή 25 ευρώ τον μήνα περίπου.

Ακόμα και στις κρίσεις του ο καπιταλισμός είναι πιο "ανοιχτοχέρης" αλλά αυτοί εκεί να κάνουν το 90% του πληθυσμού μας να πεινάσει για να νιώσουν αυτοί σπουδαίοι εφαρμόζοντας τον κομμουνισμό στην χώρα μας.

Δεν είναι περίοδος για τέτοιες πολυτέλειες και ας προσέξει η παρούσα διοίκηση να μην αδειάσει τα ταμεία γιατί ουδείς γνωρίζει εάν του χρόνου η κρατική επιδότηση θα είναι 41 εκ ευρώ ή 31 ή ακόμη και 21 εκ ευρώ!

Ελπίζουμε να μένετε σπίτι για να μην πεθάνετε και για τους επόμενους 6 μήνες οι μετακινήσεις σας ( θα αρθούν τον Μάϊο οι απαγορεύσεις ) να είναι με τις απαραίτητες προφυλάξεις. 

Το φθινόπωρο άλλωστε ο ιός θα "θερίσει" και άλλους εάν μέχρι τότε τα σοβαρά κράτη και όχι τα κράτη παρίες δεν έχουν βρει το αντίδοτό του. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: