ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Τσιόδρας ;

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Τσιόδρας ;



Με αυτή την φωτογραφία που ανάρτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μας ενημέρωσε για την σημερινή του συνάντηση με τον λοιμωξιολόγο Σ. Τσιόδρα που έχει αναλάβει την καθημερινή μας ενημέρωση από την πλευρά του υπουργείου υγείας.




Σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα αναφέρει ο πρωθυπουργός στο ποστάρισμά του και βέβαια ουδείς γνωρίζει τι θα πράξουν. Το σίγουρο είναι πως αύριο δεν έχει ενημέρωση live στις 6 το απόγευμα αλλά μόνο δελτίο τύπου. Λέτε να περιμένουν αύξηση κρουσμάτων και νεκρών;

Θα δείξει άλλωστε η δική μας εκτίμηση είναι πως ο τελικός αριθμός των νεκρών θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ τετραψήφιος για την χώρα μας.

Για να πάμε σε  πενταψήφιο αριθμό νεκρών , θα χρειαστεί να γίνουν πολλά λάθη και ένα  από αυτά θα είναι να χαλαρώσουν τα μέτρα μέσα στο καλοκαίρι.

Γιατί προφανώς και η χώρα μας δεν έχει παρά μόλις 800 ΜΕΘ και ήδη κοντεύουν σε αυτές να φιλοξενούνται 100 άτομα. Το πόσο εύκολο είναι να γεμίσουν όλες είναι το κακό σενάριο το οποίο και αποφεύγουμε αφού πολλοί νοσούντες είναι ακόμη στα σπίτια τους αναμένοντας τα τεστ που θα τους επιβεβαιώσουν πως φέρουν τον θανατηφόρο ιό. Εάν νοσήσουν πολλοί μαζί τότε ο Θεός να μας λυπηθεί.

Για αυτό μένετε σπίτι προστατεύοντας την υγεία σας και σώζοντας ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που και 5000 κλίνες να είχε πάλι δεν θα πρόσφερε υπηρεσίες ποιότητας γιατί εάν δεν το ξέρει ήδη ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης ό,τι πληρώνεις παίρνεις!

Και από γιατρούς των 1200 ευρώ και ακόμα παρακάτω θαύματα ας μην περιμένει αυτός αλλά και ουδείς άλλος.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: