ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας απάντηση στην πρόταση μετονομασίας κοινόχρηστων χώρων του δήμου μας

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Η δική μας απάντηση στην πρόταση μετονομασίας κοινόχρηστων χώρων του δήμου μας



Θα λυπηθούμε που χαλάμε την ομερτά δεξιών , κεντρώων και αριστερών αλλά εμείς δεν μπορούμε να τιμήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν σέβεται την Αστική μας Δημοκρατία και έχει ως πρότυπά του τυράννους. Ας κάνουν ό,τι θέλουν άλλωστε εμείς εδώ δεν πάμε ποτέ με το "ρεύμα" αλλά υπερασπιζόμαστε Αρχές και Αξίες από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας. 



Η διαφορά μας με όλους τους άλλους είναι πως ΕΜΕΙΣ τολμάμε και διαφωνούμε ακόμα και όταν η πλειοψηφία είναι απέναντί μας. Άλλωστε μετά τον κορονοϊό ,ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο και εμείς δεν μπορούμε να στήσουμε αγάλματα σε όσους ήθελαν να μας κάνουν κομμουνιστικό - ανελεύθερο κράτος.

Λογικό θεωρούμε από τις παρατάξεις που στηρίζονται από ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να θέλουν να τιμήσουν τους συντρόφους τους. Αυτό που μας προκαλεί απορία είναι πως οι συνεχιστές του ΕΔΕΣ και του "Μύρισε Θυμάρι και Βασιλικός" τους ακολουθούν θεωρώντας πως έτσι θα κερδίσουν αριστερές ψήφους.

Αγνοούν προφανώς πως σε λίγα χρόνια ο Τζόνσον , ο Τραμπ και ο Όρμπαν, ο Κούρτς και ο Θάνος Τζήμερος  θα είναι η νέα  κανονικότητα εάν δεν το έχουν ήδη καταλάβει ας περιμένουν τις Γερμανικές Εκλογές .

Εκεί που η Εναλλακτική για την Γερμανία θα είναι η πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Γιατί δεν θα "αυτοκτονήσει" η Ευρώπη με ή χωρίς κάποια κράτη- μέλη  θα προχωρήσει για να διατηρήσει τον Δυτικό πολιτισμό και στην Γηραιά Ήπειρο. Και αυτός ο πολιτισμός προφανώς και δεν έχει καμία σχέση με νοσταλγούς δικτατόρων. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: