ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κάλεσμα της ΟΒΣΑ στη σημερινή κινητοποίηση (10/11)

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Κάλεσμα της ΟΒΣΑ στη σημερινή κινητοποίηση (10/11)





Σε συμμετοχή στην σημερινή κινητοποίηση(10/11) στις 4 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας καλεί η ΟΒΣΑ.

Στο κάλεσμά της σημειώνει:


«Το νέο lockdown αποτελεί την τελευταία πράξη της εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής, της έλλειψης έγκαιρων και ουσιαστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Παρά τα επικοινωνιακά σόου, η κυβέρνηση της ΝΔ:

Κάνει λάστιχο τα «υγειονομικά πρωτόκολλα» στα εργοστάσια, στα εργοτάξια και τους μεγάλους χώρους εργασίας για χάρη των μονοπωλιακών ομίλων.

Στοιβάζει κατά εκατοντάδες σαν τις σαρδέλες τον κόσμο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετατρέποντας τα σε υγειονομικές βόμβες.

Πάει πολύ η κυβέρνηση της καλοκαιρινής «απραξίας» και μηδενικής προετοιμασίας, που πέταξε στο καλάθι των αχρηστών τις θυσίες του ελληνικού λαού στην πρώτη φάση της πανδημίας, να τον κατηγορεί για τη μεγάλη διασπορά του ιού στην Αττική ενώ ακόμα και σήμερα δεν παίρνει κανένα ουσιαστικό μετρό ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας που είναι ήδη «στο κόκκινο». Οι συστάσεις και τα αιτήματα των γιατρών και των νοσηλευτών έχουν κατατεθεί από τις πρώτες μέρες της πανδημίας.

Η ΟΒΣΑ καλεί όλους τους αυτοαπασχολούμενους της Αττικής σε αγωνιστικό συναγερμό για να διεκδικήσουμε:

Την άμεση πρόσληψη του αναγκαίου, μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Πλήρη εξοπλισμό κάθε νοσοκομείου και δομής ΠΦΥ, διεύρυνση του αριθμού ΜΕΘ σε όλη τη χώρα. Κάλυψη των αναγκών όχι μόνο για τις περιπτώσεις COVID 19 αλλά για κάθε ασθένεια/θεραπεία.
Δωρεάν μαζικά τεστ για όλο τον πληθυσμό και έλεγχοι όπου χρειάζεται.
Άμεση επίταξη των ιδιωτικών δομών Υγείας χωρίς αποζημίωση για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες.
Αποσυμφόρηση των ΜΜΜ με προσλήψεις προσωπικού και επίταξη ιδιωτικών λεωφορείων που σήμερα βρίσκονται σε απραξία».



Δεν υπάρχουν σχόλια: