ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι Ενωμένοι Πολίτες Ηλιούπολης δίνουν το δικό τους μήνυμα

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Οι Ενωμένοι Πολίτες Ηλιούπολης δίνουν το δικό τους μήνυμα



Η ομάδα στο facebook " ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΣΕΣ...."στις 9 Νοεμβρίου 2020 για πρώτη φορά αλλάζει το όνομα της και μετονομάζεται σε " ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ".
Με αυτήν την αλλαγή που έκανε στο όνομά της θέλει δηλώσει ότι οι ηλιουπολίτες & οι ηλιουπολίτισσες είναι ίσοι μεταξύ τους. Θέλει να δηλώσει την ισότητα ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες.
Η " ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ " θα συνεργαστεί με οποιοδήποτε τοπικό ή μη τοπικό site ή blog για οποιαδήποτε σκοπό .Ακόμα δεν είναι πολιτικό κόμμα ( δημοτική παράταξη Ηλιούπολης).Σε περίπτωση που θα κατέβαινε στον πολιτικό στίβο θα κατέβαινε ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ .Θέλει να είναι μακριά από τα πολιτικά χρώματα .Στην ομάδα δέχεται "ανοιχτά " όλους τους δημοτικούς συμβούλους Ηλιούπολης νυν και πρώην γιατί δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν. Το λέμε και το ξαναλέμε ότι θέλει να ενώσει τους πολίτες της Ηλιούπολης και να βελτιώσει την Ηλιούπολη!
Δεν θα σχολιάσει ποτέ κανέναν θετικά ή αρνητικά! Θέλει να τα έχει καλά με όλους ! Δεν θέλει να δημιουργούνται " στρατόπεδα " πολιτικά ή μη .
Η ομάδα " ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ " θα ήθελε να προτείνει τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας, την δημιουργία ιδιωτικών χειμερινών & καλοκαιρινών κινηματογράφων , την δημιουργία λούνα παρκ και για τα μεγαλύτερα παιδιά & για τους ενήλικες κπλ .
Καλή Καραντίνα !


Γραφείο Τύπου
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: