ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πέντε μήνες μετά κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του για να υπηρετήσει άλλος αρχές και αξίες και άλλος ιδεοληψίες και ψεύδη

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Πέντε μήνες μετά κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του για να υπηρετήσει άλλος αρχές και αξίες και άλλος ιδεοληψίες και ψεύδη

 


Από τις 10 Ιουνίου είχαμε κάνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν δεχόμαστε μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ από κανέναν και πρωτίστως από τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε ακόμα μια σοβαρή καταγγελία που αφορά τον ρατσισμό στην πόλη μας. Σήμερα πέντε μήνες μετά ο κάθε κατεργάρης έχει πάει στον πάγκο του. 

Έχει διαφανεί ήδη πως οι υβριστές μας είναι τύποι ανάξιοι κάθε ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών, μας  επαινεί για το θάρρος μας στηρίζοντας με τις καθημερινές επισκέψεις το ιστολόγιό μας παρόλο που στην πόλη μας λειτουργούν άλλα 10 διαδικτυακά ΜΜΕ και ετοιμάζονται οσονούπω και νέα. 

Και ενώ οι φανεροί υβριστές μας έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο εμείς δεν ξεχνάμε ( για αυτό και διαφέρουμε) όλους όσους συντάχθηκαν στο πλευρό των υβριστών μας. 

Ακροδεξιοί, Σταλινοφασίστες, βολεμένοι του συστήματος αλλά κυρίως παντελώς υποκριτές. Δεν έκαναν λάθος πιστεύοντας σε αναπόδεικτες καταγγελίες έδρασαν με στόχο την δική μας περιθωριοποίηση και για τον λόγο αυτό θα υποστούν τις συνέπειες. 

Μοναδικός μας ισχυρός σύμμαχος είναι η ιδιοκτησία αυτού του μέσου και ουδείς άλλος. Οι τάχα κεντροδεξιές μαριονέτες που αναμένουν θέσεις και αξιώματα για να "χορτάσουν" και άλλο δεν ήταν ποτέ στην επτάχρονη πορεία μας στο πλευρό μας. 

Έβλεπαν πως είχαμε δική μας ατζέντα που γκρέμιζε την δική τους υποτέλεια στην ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς και αναμένουν και αυτή την κατάρρευση της ΔΕΞΙΑΣ για να έχουν ελπίδες! 

Φρούδες αφού προφανέστατα και ένας σοβαρός ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει αριστερό πρόσημο και άρα μια συγκυβέρνηση είναι το μέλλον πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η σωτηρία της χώρας. 

Γιατί πάντα η ΔΕΞΙΑ ήταν η σωτηρία της χώρας και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ η καταστροφή της. Εμείς δεν βάζουμε ταμπέλες στους άλλους παρά μόνο στους εαυτούς μας. Αλλά προφανέστατα και δεν θέλουμε δίπλα μας ΚΑΝΕΝΑΝ που κρύβει τα πιστεύω του και αναμένει θέσεις ευθύνης για να μας τα εμφανίσει. 

Θύματα εμείς όσων πιστεύουν σε θεσμούς που βρωμάνε αριστερίλα δεν θα γίνουμε. Δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση για να φοβηθούμε τους σάπιους αλλά κάτι πολύ πιο επικίνδυνο από αυτή! 

Σε αυτή την πόλη οι δικοί μας αγώνες είναι αυτοί που παρέχουν ασφάλεια και θα φανεί και στις δύσκολες μέρες που έρχονται. Μέρες όπου πολλοί θα είναι αυτοί που θα παρακαλούν να μην είχαν γεννηθεί ποτέ. Γιατί ο "αργός θάνατος" είναι μπροστά και όχι πίσω μας και όποιος δεν το έχει καταλάβει ας το θυμάται πως εδώ το διάβασε πρώτα. 

Δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν από την πανδημία ή το οικονομικό τσουνάμι που θα επακολουθήσει το σίγουρο είναι πως με την δική μας ΨΗΦΟ (την πλειοψηφία πάντα εννοώ) ήρθε όλο αυτό για την πατρίδα μας και δεν είναι ΟΥΔΕΙΣ άμοιρος ευθυνών. 

Υποκριτικά εμείς δεν λειτουργούμε και η "ασφάλεια" που μας παρέχεται είναι ικανή για να φέρει σε δυσχερή θέση όσους ακόμα και τώρα πολεμούν να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ. 

Να τους ενημερώσουμε πως πουθενά στον δυτικό κόσμο δεν έχει συμβεί αυτό που επιζητούν και φυσικά την "ευλογία" του Θεού δεν την έχουν ας μην παραμυθιάζονται πιστεύοντας σε ανήθικους που θεωρούν πως η ΔΙΑΦΘΟΡΑ έχει "κάψει" τα πάντα. 

Η δική μας ελπίδα δεν είναι αυτή του "ξυπόλητου" αλλά έχει λογική βάση και στηρίζετε στην ισχύ όσων γελάνε με τα παθήματα όσων μισούν την ΑΛΗΘΕΙΑ και θεωρούν πως μπορούν να επιβιώσουν μέσα στο ψέμα. 

Ν.Τ.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: