ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βιάστηκαν οι "Κασσάνδρες της συμφοράς" αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως ο Παναγιώτης Κόκλας ήταν ο μόνος πρόθυμος να την ακούσει!

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Βιάστηκαν οι "Κασσάνδρες της συμφοράς" αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως ο Παναγιώτης Κόκλας ήταν ο μόνος πρόθυμος να την ακούσει!

 




Η συνδημότισσά μας χρόνια γκρινιάζει για τα προβλήματα της περιοχής της ( και πολύ καλά κάνει μπας και την ακούσει κανείς) όμως όσοι θέλουν να δημιουργούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν "βάπτισαν" αυταρχικό τον νέο άμισθο Αντιδήμαρχο Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα. 

Μία μέρα μετά η ίδια η συνδημότισσά μας ( προς τιμήν της αφού δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια αλλά ενδιαφέρεται για να δει την περιοχή της σε κατάσταση που να μην εκθέτει την εκάστοτε διοίκηση και κυρίως να μπορεί να κυκλοφορεί κανείς με ασφάλεια σε αυτή) αναφέρει σε ποστάρισμά της στο facebook τα παραπάνω. 

Το προφίλ της το "μαυρίσαμε" γιατί έχει ένα ανήλικο παιδάκι εμείς δεν την ξέρουμε και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν το λάθος από εμάς παρόλο που δεν βλέπουν τα απανωτά δικά τους που γίνονται στην προσπάθειά τους να υπηρετήσουν όσους κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Άλλωστε δεν έχουν κάτι να προτείνουν και κυρίως να είναι κοστολογημένο γιατί ο καθένας μπορεί να λέει πως θα μας κάνει Λας Βέγκας αλλά δεν μας λέει και το πως. 

Για όσους δεν συμπαθούν την Αμερική πάρτε άλλη πόλη άλλωστε καμία δυτική δεν είναι τόσο κακά φωτισμένη όσο η δική μας πόλη ιδίως στην περιοχή που έχει και Αστυνομικό Τμήμα μη σωστά επανδρωμένο με τρομερές ελλείψεις που ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτό το διάστημα. 


Έτσι ο "αυταρχικός" Κόκλας που δεν είναι "πρόβατο" να ακολουθεί ηγεσίες κατώτερες των περιστάσεων θεωρούμε πως κάτι θα καταφέρει ,και αυτό είναι που τρομάζει όσους κάνουν αντιπολίτευση περασμένων δεκαετιών. 

Να τους ενημερώσουμε πως οι εποχές άλλαξαν. Τους το γράφουμε συνέχεια αλλά δεν το καταλαβαίνουν εκθέτοντας παράλληλα και όσους κάνουν θέματα τις εικασίες τους. 


Γιατί και ο δημοσιογράφος φέρει ευθύνες όταν απλώς αναπαράγει κάτι χωρίς ταυτόχρονα να πάρει ο ίδιος θέση για τα τεκταινόμενα. 

Γιατί για το μικρό διάστημα που είναι Αντιδήμαρχος ο κ. Παναγιώτης Κόκλας έχει επιδείξει πως όχι μόνο το παλεύει αλλά φέρνει και αποτέλεσμα . Εάν κάποιοι δεν τα βλέπουν υπομονή αρκεί που τα βλέπει η πλειοψηφία των συνδημοτών μας και θα κρίνει ανάλογα όταν σε μία τριετία θα έρθει η ώρα της κάλπης και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: