ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μάλλον ξέχασε να βγάλει δελτίο τύπου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μάλλον ξέχασε να βγάλει δελτίο τύπου για την επέτειο του Πολυτεχνείου



Μας δικαίωσαν με την αμέλειά τους να μην έχουν να πουν κάτι ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου αυτοί που θέλουν η Ηλιούπολη να πάει Μπροστά. 

Προφανώς όμως λαός που δεν έχει ιστορική μνήμη έχει το θλιβερό προνόμιο να δει ως φάρσα την Ιστορία να επαναλαμβάνεται. 

Είχαμε τονίσει και προεκλογικά πως μέσα στην παράταξη υπήρχαν μέλη με φιλοχουντικές απόψεις αλλά δεν φανταζόμασταν για το σημερινό τους ατόπημα. 

Όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις πέρασαν το δικό τους μήνυμα, η παράταξη του κ. Ευσταθίου προτίμησε την ΣΙΩΠΗ ενώ πριν μια εβδομάδα ασχολήθηκε με τις λαϊκές αγορές! 

Τους αφήνουμε στην κρίση σας και κυρίως στην χλεύη σας αφού ούτε εμείς δεν φανταζόμασταν πως δεν θα είχαν κάτι να πουν για την σημερινή μέρα. 

Ελπίζουμε κάποιος να μας διαβάζει και να επανορθώσουν έστω και βραδιάτικα με ένα δελτίο τύπου που να αποδίδει το ελάχιστο που οφείλουμε σε όσους και όσες βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από την δικτατορία του Γεώργιου Παπαδόπουλου. 

"Οι σκελετοί από την ντουλάπα" πρέπει να πεταχτούν το απαιτεί η πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών της πόλης μας που μπήκε στη διαδικασία και τους ψήφισε το 2019 προφανώς επειδή τους θεωρεί συνέχεια της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή που επανάφερε την Αστική Δημοκρατία στην χώρα μας και είχε πει κάτι -που έμεινε στην Ιστορία ως παρακαταθήκη όλων ημών που πιστεύουμε στον Κοινοβουλευτισμό και στην Αστική Δημοκρατία -για τους Απριλιανούς πραξικοπηματίες. 

Τι είχε πει; "Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια" και έτσι και έγινε βγήκαν μόνο για ιατρικούς λόγους και όχι όλοι αλλά  όσοι παραδέχτηκαν το ολέθριο για την πατρίδα μας έγκλημά τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: