ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σιγά μην πιάσουμε διάλογο και με τους "ψεκασμένους"

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Σιγά μην πιάσουμε διάλογο και με τους "ψεκασμένους"



 Σε μια δύσκολη για την παγκόσμια κοινότητα περίοδο αυτό που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η κοινωνία είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι εικασίες ή ψέματα. 

Οι "ψεκασμένοι" και συνωμοσιολόγοι πλέον βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας. Δεν θα μπαίνουμε σε διάλογο με τον κάθε τυχάρπαστο με ή χωρίς πτυχίο που θέλει να γίνει γνωστός διαδίδοντας ανοησίες. 

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ εδώ και μήνες και από την πρώτη στιγμή σας μίλησε για την σοβαρότητα της πανδημίας. Δεν μπορεί καθημερινά να εξηγεί σε όσους δεν θέλουν να καταλάβουν γιατί όλα σχεδόν τα κράτη του κόσμου λαμβάνουν μέτρα αποστασιοποίησης και προχωρούν σε lockdown. 

Είναι ώρα δράσης και ευθύνης και όχι ώρα διαλόγου με τους εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας που φοβούνται τάχα για τα ατομικά τους δικαιώματα την ώρα που για δεκαετίες υπηρέτησαν τον κόκκινο ή τον μαύρο φασισμό. 

Όχι λοιπόν διάλογο με ανθρώπους που αμφισβητούν την Αστική μας Δημοκρατία εμείς δεν μπαίνουμε σε στη διαδικασία να δώσουμε βήμα στους εχθρούς  όπως φυσικά και δεν θα δώσουμε "όπλα" σε όσους προσπαθούν μάταια να μας φιμώσουν. 

Ακολουθούμε τις "εντολές" των χιλιάδων αναγνωστών μας και δεν αφήνουμε ελπίδες σε όσους θεωρούν πως το μέσο μας θα γίνει όχημα για τις δικές τους ανούσιες ιδεοληψίες. 

Είναι ξεκάθαρο πως όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι απέναντί μας αφού εμείς χρόνια τώρα δεν έχουμε αυταπάτες. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: