ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Προσέχουμε για να διατηρήσομε την υγεία μας και να μην επιβαρύνουμε το ΕΣΥ που είναι έτοιμο να καταρρεύσει

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Προσέχουμε για να διατηρήσομε την υγεία μας και να μην επιβαρύνουμε το ΕΣΥ που είναι έτοιμο να καταρρεύσει


 Σε lockdown από χθες με τα πρώτα δείγματα γραφής να δείχνουν μια κοινωνία κουρασμένη από την λαίλαπα της πανδημίας που δεν υπακούει στα κελεύσματα των ειδικών. 

Και δεν υπακούει αφού τα φέρετρα ακόμα στην πατρίδα μας έχουν κρατηθεί σε τριψήφια νούμερα και όχι σε τετραψήφια όπως είχαμε υπολογίσει και εμείς στην αρχή της πανδημίας. 

Τυχαία ή επειδή ελήφθησαν γρήγορα από την κυβέρνηση τα απαραίτητα μέτρα η χώρα μας έως σήμερα έχει πληγεί λιγότερο από την πανδημία όσον αφορά τους νεκρούς. 

Η οικονομία μας έτσι και αλλιώς ήταν σε μαύρο χάλι πολύ πριν η πανδημία μας χτυπήσει την πόρτα. Γιατί ένα κράτος που χρωστάει δισ. ευρώ στους δανειστές του και έχει υποστεί τεράστια μείωση του ΑΕΠ του προφανώς και δεν χρειάζονταν την λαίλαπα αυτή για να φτωχύνουν ακόμα περισσότερο οι πολίτες του. 

Όχι όλοι όπως συμβαίνει σε όλα τα δυτικά κράτη αλλά οι πιο ευάλωτοι , αυτοί που είχαν υποστεί τις συνέπειες της χρεοκοπίας περισσότερο και αυτό είναι άδικο και θα δημιουργήσει εντάσεις. 

Η ιδιωτική οικονομία και πάλι σε διωγμό αφού η φιλελεύθερη κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο που κυβερνάει διατήρησε όλες τις Σοβιετίες αλώβητες και ετοιμάζεται να μοιράσει χιλιάδες λουκέτα σε πολλές επιχειρήσεις που δεν θα αντέξουν το υποχρεωτικό κλείσιμο των επιχειρήσεων αφού μοντέλο Σουηδίας εφαρμοσμένο σε Βαλκάνιους θα έφερνε εκατόμβες θυμάτων. 

Όχι πως η Σουηδία τα κατάφερε αφού και εκεί θρηνούν ήδη πάνω από 6.000 νεκρούς σε ένα κράτος με παραπλήσιο πληθυσμό με τον δικό μας. 

Επειδή προφανώς η διάρκεια του lockdown δεν εξαρτάται από καμία κυβέρνηση αλλά από τα κρούσματα και τους νεκρούς. Μένουμε σπίτι , φοράμε πάντα μάσκα όταν βγαίνουμε και κρατάμε αποστάσεις αφού δεν ξέρουμε που ο θανατηφόρος ιός κυκλοφορεί και πως θα αντιδράσει ο δικός μας οργανισμός όταν τον "δεχθούμε". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: