ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν υπάρχει πολιτική βούληση από τους διοικούντες χρόνια προβλήματα λύνονται

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Όταν υπάρχει πολιτική βούληση από τους διοικούντες χρόνια προβλήματα λύνονται


Μπράβο στους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Κόκλα και Γιάννη Αντζινά που δεν περιμένουν στα γραφεία τους αλλά τρέχουν να επιλύσουν τα δικά σας προβλήματα. Το θέμα παλιό και γνωστό και θα βρει την λύση του όπως όλα δείχνουν επί διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη. 

Για να μην έχουν και οι "ενεργοί πολίτες" να λένε πως δεν τους ακούνε οι διοικήσεις στα θέματα που αναδεικνύουν. Για εμάς αυτά είναι μικρά θέματα για τα σοβαρά και μεγάλα Δημόσια Περιουσία, νέο Νεκροταφείο στον Υμηττό, ΚΥΤ Υμηττού και κυρίως Σήραγγα Ηλιούπολης ούτε είδαμε , ούτε θα δούμε καμία πρωτοβουλία προς την σωστή κατεύθυνση. 

Το να στέλνεις στο υπουργείο εισηγήσεις προσβλητικές για τον ίδιο στο θέμα του ΚΥΤ στον Υμηττό δεν είναι σώφρονα πολιτική ιδίως όταν φτάνεις να αμφισβητείς την ιδιοκτησία του κράτους ΑΔΜΗΕ στον χώρο. 

Μάλλον ξεχνάνε πως ο δήμος μας ό,τι έχει το έχει "κλέψει" με σταλινικές μεθόδους , στερείται εγγράφων νομιμότητας και έχει δομές στον Υμηττό παντελώς αυθαίρετες όπως ΣΜΑ που πρέπει να απομακρυνθούν και αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη που θα λύσει μια για πάντα το θέμα Υμηττός για να μην έχουμε και αυτούς που αναζητούν πολιτικές καριέρες στο όνομά του! 

Στον Παναγιώτη εμείς θα δίνουμε πάντα τα μπράβο που αξίζει γιατί δεν είναι άνθρωπος των λόγων αλλά των έργων. Ήδη έχει επιλύσει πολλά ζητήματα στον τομέα ευθύνης του και λέει ΔΗΜΟΣΙΑ την άποψή του με κόστος όταν οι άλλοι απλώς λαϊκίζουν και μιλούν για καρέκλες. 

Ας έπαιρναν και αυτοί τέτοιες ΤΖΑΜΠΑ όπως του Παναγιώτη για να βοηθήσουν να επιλυθούν θέματα της πόλης αλλά αυτοί ξεχάσαμε είναι "γαλαζοαίματοι" και πάνε για έμμισθους "θρόνους" αφού το τζάμπα το αποζητούν από τα ΜΜΕ που τους προβάλλουν δεν το πράττουν οι ίδιοι που εάν ενθυμούμαι καλά δεν είχαν ξεσηκώσει και τον κόσμο για το σύστημα της απλής αναλογικής εάν και το κόμμα στο οποίο ανήκουν (ΝΔ)  είχε μιλήσει πολλάκις φορές για το "μπάχαλο" που θα επέφερε. 

Το βλέπουμε και στα δημοτικά συμβούλια με τους οπαδούς της "νομιμότητας" που παλεύουν να αφήσουν χωρίς νεκροταφείο την πόλη μας υποστηρίζοντας ιδεοληψίες της Αριστεράς ξεπερασμένες εδώ και δεκαετίες από την ίδια την Ιστορία. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: