ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το παρακάτω πρωτοσέλιδο εξηγεί στους "ψεκασμένους" και τα διαδικτυακά τους φερέφωνα γιατί έπρεπε να γίνει lockdown

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Το παρακάτω πρωτοσέλιδο εξηγεί στους "ψεκασμένους" και τα διαδικτυακά τους φερέφωνα γιατί έπρεπε να γίνει lockdown



 41 θανάτους σε μια μέρα είχαμε από την covid-19 αλλά εκεί οι "ψεκασμένοι" να αναζητούν "επαναστάσεις" για να ξεπεράσουμε τους 200!

Στην υπηρεσία τους λίγα ευτυχώς διαδικτυακά ΜΜΕ που θέλουν τις επιχειρήσεις ανοιχτές για να μην κλείσουν αδιαφορώντας για τους νεκρούς που θα δημιουργούσε μια τέτοια απόφαση. 

Το κάνει η Σουηδία λένε αλλά δεν σας μιλάνε για τα χιλιάδες κρούσματα και τους νεκρούς της που είναι δεκαπλάσιοι από τους δικούς μας σε μια χώρα με τον ίδιο πληθυσμό με την πατρίδα μας. 

Οι 239 διασωληνομένοι ασθενείς δεν λένε τίποτα σε κάποιους που αναζητούν κράτη των 2000 ή και 3000 χιλιάδων ΜΕΘ για να πεθαίνουμε στα νοσοκομεία και δεν σκέφτονται καν πως θα αποφύγουμε να πάμε σε αυτά. 

Η κυβέρνηση για κάποιους καταπατά τα δικαιώματά τους! Ποια είναι αυτά να κυκλοφορούν χωρίς μάσκα εξαπλώνοντας την πανδημία που στο τέλος ό,τι και εάν κάνουμε από εδώ και μπρος θα αφήσει πίσω τις χιλιάδες νεκρούς. 

Από τον περασμένο Φλεβάρη σας γράψαμε για τους χιλιάδες νεκρούς αλλά τότε κάποιοι μας ειρωνεύτηκαν. Βλέπετε είχαν πειστεί από τα έντυπα που διαβάζουν πως όλα αυτά είναι συνωμοσία για να μας τσιπάρουν, να διαλύσουν την ΠΙΣΤΗ μας και κυρίως για να ελέγχουν την κ. Σούλα από το Διακοφτό και να μην κάνει την "επανάστασή" της που θα οδηγήσει στο τέλος του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ! 

Μορφωμένοι τάχα αρθρογραφούν για το τέλος της Δημοκρατίας και μιλάνε υποτιμητικά για τους ειδικούς που προσπαθούν απλώς να μας σώσουν. Τα ίδια έλεγαν και έγραφαν και πριν 100 χρόνια με την ισπανική γρίπη που άφησε πίσω της 100.000.000 νεκρούς αφού κάθε εποχή έχει τους "ψεκασμένους" της.

Τους ανθρώπους που βαπτίζουν "δημοκρατία" τον φασισμό τους και κυρίως όσους αναπαράγουν τις αθλιότητές τους στοχοποιώντας εκπροσώπους του τύπου που δουλεύουν 12-14 ώρες την ημέρα για να έχετε την ενημέρωση που θα σας κάνει να προσέχετε. 

Λάθη έχουν γίνει και από τους ειδικούς αρχικώς αφού η πανδημία δεν αντιμετωπίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με την σοβαρότητα που έπρεπε στην αρχή και με δηλώσεις των εκπροσώπων του καλύφθηκαν οι τεράστιες ευθύνες του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας που είναι και ο κύριος υπεύθυνος για τα πολλά φέρετρα. 

Ακόμα και σήμερα εάν εξαιρέσεις 5-6 ηγέτες της Δύσης ( που είναι σε παρακμή) ουδείς ασχολείται με τους Κινέζους που δίνουν ΨΕΥΔΗ στοιχεία για την εξάπλωση του ιού στην χώρα τους. Ενώ κράτη - παρίες όπως η Βόρεια Κορέα ισχυρίζονται πως έχουν μείνει αλώβητοι την ώρα που πάνω από 1.200.000 άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει. 

Επειδή εμείς δεν ασχολούμαστε με ανθρώπους που δεν έβλεπαν το τοίχος του Βερολίνου αλλά ανακάλυψαν την "φασιστική διακυβέρνηση" Μητσοτάκη τους λέμε πως θα δουν ακόμα πολλά μέλη της οικογένειάς του στην θέση του πρωθυπουργού αφού οι αιτιάσεις τους και τα αναπόδεικτα ψέματά τους πείθουν μόνο ένα είδος ανθρώπων που πλέον οδεύει για τα μουσεία της Ιστορίας και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ικανό να πείσει τους πολλούς να ακολουθήσουν τους τάχα επαναστάτες στην πλήρη καταστροφή της χώρας. 

Το προσπάθησαν και το 2015 , το παλεύουν από το 2010 και παρόλο που δικοί τους άνθρωποι βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης και είχαν το τιμόνι της χώρας δεν ακολούθησαν τις αποτυχημένες συνταγές της κομμουνιστικής Αριστεράς που δεν μπορεί να επιβάλλει πλέον φίμωτρο στα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας. 

Οι ξεφτιλισμένοι που αναζητούν δάφνες θα καταλάβουν πως οι καιροί άλλαξαν και η Αστική Δημοκρατία τιμωρεί όσους θέλουν να μας κάνουν ένα ανελεύθερο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κράτος μιλώντας τάχα για ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ. 

Μα τι ξέρουν αυτοί από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Οι υμνητές των "δημοκρατιών" της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ προφανώς και δεν κατάλαβαν πως τα τείχη έπεσαν , οι λαοί ξύπνησαν και τηρούν τα μέτρα των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεών τους προσδοκώντας πως σύντομα και οι δύο φασισμοί ΜΑΥΡΟΣ και ΚΟΚΚΙΝΟΣ θα συναντιούνται μόνο στα βιβλία Ιστορίας και όχι στην καθημερινότητά μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: