ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο Τραμπ έχασε τις Αμερικανικές εκλογές επειδή το έπαιξε "ψεκασμένος"- Καταφεύγει στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας νοθεία αλλά προφανώς και δεν θα βρει ευήκοα ώτα εκεί

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ο Τραμπ έχασε τις Αμερικανικές εκλογές επειδή το έπαιξε "ψεκασμένος"- Καταφεύγει στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας νοθεία αλλά προφανώς και δεν θα βρει ευήκοα ώτα εκεί



 Με 240.000 νεκρούς Αμερικανούς από την covid-19 για τους οποίους ο πρόεδρος των ΗΠΑ φέρει τεράστιες ευθύνες προφανώς και είναι υποκριτικό να μιλάς για επανεκλογή σου. 

Υιοθετώντας αμάσητες θεωρίας συνωμοσίας που δεν πιστεύει ουδείς λογικός άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο ο Ντόναλντ Τραμπ δεν βλέπει το αυτονόητο πως έχασε τις εκλογές επειδή ενώ είχε την τύχη να έχει δίπλα του έναν επιστήμονα του βεληνεκούς του Άντονι Φάουτσι αυτός προτίμησε να ακούει επιστήμονες τύπου Ιωαννίδη. 

Δεν μπορείς να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ να ισχυρίζεσαι δημόσια πως η Κίνα έχει φτιάξει σε εργαστήριο τον θανατηφόρο ιό και να μην επιβάλλεις κυρώσεις στην Κίνα ικανές να ικανοποιήσουν το λαϊκό αίσθημα. 

Ούτε μπορείς να αμφισβητείς τους επιστήμονες αρχικώς και να κολλάς ο ίδιος τον θανατηφόρο ιό και αυτό να το προσπερνάς καλώντας τους πολλούς να μην φοράνε μάσκες! 

Όσα καλά ( κυρίως στην οικονομία) και εάν έκανε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην θητεία του η διαχείριση από τον ίδιο της κρίσης της πανδημίας τον οδήγησε σε μια ΗΤΤΑ. 

Ήττα για εμάς ΔΙΚΑΙΗ αφού δεν σεβάστηκε ούτε μια στιγμή τους νεκρούς από την covid-19 Αμερικανούς πολίτες ούτε αναφέρθηκε σε καμία προεκλογική του συγκέντρωση για την λαίλαπα αυτή. 

Εύχομαι στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα να απαλλαγεί γρήγορα από τον Τραμπισμό και να προχωρήσει σαν να μην πέρασε ποτέ από τις τάξεις του. Δύσκολο εάν όχι ακατόρθωτο αφού 68 εκ Αμερικανοί δεν έβλεπαν τα 240.000 φέρετρα αλλά πίστευαν πως ένας ΚΛΟΟΥΝ  θα μπορούσε να τους σώσει από τους "κακούς" επιστήμονες που τους συμβούλευαν για να σώσουν την ζωή τους την ώρα που ένας καιροσκόπος θεώρησε "μαγκιά" να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας. 

Καλή επιτυχία στον Τζο Μπάϊντεν στα νέα του καθήκοντα αφού άμα είσαι "ψεκασμένος" μπορεί να χάσεις ακόμα και από έναν 77χρονο που ξεχνάει όσα σε λίγο καιρό και ο Τραμπ θα θέλει να μην θυμάται. 

Την παντελής απουσία των ΗΠΑ από κρίσεις ανά τον κόσμο την περίοδο της θητείας του που στηρίχθηκε στο δόγμα "Άσε τους άλλους να σκοτώνονται για μένα!" 

Δυστυχώς το δόγμα αυτό δεν είναι συνυφασμένο με ένα περήφανο Έθνος όπως το Αμερικανικό που έχει κυρίαρχη θέση στο παγκόσμιο στερέωμα. 

Και φυσικά πατριώτης δεν είναι επ΄ουδενί αυτός που προφυλάσσει τον στρατό του από "Σταυροφορίες" αναγκαίες για να μην επικρατήσει σε αυτό τον κόσμο το ΚΑΚΟ. 

Ενδεικτικό του τι επικρατεί στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών μετά την ήττα είναι πως στην ουσία μόνο ο τέως πρόεδρος εμφανίζεται και λέει τις γνωστές θεωρίας συνωμοσίας για μεγάλες τάχα νοθείες στο εκλογικό αποτέλεσμα. 

Όχι κ. Τραμπ η λαϊκή βούληση πρέπει να καταμετρηθεί έως την τελευταία ψήφο Αμερικανού πολίτη η Αμερική και χωρίς εσένα θα παραμείνει ΜΕΓΑΛΗ και εάν είναι περισσότερο παρεμβατική σε όσα συμβαίνουν σε αυτό τον άδικο κόσμο θα γίνει και μεγαλύτερη. 


Ν.Τ.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: